سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
خود ارض....
-
Mr. Perfect خواهش میکنم ممنونم ازت حرفت کاملا درسته اعتقاداتم باهات یکیه تنکس
-
Parham elite بکش بیرون ازش
درس
درس
درس
وقتی بهش فکر میکنی یکی محکم بزن تو گوشت -
shahab qasemi عالی نواختی یه ریپورت بزنم عشق کنی
-
خودتو مشغول کن با گیم درس فیلم آهنگ ورزش بیرون رفتن و ...
خود به خود از زندگیت حذف میشه -
Tragic Girl ممنونم از کمکت
-
Parham elite نکن باور کن ذهنت مشعول میشه از درس و همه چی میفتی
بعدشم ک خسته میشی و این خودش یه معضلهآسیب جسمی هم اندک داره ولی خیلی چیز خاصی نیست و روحی که بدتره
نماز و یاد خدا خیلی کمکت میکنه خیلییی زیاد
خدایی بهت میگمو در ثانی تا میتونی وقت خودت رو پر کن طی روز
نزار وقت خالی داشته باشی
برنامه بنویس برا خودت
برو بیرون
حتماا ورزش کن
و اصلا اجازه نده ذهنت سمتش بره فیلم و یا هرچی که باعثش میشه رو از خودت دور کن
وقتی دیگ خیلی خسته بودی برو تو رختخواب
در غیر اینصورت نشه که بری بخوابی ولی خوابت نیاد و تا نیم ساعت بیکار باشی و فکر و خیالو حرف بعد هم اینک کمش کن چرته
باور کن بخوای فاصلش زیاد ونی نمیتونی ترک کنی
گناه گناهه
اینک کمش کنی بدتر ذهنت شرطی میکنهبنظرم عزم قوی و کلا ترک کن
21 روز بگذره تا 80 درصد تمومهو 40 روز بگذره که دیگ 99 درصد سمتش نمیری
ب شرطی ک دوباره سمت محرک ها نری
یه کاغذ بردار ی بسم الله بالاش بنویس
و تا چهل روز که تحمل کردی یه علامت بزار روش بهت انگیزه میدهبعدم نیای تلاش کنی تحمل کنم و اینا
نه! اونجوری نمیشه
وقتت رو پر کن ذهنت اصلا سمتش نرههرچقدر هم مذهبی نباشی فرقی نداره
اصلا از گناه بودنش هم بگذریم
اسیب هایی که میزنه ثابت شده استیه خدا که هست از خودش کمک بگیر
ببخشید زیاد شد
-
Parham elite خواهش میکنم
-
گفتین عوارض جسمی نداره
خب بزارید پس براتون بگم از عوارضش هم روحی و هم جسمی چندین مقاله در این رابطه ها نوشته شده:
بسیاری از افراد تصور میکنند که خودارضایی همچون رابطه جنسی طبیعی باعث کنترل میل جنسی خواهد شد. اما باید بدانید که اینطور نیست. در طول یک رابطه جنسی طبیعی همهچیز بهصورت طبیعی پیش خواهد رفت. در واقع فرد کاملا طبیعی تحریک و در نهایت ارضا میشود. بنابراین بدن او میتواند خود را با رابطه جنسی انجام گرفته وفق دهد و فرد برای مدتی دیگر به برقرار رابطه جنسی نیازی نخواهد داشت.در خودارضایی تحریک جنسی بهصورت مصنوعی انجام میشود و فرد در طول آن به نهایت لذت جنسی میرسد. لذتی که شاید هیچگاه در یک رابطه جنسی طبیعی تجربه نکند. به همین دلیل تکرار این عمل نهتنها باعث کنترل میل جنسی نخواهد شد بلکه آن را بیشتر نیز خواهد کرد. در نتیجه افزایش بیشازحد میل جنسی فرد مجبور به تکرار عمل میشود که اعتیاد به خودارضایی را به دنبال دارد.
معمولا خودارضایی بیشازحد باعث حساس شدن پوست ناحیه تناسلی میشود. این حساسیت میتواند با سوزش و خارش همراه باشد. همچنین ممکن است خودارضایی باعث ایجاد حساسیتهای پوستی در ناحیه تناسلی نیز بشود.
ریزش موها یکی از شایعترین عوارض خودارضایی در مردان و زنان است. ریزش موها در اثر خودارضایی معمولا از نواحی کناری سر آغاز شده و سپس به دیگر نقاط گسترش مییابد. علت این امر عدم تعادل هورمونی ناشی از خودارضایی است. با انجام خودارضایی مقدار هورمونهای جنسی در بدن بسیار زیاد شده و تعادل هورمونی در بدن او به هم میریزد. این موضوع باعث ریزش موها میشود. علاوه بر آن خارج شدن منی از بدن مردان باعث خارج شدن مواد مغذی از بدن میشود. انجام مکرر خودارضایی باعث میشود که بدن فرصت کافی برای جبران این مواد از دست رفته را نداشته باشد و در نتیجه مواد معدنی به دیگر قسمتهای بدن از جمله موها نرسد.
این عارضه یکی از نادرترین عوارض جسمی خودارضایی در مردان است. اما احتمال رخداد آن وجود دارد. این مشکل معمولا در اثر برخورد آلت تناسلی با یک جسم سخت یا مالش غیرطبیعی آن رخ میدهد. شکستگی آلت تناسلی باعث پارگی تونیکا آلبوژینا شده و درمان آن با جراحیهای اورژانسی و پیچیده صورت میگیرد.
خودارضایی در مردان باعث تحریک بیشازحد پروستات میشود. در نتیجه این موضوع پس از مدتی اندازه پروستات بزرگ شده و فرد به بیاختیاری ادرار مبتلا میشود. تغییر اندازه پروستات باعث بروز برخی مشکلات جنسی نیز میشود. در برخی موارد تحریک بیشازحد آلت تناسلی در اثر خودارضایی باعث ایجاد سرطان پروستات نیز خواهد شد.
https://tarksari.ir/complications-of-masturbation/
یه نگاه به این سایتم بندازید
نمیخواستم اینارو بگم اصلا
ولی متاسفانه مجبور شدم
وقتی علم و روانشناسی و دین و... همه میگن خوب نیست و یک عده خاصی میگن خوب هست مطمئن باشید یک چیزی این وسط میلنگه
در مورد روانشناسی هم فقط وجدان مطرح نیست
مسائل دیگه روحی هم مطرحه
از جمله اعتیاد!
هرچی بیشتر معتاد مواد بشی بیشتر اعتیاد میاره هرچی بیشتر بکشی بیشتر بهش نیاز پیدا میکنی
بعد چندتا مسئله جدی دیگه که من افرادی رو میشناسم متاسفانه بخاطر همین موضوع دچارش شده بودن :
ایدز
که حتی یک اقایی بودن خودشون درگیر همین موضوع بودن بعد عاشق میشن و با یه خانمی که تقریبا مقید بوده ازدواج میکنن اما وقتی همسرشون باردار میشن متوجه میشن که هم خودشون و همسرشون به ایدز مبتلا شدن و باید فرزند روهم سقط میکردن
و...
نمیخواستم این چیزا رو بگم حتی قبلاهم بحثش پیش اومده بود ولی دیدم یه مدته که تو انجمن زیاد شده
از آلاهم معذرت میخوام -
Gharibe Gomnam
این چیزایی که گفتم رو هم دیدم رو هوا نگفتم
برای دوطرف مشکل هم روحی و هم جسمی داره -
دیگه هم چیزی نمیگم چون گفتنی هارو گفتم
-
@Fatemeh_Baghaee ممنونم ازت
-
Parham elite داداش از اپلیکیشن مس به طلا استفاده کن ، من استفاده کردم خدا رو شکر عالی بود