تمام
-
mahsaaa rezaeee
اون هنوز فک میکنه نظام آموزشی ۵۳۴ هست بعد از اونور بهش گفتن ۶۳۳@حمید-صباحی :///
-
نصف شب کدوم کنکوری بیداره؟؟
مگر کسانی که خیلی اوضاشون ... و دنبال تقلبن که چند سال اینده میشن پزشک مملکت وگرنه کسی که چند سالو خونده بود اون موقع شب خواب بود ://خدایااااا
mahsaaa rezaeee
باور کنین من شب کنکور نخوابیدم ولی انصاف نیس انصافا -
بچه ها میدونم با این حرفم شاید تو دلتون بگید تو کنکوری نیستی نمیفهمی حالیت نیست و...
ولی الان دیگه تموم نشده نمیشه کاریش کرد به خدا توکل کنید اگر خدا خیری براتون بخواد هیچکس و هیچ چیز نمیتونه مانع و جلو دارش باشه
فعلا استراحت بکنید این مدت به اندازه کافی فشار و تنش و استرس داشتین -
mahsaaa rezaeee
باور کنین من شب کنکور نخوابیدم ولی انصاف نیس انصافا@حمید-صباحی از استرس بود ن از بیخیالی
نکنه گرفتی سوالارو -
بچه ها میدونم با این حرفم شاید تو دلتون بگید تو کنکوری نیستی نمیفهمی حالیت نیست و...
ولی الان دیگه تموم نشده نمیشه کاریش کرد به خدا توکل کنید اگر خدا خیری براتون بخواد هیچکس و هیچ چیز نمیتونه مانع و جلو دارش باشه
فعلا استراحت بکنید این مدت به اندازه کافی فشار و تنش و استرس داشتینGharibe Gomnam بهش فکر میکردم ولی دیگه ..
بدرک -
@حمید-صباحی از استرس بود ن از بیخیالی
نکنه گرفتی سوالاروmahsaaa rezaeee
من اگه ۵۰۰ میلیون داشتم چرا سوال کنکور رو میخریدم؟ -
mahsaaa rezaeee
من اگه ۵۰۰ میلیون داشتم چرا سوال کنکور رو میخریدم؟@حمید-صباحی
اولا دما ۴۰ درجه بود ولی چون پنجره اتاقم تور نداشت نمیتونسم پنجره رو وا کنم از طرفی هم داشتم دینی و زبان میخوندم تا ساعت ۲ -
فعلا استراحت بکنید این مدت به اندازه کافی فشار و تنش و استرس داشتینGharibe Gomnam
آره آبجی من بیخیال شدم ولی انصافا اگه من اینقدر اعتماد به سقف داشتم سال اولم دکتر میشدم -
Gharibe Gomnam
آره آبجی من بیخیال شدم ولی انصافا اگه من اینقدر اعتماد به سقف داشتم سال اولم دکتر میشدم@حمید-صباحی سال دومی؟
-
@حمید-صباحی سال دومی؟
mahsaaa rezaeee
نه سوم بودم -
mahsaaa rezaeee
نه سوم بودم@حمید-صباحی افرین
قربون ارادت :)) -
mahsaaa rezaeee
نه سوم بودم@حمید-صباحی داداشتم؟
-
@حمید-صباحی داداشتم؟
mahsaaa rezaeee
آره اونم سوم بود -
mahsaaa rezaeee
آره اونم سوم بوداین پست پاک شده! -
@حمید-صباحی افرین
قربون ارادت :))mahsaaa rezaeee
لطف دارین ولی از من با تجربه تر هم هستن تو آلاخونه که باید واقعا به ارادشون آفرین و تحسین گفت -
mahsaaa rezaeee
لطف دارین ولی از من با تجربه تر هم هستن تو آلاخونه که باید واقعا به ارادشون آفرین و تحسین گفت@حمید-صباحی واقعا سخته
انشالله همتون همین امسال به هدفتون میرسید -
@حمید-صباحی واقعا سخته
انشالله همتون همین امسال به هدفتون میرسیدmahsaaa rezaeee
البته من فقط به عشق دبیری زیست یا شیمی موندم و آرزومه یه روز بتونم بیام تو آلا و به همه ی دانش آموزان کمک کنم -
mahsaaa rezaeee
البته من فقط به عشق دبیری زیست یا شیمی موندم و آرزومه یه روز بتونم بیام تو آلا و به همه ی دانش آموزان کمک کنم@حمید-صباحی جدی؟
دانشگاهم مهمه ؟
-
@حمید-صباحی جدی؟
دانشگاهم مهمه ؟
mahsaaa rezaeee
فقط دانشگاه های مربوط به بوم خودمون رو میتونیم بزنیم واسه دانشگاه فرهنگیان
ولی بعد ۸ سال میتونی انتقالی بگیری واسه یه استان دیگه -
mahsaaa rezaeee
فقط دانشگاه های مربوط به بوم خودمون رو میتونیم بزنیم واسه دانشگاه فرهنگیان
ولی بعد ۸ سال میتونی انتقالی بگیری واسه یه استان دیگه@حمید-صباحی اهاا
موفق باشید هر دوتون