دانشگاه آزاد
-
mahsaaa rezaeee
واقعا جایی برا حرف زدن نزاشتن دیگه با این کنکورشون 12 سال جون کندم بیشتر از 9ماه اون همه فشار رو کشیدم که اخرشم بشه این 😞😞این پست پاک شده! -
Fatemeh Hossieni 0 ازمون داده بودی از قبل؟
تستای ابریشمو زده بودی؟اره گزینه دو ازمون میدادم و با راه ابریشم درسا رو خوندم و با ارش کامل جمع بندی کردم خیالم راحت بود تو ازمونای خودم و تو خونه که ازمون می گرفتم از خودم خیلی بهتر بودم مثلا زیستو 70هم میزدم ولی الان تو کنکور 45درصد میشم زیستی که منم خودمو ترکونده بودم براش
از صفر تا صدای اقای موقاری و ابریشم و چاپار گدار و ارش تست های خودم. گزینه دو تحلیل ازمون و تحلیل کنکور دیگه نمیدونستم باید چیکار کنم تو خونه خیلی خوب درصدام ولی تو کنکور...😞😞 -
اره گزینه دو ازمون میدادم و با راه ابریشم درسا رو خوندم و با ارش کامل جمع بندی کردم خیالم راحت بود تو ازمونای خودم و تو خونه که ازمون می گرفتم از خودم خیلی بهتر بودم مثلا زیستو 70هم میزدم ولی الان تو کنکور 45درصد میشم زیستی که منم خودمو ترکونده بودم براش
از صفر تا صدای اقای موقاری و ابریشم و چاپار گدار و ارش تست های خودم. گزینه دو تحلیل ازمون و تحلیل کنکور دیگه نمیدونستم باید چیکار کنم تو خونه خیلی خوب درصدام ولی تو کنکور...😞😞Fatemeh Hossieni 0 نگران نباش بزار نتیجه اولیه بیاد
-
Fatemeh Hossieni 0 نگران نباش بزار نتیجه اولیه بیاد
اره دیگه مجبورم صبر کنم
میگم یه سوال بپرسم از شما اگه اشکالی نداره
شما نمیدونید این تاثیر معدل که میگن چطوری هست؟
من معدلم 18شده و زیست رو شدم 19/75 ولی تو کنکور 45زدم برا منم تاثیری داره!؟؟ -
اره دیگه مجبورم صبر کنم
میگم یه سوال بپرسم از شما اگه اشکالی نداره
شما نمیدونید این تاثیر معدل که میگن چطوری هست؟
من معدلم 18شده و زیست رو شدم 19/75 ولی تو کنکور 45زدم برا منم تاثیری داره!؟؟Fatemeh Hossieni 0 معدل هیچ تاثیری نداره
چیزیکه من شنیده بودم تو کلیپ مشاوره ای میگفت اگه رتبت خیلیی بد باشه 50 هزار اینا... تاثیر میزاره یکم اونم تاثیر مثبت که کمکت کنه یعنی اگه 50 هزار شدی و معدلتم بد بود دیگه معدلتو روش اثر نمیدن ک رتبت بدتر شه
-
Fatemeh Hossieni 0 معدل هیچ تاثیری نداره
چیزیکه من شنیده بودم تو کلیپ مشاوره ای میگفت اگه رتبت خیلیی بد باشه 50 هزار اینا... تاثیر میزاره یکم اونم تاثیر مثبت که کمکت کنه یعنی اگه 50 هزار شدی و معدلتم بد بود دیگه معدلتو روش اثر نمیدن ک رتبت بدتر شه
عهههههه هیچی دیگه خدا رحم کنه
فقط بلدن ادمو مسخره کنن از صب تا شب همه جا پر شده اینترنت و اخبار و.. همه میگن معدل تاثیری داره اخرشم هیچی اینم یه تلاش بی نتیجه ی دیگه چقد برا امتحانات نهایی خوندم😔 -
اره تقریبا همینا میشم
ولی میتونستم خیلی خیلی بهتر باشم
چون واقعا تو راه ابریشم عالی درس خوندم همین الان داشتم شیمی رو برسی میکردم واقعا دلم میخواست گریه کنم که بیشتر سوالا رو خونده بودم تو را ابریشم و ارش کار کرده بودیم خدایش
دبیرای راه ابریشم عالی کار کرده بودن منم با تمام تلاشم میخوندم ولی وقتی میری سر جلسه انگار دیگه خودت نیستی 😞Fatemeh Hossieni 0 سلام ببخشید یه سوال با چه سایتی رتبه رو حساب کردین؟
-
عهههههه هیچی دیگه خدا رحم کنه
فقط بلدن ادمو مسخره کنن از صب تا شب همه جا پر شده اینترنت و اخبار و.. همه میگن معدل تاثیری داره اخرشم هیچی اینم یه تلاش بی نتیجه ی دیگه چقد برا امتحانات نهایی خوندم😔Fatemeh Hossieni 0 تاثیر قطعی معدل برا 402 بود که اونم لغو شد
البته رسمی اعلام نشد
-
Fatemeh Hossieni 0 سلام ببخشید یه سوال با چه سایتی رتبه رو حساب کردین؟
سلام
با سایت هیوا -
سلام
با سایت هیواFatemeh Hossieni 0 اون یکم تخیلیه
مورد تایید مشاورم نبود ://
-
سلام
با سایت هیواFatemeh Hossieni 0 با گزینه دو برید حداقل رتبه رو یه ۲۰۰۰ تا بهتر میزنه😁
-
Fatemeh Hossieni 0 اون یکم تخیلیه
مورد تایید مشاورم نبود ://
یعنی هیوا خوب نیست
-
Fatemeh Hossieni 0 با گزینه دو برید حداقل رتبه رو یه ۲۰۰۰ تا بهتر میزنه😁
اها
دیگه نمیدونم والا این روزا چی راسته چی دروغ -
Fatemeh Hossieni 0 با گزینه دو برید حداقل رتبه رو یه ۲۰۰۰ تا بهتر میزنه😁
Fatemeh Hossieni 0 خود هیوا تخیلی رتبه میده دیگه گزینه دو چیه ؟!!!
-
اها
دیگه نمیدونم والا این روزا چی راسته چی دروغFatemeh Hossieni 0 ببین بهترین کاری که میتونی کنی اینه که تا 15 مرداد بصبری و تا 15 مرداد به هیچی فکرر نکن با خیال راحت استراحت کن
-
اها
دیگه نمیدونم والا این روزا چی راسته چی دروغFatemeh Hossieni 0 ببین من با ۵ تا سایت و بات تخمین زدم هر کدوم چند هزار تا باهم اختلاف دارن و معلوم نیس کدوم راسته
پس باید صبر کرد تا نتیجه اصلی بیاد و اینکه از الان بگیم پشت کنکور بمونیم خیلی زوده -
Fatemeh Hossieni 0 ببین بهترین کاری که میتونی کنی اینه که تا 15 مرداد بصبری و تا 15 مرداد به هیچی فکرر نکن با خیال راحت استراحت کن
اره راس میگی ولی خب نمیشه شما حتما کنکورو خوب دادی که خیالت راحته ولی من هر کار میکنم نمیشه از فکرش راحت شم اصلا از فکرو خیال دارم نابود میشم
-
Fatemeh Hossieni 0 ببین من با ۵ تا سایت و بات تخمین زدم هر کدوم چند هزار تا باهم اختلاف دارن و معلوم نیس کدوم راسته
پس باید صبر کرد تا نتیجه اصلی بیاد و اینکه از الان بگیم پشت کنکور بمونیم خیلی زودهخدا به همه صبر بده
-
اره راس میگی ولی خب نمیشه شما حتما کنکورو خوب دادی که خیالت راحته ولی من هر کار میکنم نمیشه از فکرش راحت شم اصلا از فکرو خیال دارم نابود میشم
Fatemeh Hossieni 0 سلام خوبی
پارسال با راه ابریشم شروع کردی ؟در حد کنکور بود تدریسش؟
-
Fatemeh Hossieni 0 سلام خوبی
پارسال با راه ابریشم شروع کردی ؟در حد کنکور بود تدریسش؟
سلام ممنون
بله با راه ابریشم شروع کردم
بنظرم خوب بود چون من مدرسه عادی بودم ومیتونم بگم بیش از 90درصد چیزایی که یادگرفتم از همین راه ابریشم بود و برا من خیلی خوب بود امسال میشد با همین راه ابریشم خیلی بهتر از من رتبه آورد
من مشکل از خودم بود خیلی اشتباهات داشتم اینکه خیلی وسواس میکردم مثلا تو روز کنکور یه سوال رو که میخواستم پر کنم 200بار نگاه میکردم که درسته یا نه اخرشم اشتباه کرده بودم مثلا 145 رو بجاش 154 پر کردم بودم و بعد چن دقیقه فهمیدم انقدر بهم ریخته بودم و زمان رو از دست دادم ولی الان که به سوالا نگاه میکنم خیلیاش برام راحته
شما انشاءالله اگه میخوای با راه ابریشم شروع کنی سعی کن این اشتباهات رو نداشته باشی
که یه رتبه ی خیلی خوب بیاری