بابا پس راه ابریشم 2 کی میاد
-
بچه ها یه خبر خوب
طبق مصوبه دولت کنکور ۴۰۲ چیزی تغییر نمیکنه
🎥 سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۲ اعمال نمیشود🔹خضریان، سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: در جلسه روز پنجشنبه کمیسیون اصل ۹۰ با رئیسجمهور تصویب شد که مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی برای کنکور سال۱۴۰۲ که تاثیر سوابق تحصیلی بود اعمال نشود.
@Farsnaعه اینو منم یک جاي دیگم خوندم.
یعنی راسته؟ -
عه اینو منم یک جاي دیگم خوندم.
یعنی راسته؟@jahad-128 آره خداروشکر
-
@jahad-128 آره خداروشکر
خدارشکر.
ان شاء الله که هیمن باشه تغییرش ندن. -
سلام لطفا یکی از ادمین ها مشخص کنه که راه ابریشم ۲ کی میاد
Amirreza Soltani من به پشتیبانی پیام دادم گفت اواسط تیر توی کانال تلگرام و اینستا زمان دقیق رو واستون میگیم
فعلا باید صبوری کنیم و در حد دوره کردن کتابا شروع کنیم تا ابریشم برسه به دستمون -
خدارشکر.
ان شاء الله که هیمن باشه تغییرش ندن.@jahad-128 ان شاءالله
کاش حالا که ما کنکور داریم دیگه نگرانی و استرس این یه مورد از دوشمون برداشته بشه -
Amirreza Soltani من به پشتیبانی پیام دادم گفت اواسط تیر توی کانال تلگرام و اینستا زمان دقیق رو واستون میگیم
فعلا باید صبوری کنیم و در حد دوره کردن کتابا شروع کنیم تا ابریشم برسه به دستمونزینب امیدی با این وضع فکر کنم برنامه های آلا هم بهم ریخته و شاید تاخیر بدن به راه ابریشم
-
زینب امیدی با این وضع فکر کنم برنامه های آلا هم بهم ریخته و شاید تاخیر بدن به راه ابریشم
Reza A 0
سلام برنامه آلاء بهم نریخته،
بلکه خیلی خفن تر از قبل میشه
(هم محتوا و هم برنامه ریزی)
منتهی باید کمی صبر داشته باشیم و تو این مدت اهداف کوتاه مدت و میان مدت رو بچینیم و ترجیحا یه مسافرت ۲ یا ۳ روزه بریم
(چون تو سال کنکور دیگه از این خبرا نیس)
من یقین دارم که این دفعه راه ابریشم بهترین خودشو ارائه میده
(با اینکه خودم قدیمی شو گرفتم و الان شروع کردم)
ولی هرکس میل خودشه...! -
در ضمن سال پیش برنامه راه ابریشم از ۲۶ تیر شروع شد
ولی قطعاً امسال اینجوری نیست -
Reza A 0
سلام برنامه آلاء بهم نریخته،
بلکه خیلی خفن تر از قبل میشه
(هم محتوا و هم برنامه ریزی)
منتهی باید کمی صبر داشته باشیم و تو این مدت اهداف کوتاه مدت و میان مدت رو بچینیم و ترجیحا یه مسافرت ۲ یا ۳ روزه بریم
(چون تو سال کنکور دیگه از این خبرا نیس)
من یقین دارم که این دفعه راه ابریشم بهترین خودشو ارائه میده
(با اینکه خودم قدیمی شو گرفتم و الان شروع کردم)
ولی هرکس میل خودشه...!Sadegh Abbasian منظورم اینه بود که حالا دوباره نظر شون عوض شده و تاثیر معدل لغو کردند ممکنه آلا رو همون مصوبه حساب کرده بود و الان دوباره باید برنامه بچینه
-
Sadegh Abbasian منظورم اینه بود که حالا دوباره نظر شون عوض شده و تاثیر معدل لغو کردند ممکنه آلا رو همون مصوبه حساب کرده بود و الان دوباره باید برنامه بچینه
-
هر منبع دیگه ای که اعلام کرده بجز سایت رسمی سازمان سنجش، حرفش صحت درستی نداره
(حذف عمومی ها قطعیه + تاثیر معدلم که همیشه بوده) -
Reza A 0
آره اینو قبول دارم -
هر منبع دیگه ای که اعلام کرده بجز سایت رسمی سازمان سنجش، حرفش صحت درستی نداره
(حذف عمومی ها قطعیه + تاثیر معدلم که همیشه بوده)Sadegh Abbasian باشگاه خبرنگاران هم گفته مثل اینکه مصوبه کمیسیون اصل ۹۰ و رییس جمهوره قرار شده ۴۰۲ آخرت نشه ولی از ۴۰۳ اجرا شه
-
Sadegh Abbasian باشگاه خبرنگاران هم گفته مثل اینکه مصوبه کمیسیون اصل ۹۰ و رییس جمهوره قرار شده ۴۰۲ آخرت نشه ولی از ۴۰۳ اجرا شه
-
Reza A 0
تو این مملکت حرف زیاد زده میشه ولی کو عمل🙄 -
Reza A 0
تو این مملکت حرف زیاد زده میشه ولی کو عمل🙄این پست پاک شده! -
فعلا باید صبوری کنیم و در حد دوره کردن کتابا شروع کنیم تا ابریشم برسه به دستمونزینب امیدی گفتن که هم تو اینستا هم تو تل که 18 تیر میاد
-
زینب امیدی با این وضع فکر کنم برنامه های آلا هم بهم ریخته و شاید تاخیر بدن به راه ابریشم
Reza A 0 نه بهم نریخته
ببین هر محتوایی هرچقدر هم پ نکات مثبتی داشته باشه بازم باید از طرف خریداران تست و بررسی بشه تا نکات منفیش مشخص بشه حالا بنظرم دارن با توجه به تجربیات دانش آموزا در مورد ابریشم ساله قبل این یکی ابریشم رو بهتر طراحی میکنن و نقاط ضعفش رو از بین میبرن تا بهتر بشه -
زینب امیدی گفتن که هم تو اینستا هم تو تل که 18 تیر میاد
Mohammad javad Majlesi خب خداروشکر خبر خوبی بود
ان شاءالله زود شروع کنیم تا زود تموم کنیم و به همه قسمتهاش برسیم