Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. خود ارض....
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکوری😉
Zahra.HDZ
سلام سلام حالتون چطوره کنکوری ها؟ خب قضیه چیه؟ قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم. خب حالا چطوری؟ بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین و بنده حقیر() در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم. سوالاتون قراره حول مشکلات مشاوره‌ای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه. چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربه‌ش هستیم. https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو درضمن حواستون باشه: ️اسپم ممنوعه ️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه️ ️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم️ و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سوال مشاوره ای

خود ارض....

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
مشاروهمشاوره ای
32 دیدگاه‌ها 15 کاربران 1.2k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Mr. PerfectM Mr. Perfect

سلام دوست عزیز

ببینید من کاری به اعتقادات شما ندارم.

این یک نیاز هست که متأسفانه در بیشتر دخترا و پسرا هست و چون نیاز طبیعی هست مبارزه با آن صدمات روحی و فشارهای روحی فراوانی دارد بنابراین بهترین راه ترک تدریجی آن است و اصلا کار یک‌شبه نیست از عوامل تحریک کننده حتما دوری کنید.

اگر به نماز و اینا اعتقاد دارین ب نظرم بد نیست ولی کمی منطقی فکر کنید که احادیث چند هزار سال قبل الان دیگه قابل اجرا نیست چرا که اون زمان که احادیث گفته شده بود نه اینترنتی بود و اینستاگرام و... در ضمن اون زمان دخترا و پسرا در سنین پائین ازدواج می‌کردند و بنابراین این اتفاقات پیش نمیومد الان پسرا و دخترا در سنین بالای ۲۲ و ۲۳ سال ازدواج میکنن و این نیازهای طبیعی و فشارها رخ میده بنابراین طبیعی هست.

ببخشید که طولانی شد🙏

Parham eliteP آفلاین
    Parham eliteP آفلاین
    Parham elite
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@Mr-Perfect خواهش میکنم ممنونم ازت حرفت کاملا درسته اعتقاداتم باهات یکیه تنکس

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Parham eliteP Parham elite

چیکار کنم فقط بگید چه کنم

FATEMEH VARANF آفلاین
      FATEMEH VARANF آفلاین
      FATEMEH VARAN
      دانش آموزان آلاء

Parham elite بکش بیرون ازش
      درس
      درس
      درس
      وقتی بهش فکر میکنی یکی محکم بزن تو گوشت

1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • shahab qasemiS shahab qasemi

Parham elite پورن نگاه نکن

Parham eliteP آفلاین
        Parham eliteP آفلاین
        Parham elite
        دانش آموزان آلاء

shahab qasemi عالی نواختی یه ریپورت بزنم عشق کنی

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • علیرضا تمدنیع آفلاین
          علیرضا تمدنیع آفلاین
          علیرضا تمدنی

خودتو مشغول کن با گیم درس فیلم آهنگ ورزش بیرون رفتن و ...
          خود به خود از زندگیت حذف میشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • T Tragic Girl

Parham elite سلام
            محیطی ک باعث میشه ازش دور شید
            یهویی نمیتونید کنار بزارید
            ولی با خودتون عهد ببندید ک کمتر کنین
            و بعد دیگ انجام ندین
            فقد و فقد بستگی ب محیط داره ب نظرم
            فیلما و ... اصلا نگا نکنید
            سعی کنید تنها نباشید هیچوقت و اگ تنها هستین سرتون ب ی کار دیگ گرم باشه
            نمدونم ب قران و نماز اعتقاد دارین یا ن
            ولی نماز خوندن خیلی تاثیر داره

Parham eliteP آفلاین
            Parham eliteP آفلاین
            Parham elite
            دانش آموزان آلاء

Tragic Girl ممنونم از کمکت 💜

T 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1

_Ftemeh__ آفلاین
              _Ftemeh__ آفلاین
              _Ftemeh_
              ریاضی

Parham elite نکن باور کن ذهنت مشعول میشه از درس و همه چی میفتی
              بعدشم ک خسته میشی و این خودش یه معضله

آسیب جسمی هم اندک داره ولی خیلی چیز خاصی نیست و روحی که بدتره

نماز و یاد خدا خیلی کمکت میکنه خیلییی زیاد
              خدایی بهت میگم

و در ثانی تا میتونی وقت خودت رو پر کن طی روز
              نزار وقت خالی داشته باشی
              برنامه بنویس برا خودت
              برو بیرون
              حتماا ورزش کن
              و اصلا اجازه نده ذهنت سمتش بره فیلم و یا هرچی که باعثش میشه رو از خودت دور کن
              وقتی دیگ خیلی خسته بودی برو تو رختخواب
              در غیر اینصورت نشه که بری بخوابی ولی خوابت نیاد و تا نیم ساعت بیکار باشی و فکر و خیال

و حرف بعد هم اینک کمش کن چرته
              باور کن بخوای فاصلش زیاد ونی نمیتونی ترک کنی
              گناه گناهه
              اینک کمش کنی بدتر ذهنت شرطی میکنه

بنظرم عزم قوی و کلا ترک کن
              21 روز بگذره تا 80 درصد تمومه

و 40 روز بگذره که دیگ 99 درصد سمتش نمیری

ب شرطی ک دوباره سمت محرک ها نری

یه کاغذ بردار ی بسم الله بالاش بنویس
              و تا چهل روز که تحمل کردی یه علامت بزار روش بهت انگیزه میده

بعدم نیای تلاش کنی تحمل کنم و اینا
              نه! اونجوری نمیشه
              وقتت رو پر کن ذهنت اصلا سمتش نره

هرچقدر هم مذهبی نباشی فرقی نداره
              اصلا از گناه بودنش هم بگذریم
              اسیب هایی که میزنه ثابت شده است

یه خدا که هست از خودش کمک بگیر❤

ببخشید زیاد شد

رویای آزادی...
              رویای یک رقص بی وقفه از شادی...

Parham eliteP 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1

Tragic Girl ممنونم از کمکت 💜

T آفلاین
                T آفلاین
                Tragic Girl

Parham elite خواهش میکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • Gharibe GomnamG آفلاین
                  Gharibe GomnamG آفلاین
                  Gharibe Gomnam

گفتین عوارض جسمی نداره
                  خب بزارید پس براتون بگم از عوارضش هم روحی و هم جسمی چندین مقاله در این رابطه ها نوشته شده:
                  بسیاری از افراد تصور می‌کنند که خودارضایی همچون رابطه جنسی طبیعی باعث کنترل میل جنسی خواهد شد. اما باید بدانید که این‌طور نیست. در طول یک رابطه جنسی طبیعی همه‌چیز به‌صورت طبیعی پیش خواهد رفت. در واقع فرد کاملا طبیعی تحریک و در نهایت ارضا می‌شود. بنابراین بدن او می‌تواند خود را با رابطه جنسی انجام گرفته وفق دهد و فرد برای مدتی دیگر به برقرار رابطه جنسی نیازی نخواهد داشت.

در خودارضایی تحریک جنسی به‌صورت مصنوعی انجام می‌شود و فرد در طول آن به نهایت لذت جنسی می‌رسد. لذتی که شاید هیچ‌گاه در یک رابطه جنسی طبیعی تجربه نکند. به همین دلیل تکرار این عمل نه‌تنها باعث کنترل میل جنسی نخواهد شد بلکه آن را بیشتر نیز خواهد کرد. در نتیجه افزایش بیش‌ازحد میل جنسی فرد مجبور به تکرار عمل می‌شود که اعتیاد به خودارضایی را به دنبال دارد.

معمولا خودارضایی بیش‌ازحد باعث حساس شدن پوست ناحیه تناسلی می‌شود. این حساسیت می‌تواند با سوزش و خارش همراه باشد. همچنین ممکن است خودارضایی باعث ایجاد حساسیت‌های پوستی در ناحیه تناسلی نیز بشود.

ریزش موها یکی از شایع‌ترین عوارض خودارضایی در مردان و زنان است. ریزش موها در اثر خودارضایی معمولا از نواحی کناری سر آغاز شده و سپس به دیگر نقاط گسترش می‌یابد. علت این امر عدم تعادل هورمونی ناشی از خودارضایی است. با انجام خودارضایی مقدار هورمون‌های جنسی در بدن بسیار زیاد شده و تعادل هورمونی در بدن او به هم می‌ریزد. این موضوع باعث ریزش موها می‌شود. علاوه بر آن خارج شدن منی از بدن مردان باعث خارج شدن مواد مغذی از بدن می‌شود. انجام مکرر خودارضایی باعث می‌شود که بدن فرصت کافی برای جبران این مواد از دست رفته را نداشته باشد و در نتیجه مواد معدنی به دیگر قسمت‌های بدن از جمله موها نرسد.

این عارضه یکی از نادرترین عوارض جسمی خودارضایی در مردان است. اما احتمال رخداد آن وجود دارد. این مشکل معمولا در اثر برخورد آلت تناسلی با یک جسم سخت یا مالش غیرطبیعی آن رخ می‌دهد. شکستگی آلت تناسلی باعث پارگی تونیکا آلبوژینا شده و درمان آن با جراحی‌های اورژانسی و پیچیده صورت می‌گیرد.

خودارضایی در مردان باعث تحریک بیش‌ازحد پروستات می‌شود. در نتیجه این موضوع پس از مدتی اندازه پروستات بزرگ شده و فرد به بی‌اختیاری ادرار مبتلا می‌شود. تغییر اندازه پروستات باعث بروز برخی مشکلات جنسی نیز می‌شود. در برخی موارد تحریک بیش‌ازحد آلت تناسلی در اثر خودارضایی باعث ایجاد سرطان پروستات نیز خواهد شد.

https://tarksari.ir/complications-of-masturbation/
                  یه نگاه به این سایتم بندازید
                  نمیخواستم اینارو بگم اصلا
                  ولی متاسفانه مجبور شدم
                  وقتی علم و روانشناسی و دین و... همه میگن خوب نیست و یک عده خاصی میگن خوب هست مطمئن باشید یک چیزی این وسط می‌لنگه
                  در مورد روانشناسی هم فقط وجدان مطرح نیست
                  مسائل دیگه روحی هم مطرحه
                  از جمله اعتیاد!
                  هرچی بیشتر معتاد مواد بشی بیشتر اعتیاد میاره هرچی بیشتر بکشی بیشتر بهش نیاز پیدا میکنی
                  بعد چندتا مسئله جدی دیگه که من افرادی رو میشناسم متاسفانه بخاطر همین موضوع دچارش شده بودن :
                  ایدز
                  که حتی یک اقایی بودن خودشون درگیر همین موضوع بودن بعد عاشق میشن و با یه خانمی که تقریبا مقید بوده ازدواج میکنن اما وقتی همسرشون باردار میشن متوجه میشن که هم خودشون و همسرشون به ایدز مبتلا شدن و باید فرزند روهم سقط میکردن
                  و...
                  نمیخواستم این چیزا رو بگم حتی قبلاهم بحثش پیش اومده بود ولی دیدم یه مدته که تو انجمن زیاد شده
                  از آلاهم معذرت میخوام

نقطه . سرخط

Gharibe GomnamG 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  • Gharibe GomnamG Gharibe Gomnam

گفتین عوارض جسمی نداره
                    خب بزارید پس براتون بگم از عوارضش هم روحی و هم جسمی چندین مقاله در این رابطه ها نوشته شده:
                    بسیاری از افراد تصور می‌کنند که خودارضایی همچون رابطه جنسی طبیعی باعث کنترل میل جنسی خواهد شد. اما باید بدانید که این‌طور نیست. در طول یک رابطه جنسی طبیعی همه‌چیز به‌صورت طبیعی پیش خواهد رفت. در واقع فرد کاملا طبیعی تحریک و در نهایت ارضا می‌شود. بنابراین بدن او می‌تواند خود را با رابطه جنسی انجام گرفته وفق دهد و فرد برای مدتی دیگر به برقرار رابطه جنسی نیازی نخواهد داشت.

در خودارضایی تحریک جنسی به‌صورت مصنوعی انجام می‌شود و فرد در طول آن به نهایت لذت جنسی می‌رسد. لذتی که شاید هیچ‌گاه در یک رابطه جنسی طبیعی تجربه نکند. به همین دلیل تکرار این عمل نه‌تنها باعث کنترل میل جنسی نخواهد شد بلکه آن را بیشتر نیز خواهد کرد. در نتیجه افزایش بیش‌ازحد میل جنسی فرد مجبور به تکرار عمل می‌شود که اعتیاد به خودارضایی را به دنبال دارد.

معمولا خودارضایی بیش‌ازحد باعث حساس شدن پوست ناحیه تناسلی می‌شود. این حساسیت می‌تواند با سوزش و خارش همراه باشد. همچنین ممکن است خودارضایی باعث ایجاد حساسیت‌های پوستی در ناحیه تناسلی نیز بشود.

ریزش موها یکی از شایع‌ترین عوارض خودارضایی در مردان و زنان است. ریزش موها در اثر خودارضایی معمولا از نواحی کناری سر آغاز شده و سپس به دیگر نقاط گسترش می‌یابد. علت این امر عدم تعادل هورمونی ناشی از خودارضایی است. با انجام خودارضایی مقدار هورمون‌های جنسی در بدن بسیار زیاد شده و تعادل هورمونی در بدن او به هم می‌ریزد. این موضوع باعث ریزش موها می‌شود. علاوه بر آن خارج شدن منی از بدن مردان باعث خارج شدن مواد مغذی از بدن می‌شود. انجام مکرر خودارضایی باعث می‌شود که بدن فرصت کافی برای جبران این مواد از دست رفته را نداشته باشد و در نتیجه مواد معدنی به دیگر قسمت‌های بدن از جمله موها نرسد.

این عارضه یکی از نادرترین عوارض جسمی خودارضایی در مردان است. اما احتمال رخداد آن وجود دارد. این مشکل معمولا در اثر برخورد آلت تناسلی با یک جسم سخت یا مالش غیرطبیعی آن رخ می‌دهد. شکستگی آلت تناسلی باعث پارگی تونیکا آلبوژینا شده و درمان آن با جراحی‌های اورژانسی و پیچیده صورت می‌گیرد.

خودارضایی در مردان باعث تحریک بیش‌ازحد پروستات می‌شود. در نتیجه این موضوع پس از مدتی اندازه پروستات بزرگ شده و فرد به بی‌اختیاری ادرار مبتلا می‌شود. تغییر اندازه پروستات باعث بروز برخی مشکلات جنسی نیز می‌شود. در برخی موارد تحریک بیش‌ازحد آلت تناسلی در اثر خودارضایی باعث ایجاد سرطان پروستات نیز خواهد شد.

https://tarksari.ir/complications-of-masturbation/
                    یه نگاه به این سایتم بندازید
                    نمیخواستم اینارو بگم اصلا
                    ولی متاسفانه مجبور شدم
                    وقتی علم و روانشناسی و دین و... همه میگن خوب نیست و یک عده خاصی میگن خوب هست مطمئن باشید یک چیزی این وسط می‌لنگه
                    در مورد روانشناسی هم فقط وجدان مطرح نیست
                    مسائل دیگه روحی هم مطرحه
                    از جمله اعتیاد!
                    هرچی بیشتر معتاد مواد بشی بیشتر اعتیاد میاره هرچی بیشتر بکشی بیشتر بهش نیاز پیدا میکنی
                    بعد چندتا مسئله جدی دیگه که من افرادی رو میشناسم متاسفانه بخاطر همین موضوع دچارش شده بودن :
                    ایدز
                    که حتی یک اقایی بودن خودشون درگیر همین موضوع بودن بعد عاشق میشن و با یه خانمی که تقریبا مقید بوده ازدواج میکنن اما وقتی همسرشون باردار میشن متوجه میشن که هم خودشون و همسرشون به ایدز مبتلا شدن و باید فرزند روهم سقط میکردن
                    و...
                    نمیخواستم این چیزا رو بگم حتی قبلاهم بحثش پیش اومده بود ولی دیدم یه مدته که تو انجمن زیاد شده
                    از آلاهم معذرت میخوام

Gharibe GomnamG آفلاین
                    Gharibe GomnamG آفلاین
                    Gharibe Gomnam

Gharibe Gomnam
                    این چیزایی که گفتم رو هم دیدم رو هوا نگفتم
                    برای دوطرف مشکل هم روحی و هم جسمی داره

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • Gharibe GomnamG آفلاین
                      Gharibe GomnamG آفلاین
                      Gharibe Gomnam

دیگه هم چیزی نمیگم چون گفتنی هارو گفتم

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • _Ftemeh__ _Ftemeh_

Parham elite نکن باور کن ذهنت مشعول میشه از درس و همه چی میفتی
                        بعدشم ک خسته میشی و این خودش یه معضله

آسیب جسمی هم اندک داره ولی خیلی چیز خاصی نیست و روحی که بدتره

نماز و یاد خدا خیلی کمکت میکنه خیلییی زیاد
                        خدایی بهت میگم

و در ثانی تا میتونی وقت خودت رو پر کن طی روز
                        نزار وقت خالی داشته باشی
                        برنامه بنویس برا خودت
                        برو بیرون
                        حتماا ورزش کن
                        و اصلا اجازه نده ذهنت سمتش بره فیلم و یا هرچی که باعثش میشه رو از خودت دور کن
                        وقتی دیگ خیلی خسته بودی برو تو رختخواب
                        در غیر اینصورت نشه که بری بخوابی ولی خوابت نیاد و تا نیم ساعت بیکار باشی و فکر و خیال

و حرف بعد هم اینک کمش کن چرته
                        باور کن بخوای فاصلش زیاد ونی نمیتونی ترک کنی
                        گناه گناهه
                        اینک کمش کنی بدتر ذهنت شرطی میکنه

بنظرم عزم قوی و کلا ترک کن
                        21 روز بگذره تا 80 درصد تمومه

و 40 روز بگذره که دیگ 99 درصد سمتش نمیری

ب شرطی ک دوباره سمت محرک ها نری

یه کاغذ بردار ی بسم الله بالاش بنویس
                        و تا چهل روز که تحمل کردی یه علامت بزار روش بهت انگیزه میده

بعدم نیای تلاش کنی تحمل کنم و اینا
                        نه! اونجوری نمیشه
                        وقتت رو پر کن ذهنت اصلا سمتش نره

هرچقدر هم مذهبی نباشی فرقی نداره
                        اصلا از گناه بودنش هم بگذریم
                        اسیب هایی که میزنه ثابت شده است

یه خدا که هست از خودش کمک بگیر❤

ببخشید زیاد شد

Parham eliteP آفلاین
                        Parham eliteP آفلاین
                        Parham elite
                        دانش آموزان آلاء

@Fatemeh_Baghaee ممنونم ازت

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2

Saeid ZareS آفلاین
                          Saeid ZareS آفلاین
                          Saeid Zare
                          دانش آموزان آلاء

Parham elite داداش از اپلیکیشن مس به طلا استفاده کن ، من استفاده کردم خدا رو شکر عالی بود

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          پاسخ
                          • پاسخ به عنوان موضوع
                          وارد شوید تا پست بفرستید
                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                          • بیشترین رای ها

• 1
                          • 2
                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید