راه ابریشمی های پارسال
-
پریسیما پناهی خیلی خیلی سپاسگزارم
پس تست رو از کتاب های تست بزنم جدا بزنم درستع؟
آخه تست های راه ابریشم که پایان هر فرسنگ هست ترکیبی هستShayan Eskandari نه از همون تست های ابریشم استفاده کنید و تست هایی که فقط مال اون مبحث هست رو بزنید و تست های ترکیبی که فک کنم تعدادشون هم خیلی زیاد نباشه رو بزارید آخر سر
-
Ali Ebrahimy من برمیگشتم نمیخریدم
همه جوانبو ببین
وقت نمیکنی حتی تست برسی که بزنی
همش درسنامه که اونم نتیجه نمیده
با مدرسه که اصلا نمیرسی
فارغ التحصیلم باشی باید هرروز بدون وفقه بیش از8-9ساعت بخونی تا برسی
کپی جزوه ها هم مهمه که خیلی وقتتو میبره
اپدیت شدنا هم
از اون ورق همیشه باید نت داشته باشی و وصل باشی که مدیریت کردنشم سخته
بنظرم نخر هرجا مشکل داشتی صفرتاصدنگاکن
کاش حرفامو نپاکن که واقعیته
من به فنا رفتمmahdi abdollahpour اره تعداد فیلماشم واقعا خیلی زیاده باید یه برنامه ریزی دقیق بکنی که برسی
-
دوستان من گیج شدم شما چطوز تو سالی که گذشت هم راه ابریشم میدید هم تست میزدید و مدرسه میرفتید؟ این که خیلی طول میکشید؟ تعریف راه ابریشم رو خیلی شنیدم ولی نمیدونم چطور استفاده میکردید؟(کنکور ۱۴۰۲ هستم)
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-راه-ابریشم راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-شیمیAli Ebrahimy سلام
خیلی عالیه به شرط اینکه پیوسته بخونید مطمین باشید پیوسته مطالبو پیش بگیرید به همش میرسین حیفه از دستش بدین و خوب ازش استفاده نکنین -
@Mr-Perfect منم مدرسه نمیرم و امسال میخوام دوازدهم رو بخونم لطفا خواهش میکنم بگید از راه ابریشم راضی بودید؟تونستی همه رو جمع بندی کنید؟ ارزش خرید پک کامل داره ؟ اگر که نداره پس لطفا همون کتابهایی که تدریسش خوب بود و راضی بودید بگید تا تهیه کنم لطفا ممنون میشم اگه وقت بذارید و جواب بدید آخه خیلی سردر گم هستم
بله اگه مدرسه ندارید بهترین تدریس و تست رو داره حتما تهیه کنید منو از صفر رسوند به ۶۰ اونم کنکور ۱۴۰۰ به اون سختی