یاغی کنکور هستی؟
-
-
یه نیم نگاه خیلی کوچولو توی راه ابریشم ۲ به ماهایی که ابریشم ۱ رو تهیه کردیم هم بکنید:)
(حس میکنم قراره خیلی خفن بشه!) -
@M-an سلام
راه ابریشمی های پارسال که دیگ جزوات راه ابریشم رو نیاز ندارن میتونن به راه ابریشمی های جدید بفروشن؟ -
@M-an سلام
راه ابریشمی های پارسال که دیگ جزوات راه ابریشم رو نیاز ندارن میتونن به راه ابریشمی های جدید بفروشن؟ -
Mohammadreza Dehnavy
سلام بله می تونن@M-an خود آلا کمکی توی این زمینه نمی کنه؟
-
@M-an راه ابریشم دوعه؟ :>>>> نمد چرا هیجان زده شدم...
-
@M-an پرومکسش کی میاد ؟
-
امیدوارم قیمتش خیلی فضایی نباشه و همه بتونن تهیه کنن
-
-
-
سلام خدمت زحمت کشان آلا
عریضه ای از یه راه ابریشمی که الان دانشگاهیهاگه با طرح پرچم کمک نکنید حالا چه بسته هاتون هفت تومن باشه چه هفتاد تومن فرقی نمی کنه
اونایی که از لحاظ مالی ضعیفن نمی تونن
خواهشا هم زمان با شروع طرح به فکر بقیه هم باشید و چون پول ندارن طر پرچم رو دیر نذارید که از بقیه عقب بیفتن
@M-A-C
@M-an -
-
@mahdi-najafi-2 اگر کتاب های ابریشم رو خواستید من با حداقل قیمت بهتون میفروشم ... عمومی ها مثل روز اوله و تخصصیا شیمی و زیست 80-85% سفیده و ریاضی و فیزیک کمتر از 10 صفحه خط خوردگی داره وگرنه کاملا نو هست
-
واقعا هرچی پول بود رو هزینه راه ابریشم و تفتان و آرش و تایتان کردیم
حداقل یه تخفیف خیلی خوبی بدین که بتونیم بخرمش ما راه ابریشمی ها -
@mahdi-najafi-2 اگر کتاب های ابریشم رو خواستید من با حداقل قیمت بهتون میفروشم ... عمومی ها مثل روز اوله و تخصصیا شیمی و زیست 80-85% سفیده و ریاضی و فیزیک کمتر از 10 صفحه خط خوردگی داره وگرنه کاملا نو هست
Sarah Hamidi کتاب شیمی دارید ؟هزینه؟
-
Sarah Hamidi کتاب شیمی دارید ؟هزینه؟
Shayan Eskandari من خودم 800 گرفته میتونم بهتون 500 بدم اگر خواستی میتونم کمتر بدم
-
واقعا هرچی پول بود رو هزینه راه ابریشم و تفتان و آرش و تایتان کردیم
حداقل یه تخفیف خیلی خوبی بدین که بتونیم بخرمش ما راه ابریشمی هاMohammad Gh من حداقل قیمت بهتون میدم ... واقعا اصلا ازشون استفاده نکردم فقط شیمی و زیست یه مقدار زیاده تر استفاده شده با این حال 80 -85% کتاب سفیده
-
سلام خدمت زحمت کشان آلا
عریضه ای از یه راه ابریشمی که الان دانشگاهیهاگه با طرح پرچم کمک نکنید حالا چه بسته هاتون هفت تومن باشه چه هفتاد تومن فرقی نمی کنه
اونایی که از لحاظ مالی ضعیفن نمی تونن
خواهشا هم زمان با شروع طرح به فکر بقیه هم باشید و چون پول ندارن طر پرچم رو دیر نذارید که از بقیه عقب بیفتن
@M-A-C
@M-anرضا آلناصر ببخشید طرح پرچم چیه؟
-
سلام رو دوره ها تخفیف نمیذارین؟
-
Mohammadreza Dehnavy
سلام بله می تونن@M-an در یاغی کنکور هستی؟ گفته است:
Mohammadreza Dehnavy
سلام بله می توننسلام
وقتتون بخیر
نمیشه بستری واسه این کار فراهم کنید؟
تو آلاخونه که نه میشه لینک گذاشت نه شماره یا آیدی