تست 4
- 
Matin Mousavi 1  
 رو یک مردد شدم اتیلن طی سه روز مگه باعث رسیدن میوه نمیشد؟
- 
گزینه 4 
- 
amir jafari داوش چیو رد نمیشیم دقیقا اینم بگو خب     Ryhn E ببینیم تست ۵ چی میشه. 
 این ۴ تا ۳ تاش رد یکیش غلط
- 
Ryhn E اشتباه نکن. 
 مهم ترین نکته امروز هنر نزدنه  amir jafari خب دیگه هنر نزدن باعث هنرمندیه دیگه   
- 
amir jafari خب دیگه هنر نزدن باعث هنرمندیه دیگه   Ryhn E صد البته که همین طوره. 
- 
هنرمندان محترم لطفا یکم شلوغش نکنید ببینیم نظر بی هنرا چیه!! 
- 
Matin Mousavi 1  
 رو یک مردد شدم اتیلن طی سه روز مگه باعث رسیدن میوه نمیشد؟Mahan Xodayi 2 
 مگه یهو روز سوم رنگش قرمز میشه.کم کم قرمز میشه و میوه میرسه دیگه:|
- 
Marzieh Abouei افزایش میده خب لیکوپن یک نوع کاروتنوئیده @F-Seif-0 خب توش هست که تجزیه میشن کلروپلاست ها اینجا تولیدی نشده ک بگم افزایش ک 
- 
در مورد گوجه فرنگی کدام گزینه درست است؟ 
 1-اتیلن طی چند ساعت باعث افزایش کاروتنوئید میشود.
 2-با تاثیر جیبرلین روی حلقه چهارم گل آن ، میوه درشت میشود.
 3-در فصل کاهش متابولیسم خرس برخلاف فصل کاهش متابولیسم لاک پشت ، گل میدهد.
 4-با افزایش فشار ریشه ای در محل زندگی خرزهره ، قطرات آب در حاشیه برگ مشاهده میشود.
 بچه-های-تجربی-کنکور-1401mehranmirzaei آقا چهار کیو به چی ربط داده! چهار خیلی گنگه! خب گوجهفرنگی بیچهاره توی اون محیط نابود میشه دیگه برگی براش نمیمونه خب 
- 
هنرمندان محترم لطفا یکم شلوغش نکنید ببینیم نظر بی هنرا چیه!! 
- 
گزینه 1 با چند ساعتش مشکل دارم 
 گزینه 2 با گل کاملش مشکل دارم
 گزینه 3 تو زمستون گل دادنش مشکل دارم 
- 
Mahan Xodayi 2 
 مگه یهو روز سوم رنگش قرمز میشه.کم کم قرمز میشه و میوه میرسه دیگه:|@Mr-Fantastic  
 در روز سومم همچین قرمز قرمز نیس اخع
- 
@Mr-Fantastic  
 در روز سومم همچین قرمز قرمز نیس اخعMahan Xodayi 2 بالاخره کاروتنویید زیاد شده دیگه.کروموپلاست هاش زیاد شده 
- 
من اومدم غلط جواب بدم اعتماد به نفستون بره بالا اصن 
- 
دوستان گرامی 
 اینجا اومدیم رفع اشکال کنیم و تست بزنیم..
 دوستانی که مبحثی رو حذف کردن تست رو جواب ندن.
 لطفا تاپیک رو شلوغ نکنیم 
- 
Mahan Xodayi 2 بالاخره کاروتنویید زیاد شده دیگه.کروموپلاست هاش زیاد شده @Mr-Fantastic اینم نظریه ولی بنظرم ما همون روز سه میگیریمش...حالا شاید نکتش همینه منتظر بمونیم 
- 
mehranmirzaei آقا چهار کیو به چی ربط داده! چهار خیلی گنگه! خب گوجهفرنگی بیچهاره توی اون محیط نابود میشه دیگه برگی براش نمیمونه خب Matin Mousavi 1 ولی اگه عوامل موثر در فشار ریشه ای رو در نظر بگیری قابل ربط خواهد بود