تمام
-
Marzieh Abouei می تو
️
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 تو که کلا منی انتظار دیگه ای نداشتم
-
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar چطور بود؟
-
Mahan Xodayi 2 تو که کلا منی انتظار دیگه ای نداشتم
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 بعد چند ماه رفتم اینستا ترکیدههه
-
Mahan Xodayi 2 بعد چند ماه رفتم اینستا ترکیدههه
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شدهMarzieh Abouei من فعلا جرات ندارم برم
️
از هر لحاظی فعلا خطریه
میخام با دنیا قطع ارتباط کنم -
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بنظرتون تراز در میاد؟
-
Marzieh Abouei من فعلا جرات ندارم برم
️
از هر لحاظی فعلا خطریه
میخام با دنیا قطع ارتباط کنمنوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
بنظرتون تراز در میاد؟
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شدهMariya Musavi بخاطر اسون بودن سوالا میگین؟
در هر صورت که در میاد منتها یکم منصفانه شاید نباشع ترکیب سوال اسون و تقلب یکم سمی میشع -
بنظرتون تراز در میاد؟
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMariya Musavi اره چون واسه خیلیااا سخت بوده چون نشد برکردی رو زیست هارو قشنگ نگاه کنی
-
بچه ها الان من ففط عصبیم یا شماهاهم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei من کلشونو تا حالا چند با شستم
-
Matin Mousavi 1 باورت میشه تو حوزه ما اینترنت تا نه قطع بوده از نه به بعد که سوالارو تو همه سایتا پخش کردن اینترنت بطور مشکوکی فعال شده بود اومدم بیرون میگفتن من باور نکردم......
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 واقعا بعد نمیدونم چه طور روشون میاد از امنیت صحبت میکننننن
-
Marzieh Abouei من کلشونو تا حالا چند با شستم
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Mariya Musavi اره چون واسه خیلیااا سخت بوده چون نشد برکردی رو زیست هارو قشنگ نگاه کنی
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei در تمام گفته است:
Mariya Musavi اره چون واسه خیلیااا سخت بوده چون نشد برکردی رو زیست هارو قشنگ نگاه کنی
زیست تراز میده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei والا به خدا یعنی چی این مسخره بازیا الان ما باید یه بار دیگه بریم آزمون بدیم
-
Mahan Xodayi 2 واقعا بعد نمیدونم چه طور روشون میاد از امنیت صحبت میکننننن
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 از سال بعد شاهد دوبار این امنیت خواهیم بود
از پس یکیش بر نمیان .....
-
Matin Mousavi 1 از سال بعد شاهد دوبار این امنیت خواهیم بود
از پس یکیش بر نمیان .....
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مسئولیت کنکور و رتبمو به عهده میگیرم مسئولیت این اتاق ویران شده رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم
️منفجره چرا!!
-
مسئولیت کنکور و رتبمو به عهده میگیرم مسئولیت این اتاق ویران شده رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم
️منفجره چرا!!
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 من گفتم کمدمو درس میکنم ولی واقعاا حسشو ندارم
-
@soniaaa از سال بعد منقلم میبرن با این اوضاع
-
️منفجره چرا!!
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شدهMahan Xodayi 2
باید اتاقارو بسپاریم ب مامانا