Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. صداقت با خودم
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکوری😉
Zahra.HDZ
سلام سلام حالتون چطوره کنکوری ها؟ خب قضیه چیه؟ قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم. خب حالا چطوری؟ بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین و بنده حقیر() در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم. سوالاتون قراره حول مشکلات مشاوره‌ای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه. چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربه‌ش هستیم. https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو درضمن حواستون باشه: ️اسپم ممنوعه ️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه️ ️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم️ و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..! رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..! مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
ایرپاد برای یک انسان فقیر
هویجججه
بچه ها واقعا نمیتونم بعد از اینکه 10 تومن پول ساعت هوشمند دادم ایرپاد گرون بخرم واقعا no money ایرپاد تا سقف 3 تومن چی توصیه میکنید؟ چیزی که خودتون داشتین و راضی بودین🥲
سوال مشاوره ای

صداقت با خودم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
مشاوره تحصیلیمشاوره کنکور
34 دیدگاه‌ها 12 کاربران 699 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Michael VeyM آفلاین
    Michael VeyM آفلاین
    Michael Vey
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

هایی چخبر؟

اقااا.. ی مشکل بزرگ دارم... من ی ادم فوووق العاده خیالپردازم.. اینطوری ک مثثلا از 2 ساعت درس خوندن شاید 1 و نیمشو دارم ی سریال یا داستان ذهنی میسازم! (دیگ در این حد بگم ک حتی نقاشی شخصیت اصلیشم کشیدم...) در این حد وضعم خرابه.. و اینکه.. میدونم.. خییلی دارم خودمو گول میزنم. میدونم ایین همه نشستنم پشت درس الکیه و بازدش کمه. ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم ک این وضعیت همین اول کاری درس شه ک بعدا ب مشکل نخورم.. اوففففف..

پ.ن: ولی حالا خوبه وضعم نسبت به قبل بهتره.. قدیما که همین ی ذره درسی ک الان میخونمم نمیخوندم.. خییلی ذهن خلاقم (!!!!!!) منو تو دنیای خیالیم غرق میکرد.. الان گوشیو هم گذاشتم کنار تقریبا.. هرچن از شما چ پنهون الانم که با کامپیوتر درس میخونم معتاد انجمن شدم.. هوفف.. کاش میشد ب ی طریقی اینجارو برا خودم قفل میکردم تا تو یه بازه خاصی نتونم بیام.. همچین قابلیتی تو کامپیوتر وجود نداره؟

@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-همخوانی

ناتینگ برای گفتن

Ali Rajabi 0A مجتبی ازادم z GheibiZ Marzie khanoomM 4 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • Michael VeyM Michael Vey

هایی چخبر؟

اقااا.. ی مشکل بزرگ دارم... من ی ادم فوووق العاده خیالپردازم.. اینطوری ک مثثلا از 2 ساعت درس خوندن شاید 1 و نیمشو دارم ی سریال یا داستان ذهنی میسازم! (دیگ در این حد بگم ک حتی نقاشی شخصیت اصلیشم کشیدم...) در این حد وضعم خرابه.. و اینکه.. میدونم.. خییلی دارم خودمو گول میزنم. میدونم ایین همه نشستنم پشت درس الکیه و بازدش کمه. ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم ک این وضعیت همین اول کاری درس شه ک بعدا ب مشکل نخورم.. اوففففف..

پ.ن: ولی حالا خوبه وضعم نسبت به قبل بهتره.. قدیما که همین ی ذره درسی ک الان میخونمم نمیخوندم.. خییلی ذهن خلاقم (!!!!!!) منو تو دنیای خیالیم غرق میکرد.. الان گوشیو هم گذاشتم کنار تقریبا.. هرچن از شما چ پنهون الانم که با کامپیوتر درس میخونم معتاد انجمن شدم.. هوفف.. کاش میشد ب ی طریقی اینجارو برا خودم قفل میکردم تا تو یه بازه خاصی نتونم بیام.. همچین قابلیتی تو کامپیوتر وجود نداره؟

@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-همخوانی

Ali Rajabi 0A آفلاین
      Ali Rajabi 0A آفلاین
      Ali Rajabi 0
      دانش آموزان آلاء

Michael Vey سلام
      اگه نمیتونی ساعت های طولانی درس بخونی و متمرکز شی میتونی تایم های کوتاه بخونی مثلا ۴۵ دیقه یا نیم ساعت نیم ساعت . منم تو یه دوره ای از سال رو نمیتونستم تمرکز داشته باشم برا همین کوتاه کردم تایم های مطالعاتیمو بعد یواش یواش بیشتر کردم
      برای درس خوندن و حواس پرتیت توی انجمن هم میتونی برنامه Forrest رو دان کنی برا کامپیوتر هم هست باید از قسمت افزونه ها اضافه کنی ،میتونی از اون استفاده کنی اگه توی کروم یا موزیلا انلاین درس میخونی ، استفاده کنی .

Michael VeyM 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • Ali Rajabi 0A Ali Rajabi 0

Michael Vey سلام
        اگه نمیتونی ساعت های طولانی درس بخونی و متمرکز شی میتونی تایم های کوتاه بخونی مثلا ۴۵ دیقه یا نیم ساعت نیم ساعت . منم تو یه دوره ای از سال رو نمیتونستم تمرکز داشته باشم برا همین کوتاه کردم تایم های مطالعاتیمو بعد یواش یواش بیشتر کردم
        برای درس خوندن و حواس پرتیت توی انجمن هم میتونی برنامه Forrest رو دان کنی برا کامپیوتر هم هست باید از قسمت افزونه ها اضافه کنی ،میتونی از اون استفاده کنی اگه توی کروم یا موزیلا انلاین درس میخونی ، استفاده کنی .

Michael VeyM آفلاین
        Michael VeyM آفلاین
        Michael Vey

Ali Rajabi 0 خیلی راه حلتو دوس داشتمم.. امتحانش میکنمم
        مرررسیییی

ناتینگ برای گفتن

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1

هایی چخبر؟

مجتبی ازادم آفلاین
          مجتبی ازادم آفلاین
          مجتبی ازاد

Michael Vey نمیدونم چرا ولی حسم میگه انیمه یا مانگا زیاد میبینی . به نظرم یک هویی بزن داستان ذهنیت رو تموم کن یا اگر داری ژانر اکشن میبینی قطع کن بجاش چند تا درام ببین . کمک میکنه بهت

LOVE.mp4

3
          • مجتبی ازادم مجتبی ازاد

Michael Vey نمیدونم چرا ولی حسم میگه انیمه یا مانگا زیاد میبینی . به نظرم یک هویی بزن داستان ذهنیت رو تموم کن یا اگر داری ژانر اکشن میبینی قطع کن بجاش چند تا درام ببین . کمک میکنه بهت

Michael VeyM آفلاین
            Michael VeyM آفلاین
            Michael Vey
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده

مجتبی ازاد اتفاقا داستان ذهنیم انیمه طوره و گرفتم شخصیت اصلیشو کشتم تا سریال تموم شه و اونیکی شخصیته کلی توهمی شه.. ولی این پایان تبدیل به شروع فصل دوش شد:>>>

ناتینگ برای گفتن

مجتبی ازادم 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1

مجتبی ازاد اتفاقا داستان ذهنیم انیمه طوره و گرفتم شخصیت اصلیشو کشتم تا سریال تموم شه و اونیکی شخصیته کلی توهمی شه.. ولی این پایان تبدیل به شروع فصل دوش شد:>>>

مجتبی ازادم آفلاین
              مجتبی ازادم آفلاین
              مجتبی ازاد

Michael Vey شما داداشم مشکل خیلی حادی داری . بزرگتر بشی عاقل تر بشی درست میشه . پیشنهاد من اینه داداش اکشن نبین . تاثیرات ژانر اکشنه . رو یکم معمایی ببین درام . اشکت در بیاد بعدشم یک سرگرمی دومی هم بساز . اینجوری توجه
              ت کمتر میشه

LOVE.mp4

2
              • ForuharF آفلاین
                ForuharF آفلاین
                Foruhar
                فارغ التحصیلان آلاء

به نظر من اگر واقعا علاقه ای به درس خوندن و رشته تجربی نداری میتونی بری هنرستان
                رشته ای رو برو که عاشقشی

𝓕𝓸𝓻𝓾𝓱𝓪𝓻

1
                • paniz pzzzP آفلاین
                  paniz pzzzP آفلاین
                  paniz pzzz
                  دانش آموزان آلاء

منم همین مشکل رو دارم..دقیقا خیال پردازی .اماوقتی خیلی درگیر درس بشی،خیلی کمرنگ میشه..سعی کن اگه ذهنت میره سمت خیال پردازی ،پاشی تو خونه و یه دوری بزنی یه ابی بخوری بیای بشینی سر درس..راه حل دیگه اینه که یه کش برداری،ببندی به دستت و هرموقع سمتش رفتی اون کش رو بکشی تا دردت بیاد و فکر نکنی..یا تایمی رو در روز به این کار اختصاص بده و هی کمترش کن تا برات محو بشه..بعدی اینکه فیلم کم ببین و اهنگ کم گوش کن ..میگم باز درگیر درس بشی خیلی کارت راحتتر میشه..من خودم از قبل عید تا الان جمعه دوتا اهنگ دانلود کردم..گوشی رو هم پیشنهاد میکنم کلا ببوسی بزاری کنار..من دیر جمع کردم ..ااز ولای خرداد بود دیگه گوشی ندارم..منم چن روزه خیلی میام اینجا و باید کنترلش کنیم..مثل اینکه وای فای رو قطع کنیم تا سمتش نیایم..

1
                  • ForuharF آفلاین
                    ForuharF آفلاین
                    Foruhar
                    فارغ التحصیلان آلاء

یادت رفته قول دادی ؟
                    Michael Vey در بیا یه قول مردونه بده🙋🏻‍♀️ گفته است:

قول میدم که بهشون ثابت کنم که من ارزش رویاهامو دارم.. نشونشون میدم ک میتونم.‌..

𝓕𝓸𝓻𝓾𝓱𝓪𝓻

2
                    • MehdiM آفلاین
                      MehdiM آفلاین
                      Mehdi

هی مایکل
                      به نظرم تایمی در روز بزار برا خودت سریالتو بنویس
                      موقعی که خاستی درسو هم بخونی هدفی ک داری از درس خوندنو بیار جولو چشت و بگو که میخای ب اندازه مثلا ۴۰ دق مفید بخونی

5

هایی چخبر؟

z GheibiZ آفلاین
                        z GheibiZ آفلاین
                        z Gheibi

Michael Vey سلام
                        ساعت مطالعه تون را فقط و فقط از ساعاتی حساب کنید که تمرکز کامل دارین
                        شاید این طور به عدد ساعت مطالعه تون کاهش پیدا کنه اما بعداً خودتون برا افزایش ساعت بیشتر تمرکز میکنید کمتر حواستون پرت میشه
                        مثلا قرار بذارید شش ساعت مفید ، و غیر مفید هارو هم حساب نکنید ، برا این که زودتر تموم بشه بیشتر تمرکز میکنید

برا این یکی مشکل هم خداحافظی کنید و کلا از انجمن برید

بای ذنب قتلت🖤
                        به کدامین گناه کشته شد؟؟
                        #آرمان_علی_وردی

2
                        • maryam111M آفلاین
                          maryam111M آفلاین
                          maryam111
                          فارغ التحصیلان آلاء
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده

سلام
                          نظر من اینا که داستانات رو شروع کن به نوشتن تا ذهنت خالی بشه و حواست رو پرت نکنه
                          و ذهنت رو مجبور کن تو یه ساعت خاصی به داستاناش فکر کنه و فقط همون یک ساعت بهش بها بده
                          یا مثلا اگه کامل هم ننوشتی، چندتا کلمه که ازشتو ذهنت داری روی برگه بنویس و با خودت بگو بعدا بهش فکر میکنم و داستانش رو میسازم

ما را دگر حوصله شرح حال نیست...🤞

2
                          • مجتبی ازادم مجتبی ازاد

Michael Vey شما داداشم مشکل خیلی حادی داری . بزرگتر بشی عاقل تر بشی درست میشه . پیشنهاد من اینه داداش اکشن نبین . تاثیرات ژانر اکشنه . رو یکم معمایی ببین درام . اشکت در بیاد بعدشم یک سرگرمی دومی هم بساز . اینجوری توجه
                            ت کمتر میشه

Michael VeyM آفلاین
                            Michael VeyM آفلاین
                            Michael Vey

مجتبی ازاد 😂😂😂
                            ن باو اینجوری حل نمیشه. من تو ی سال اخیر انیمه دث نوتو دیدم (تا مدت ها افسردگی داشتم🥲😂) بعد جوجوتسو کایسن، ی ماه پیشم ک اتک ان تایتان (خدایی نمیفهمم ملت برا چیش گریه کردن.. اوج تاثیری ک رو من گذاشت این بود ک یهو داد میزدم تاداکاعه😂) الانم ک اخرای سگ های ولگرد بانگوعم🥲😂

ناتینگ برای گفتن

1
                            • ForuharF Foruhar

به نظر من اگر واقعا علاقه ای به درس خوندن و رشته تجربی نداری میتونی بری هنرستان
                              رشته ای رو برو که عاشقشی

Michael VeyM آفلاین
                              Michael VeyM آفلاین
                              Michael Vey

@Allen-Gamer میدونی.. این فق گفتنش اسونه.. ولی در عمل غیر ممکنه تقریبا:>>

ناتینگ برای گفتن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • paniz pzzzP paniz pzzz

منم همین مشکل رو دارم..دقیقا خیال پردازی .اماوقتی خیلی درگیر درس بشی،خیلی کمرنگ میشه..سعی کن اگه ذهنت میره سمت خیال پردازی ،پاشی تو خونه و یه دوری بزنی یه ابی بخوری بیای بشینی سر درس..راه حل دیگه اینه که یه کش برداری،ببندی به دستت و هرموقع سمتش رفتی اون کش رو بکشی تا دردت بیاد و فکر نکنی..یا تایمی رو در روز به این کار اختصاص بده و هی کمترش کن تا برات محو بشه..بعدی اینکه فیلم کم ببین و اهنگ کم گوش کن ..میگم باز درگیر درس بشی خیلی کارت راحتتر میشه..من خودم از قبل عید تا الان جمعه دوتا اهنگ دانلود کردم..گوشی رو هم پیشنهاد میکنم کلا ببوسی بزاری کنار..من دیر جمع کردم ..ااز ولای خرداد بود دیگه گوشی ندارم..منم چن روزه خیلی میام اینجا و باید کنترلش کنیم..مثل اینکه وای فای رو قطع کنیم تا سمتش نیایم..

Michael VeyM آفلاین
                                Michael VeyM آفلاین
                                Michael Vey

paniz pzzz ارع دقیقا.. وقتی درگیر درس میشم واقعا زمان‌از دستم در میره.. و اون ایده کش.. عااالی بوددد.. حتما امتحانش میکنمم

ناتینگ برای گفتن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • ForuharF Foruhar

یادت رفته قول دادی ؟
                                  Michael Vey در بیا یه قول مردونه بده🙋🏻‍♀️ گفته است:

قول میدم که بهشون ثابت کنم که من ارزش رویاهامو دارم.. نشونشون میدم ک میتونم.‌..

Michael VeyM آفلاین
                                  Michael VeyM آفلاین
                                  Michael Vey

@Allen-Gamer این... قشنگ ترین و بهترین چیزی بود ک یکی میتونست بهم بگه:>> ممنونم:> بهش نیاز داشتم

ناتینگ برای گفتن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • MehdiM Mehdi

هی مایکل
                                    به نظرم تایمی در روز بزار برا خودت سریالتو بنویس
                                    موقعی که خاستی درسو هم بخونی هدفی ک داری از درس خوندنو بیار جولو چشت و بگو که میخای ب اندازه مثلا ۴۰ دق مفید بخونی

Michael VeyM آفلاین
                                    Michael VeyM آفلاین
                                    Michael Vey

Mehdi خییلی دوس دارم بنویسمش.. ولی اگ بیشتر درگیرش بشم چی؟..

ناتینگ برای گفتن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • z GheibiZ z Gheibi

Michael Vey سلام
                                      ساعت مطالعه تون را فقط و فقط از ساعاتی حساب کنید که تمرکز کامل دارین
                                      شاید این طور به عدد ساعت مطالعه تون کاهش پیدا کنه اما بعداً خودتون برا افزایش ساعت بیشتر تمرکز میکنید کمتر حواستون پرت میشه
                                      مثلا قرار بذارید شش ساعت مفید ، و غیر مفید هارو هم حساب نکنید ، برا این که زودتر تموم بشه بیشتر تمرکز میکنید

برا این یکی مشکل هم خداحافظی کنید و کلا از انجمن برید

Michael VeyM آفلاین
                                      Michael VeyM آفلاین
                                      Michael Vey

z Gheibi هوم.. فک کنم حق با شما باشه..ولی از انجمن برم؟ خب... نمیدونم.. فک نکنم وسوسه نشم و دوباره نیام

ناتینگ برای گفتن

z GheibiZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • maryam111M maryam111

سلام
                                        نظر من اینا که داستانات رو شروع کن به نوشتن تا ذهنت خالی بشه و حواست رو پرت نکنه
                                        و ذهنت رو مجبور کن تو یه ساعت خاصی به داستاناش فکر کنه و فقط همون یک ساعت بهش بها بده
                                        یا مثلا اگه کامل هم ننوشتی، چندتا کلمه که ازشتو ذهنت داری روی برگه بنویس و با خودت بگو بعدا بهش فکر میکنم و داستانش رو میسازم

Michael VeyM آفلاین
                                        Michael VeyM آفلاین
                                        Michael Vey

maryam111 واو.. راستش این ایده رو امتحان کردم و تقریبا جوابم داد..
                                        مثلا رو ی لیبل نوشتم آنتانتارو (اسم شخصیت اصلی داستانم) و ی ضبدر جلوش زدم ک ینی بهش فک نکن الان. و هر وق دوباره تو ذهنم اومد ی ضبدر دیگ جلوش میزنم.

ناتینگ برای گفتن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1

مجتبی ازاد 😂😂😂
                                          ن باو اینجوری حل نمیشه. من تو ی سال اخیر انیمه دث نوتو دیدم (تا مدت ها افسردگی داشتم🥲😂) بعد جوجوتسو کایسن، ی ماه پیشم ک اتک ان تایتان (خدایی نمیفهمم ملت برا چیش گریه کردن.. اوج تاثیری ک رو من گذاشت این بود ک یهو داد میزدم تاداکاعه😂) الانم ک اخرای سگ های ولگرد بانگوعم🥲😂

Michael VeyM آفلاین
                                          Michael VeyM آفلاین
                                          Michael Vey

Michael Vey *تاتاکاعه

ناتینگ برای گفتن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه