زیست شناسی
-
سلام ، من رشته ام ریاضی فیزیکه و در حال تغییر به تجربی هستم و سال بعد دوازدهمی هستم . به نظر شما برای کنکور ۱۴۰۲ صفر تا صد های زیست رو ببینم یا اینکه راه ابریشم رو بخرم ؟ صفر تا صد بهتره واسم یا راه ابریشم زیست ؟؟
-
-
سلام ، من رشته ام ریاضی فیزیکه و در حال تغییر به تجربی هستم و سال بعد دوازدهمی هستم . به نظر شما برای کنکور ۱۴۰۲ صفر تا صد های زیست رو ببینم یا اینکه راه ابریشم رو بخرم ؟ صفر تا صد بهتره واسم یا راه ابریشم زیست ؟؟
Mehdi Vaezi سلام با توجه به اینکه هیچ ذهنیتی از زیست ندارین از صفر تا صد آقای موقاری استفاده کنید چون اونجا حسابی توضیح میدن راه ابریشم برای کسایی هست که یکم زیست بلدن حتی خود استاد داخل ابریشم میگن اگه یه مطلب و خوب متوجه نشدین به صفرتاصد مراجعه کنید.
البته بعضی قسمت ها قدیمیه که میتونید اونجا برید سراغ آقای ذبحی تفت.
بعد هم یه کتاب تست بدون درسنامه بخرید و تمرین کنید که پیشنهاد من آی کیو هست -
Mehdi Vaezi سلام با توجه به اینکه هیچ ذهنیتی از زیست ندارین از صفر تا صد آقای موقاری استفاده کنید چون اونجا حسابی توضیح میدن راه ابریشم برای کسایی هست که یکم زیست بلدن حتی خود استاد داخل ابریشم میگن اگه یه مطلب و خوب متوجه نشدین به صفرتاصد مراجعه کنید.
البته بعضی قسمت ها قدیمیه که میتونید اونجا برید سراغ آقای ذبحی تفت.
بعد هم یه کتاب تست بدون درسنامه بخرید و تمرین کنید که پیشنهاد من آی کیو هستMohammad Lotfi 0 اها مرسی . گفتید که کتاب تست بدون درسنامه بگیرم ، کتاب درسی و نکاتی که اقای موقاری گفتن کافیه واسه درسنامه ؟ و اینکه کتاب تستی جامع بگیرم یا برای هر پایه رو جدا بگیرم ؟
-
Mohammad Lotfi 0 اها مرسی . گفتید که کتاب تست بدون درسنامه بگیرم ، کتاب درسی و نکاتی که اقای موقاری گفتن کافیه واسه درسنامه ؟ و اینکه کتاب تستی جامع بگیرم یا برای هر پایه رو جدا بگیرم ؟
Mehdi Vaezi بله کافیه.
جامع بگیرید بهتره چون سطح سوالاتش بالاتره
و سوالات ترکیبی هر سه سال هم داره -
Mehdi Vaezi بله کافیه.
جامع بگیرید بهتره چون سطح سوالاتش بالاتره
و سوالات ترکیبی هر سه سال هم دارهMohammad Lotfi 0 ممنون بابت وقتی که گذاشتید
-
Mehdi Vaezi سلام صفر تا صد
-
Mehdi Vaezi صفر تا صد بزنین حتما راه زیست خوندن بلد باشین برای اینکه خوب بدونین زیست هم چه جوری بخونین به هیچ عنوان درسنامه زیست نخونین هیچ وقت هیچ وقت من بین هرگفتار زیست 4 برگه آچار گذاشتم دادم کتابم فنر کردن بعد نکات ایشون و نکات که تو تست ها میدیم رو مینوشتم داخل این برگه ها دوست عزیز تمام والات که قراره طراح تست بده تو کتاب هست نیاز به درسنامه اصلا نیست که کتاب تستی ها دارن شما باید بلد باشین که به شکل های زیست چه جوری نگاه کنین چه جوری ترکیب بزنین مطالب رو بهم که اینارو اگر میخوایین بدونین برین گفتار یک فصل یک یازدهم نگاه کنین ببینین استاد چه جوری تدریس میکنن چه جوری به شکل ها نگاه میکنن من خودم زیست دهم صفر بودم یازدهم اومدم همین گفار همین فصل رو نگاه کردم دیدم به زیست عوض شد بعضی وقتا استاد میگن این نکته با فلان جای دهم ترکیب میشه شما نترسین نگین دهم بلد نیستین خوب منم دانش آموز تجربی بودم و دهم صفر بودم این موقع ها مینوشتم که این نکته با فلان جا ترکیب میشه بعدا که بحث رو میخوندم ترکیب میکردم شما روزی .30 .2برا زیست کنار بزارین حتما را کتاب تستم اکیدا نشر الگو نخرین اکیدا . خیلی سبز برا شروع بعدم آیکیو گاج یکم بهتره سطح سوالاتش