دانشگاه آزاد
-
سلام
با سایت هیواFatemeh Hossieni 0 اون یکم تخیلیه
مورد تایید مشاورم نبود ://
-
سلام
با سایت هیواFatemeh Hossieni 0 با گزینه دو برید حداقل رتبه رو یه ۲۰۰۰ تا بهتر میزنه😁
-
Fatemeh Hossieni 0 اون یکم تخیلیه
مورد تایید مشاورم نبود ://
یعنی هیوا خوب نیست
-
Fatemeh Hossieni 0 با گزینه دو برید حداقل رتبه رو یه ۲۰۰۰ تا بهتر میزنه😁
اها
دیگه نمیدونم والا این روزا چی راسته چی دروغ -
Fatemeh Hossieni 0 با گزینه دو برید حداقل رتبه رو یه ۲۰۰۰ تا بهتر میزنه😁
Fatemeh Hossieni 0 خود هیوا تخیلی رتبه میده دیگه گزینه دو چیه ؟!!!
-
اها
دیگه نمیدونم والا این روزا چی راسته چی دروغFatemeh Hossieni 0 ببین بهترین کاری که میتونی کنی اینه که تا 15 مرداد بصبری و تا 15 مرداد به هیچی فکرر نکن با خیال راحت استراحت کن
-
اها
دیگه نمیدونم والا این روزا چی راسته چی دروغFatemeh Hossieni 0 ببین من با ۵ تا سایت و بات تخمین زدم هر کدوم چند هزار تا باهم اختلاف دارن و معلوم نیس کدوم راسته
پس باید صبر کرد تا نتیجه اصلی بیاد و اینکه از الان بگیم پشت کنکور بمونیم خیلی زوده -
Fatemeh Hossieni 0 ببین بهترین کاری که میتونی کنی اینه که تا 15 مرداد بصبری و تا 15 مرداد به هیچی فکرر نکن با خیال راحت استراحت کن
اره راس میگی ولی خب نمیشه شما حتما کنکورو خوب دادی که خیالت راحته ولی من هر کار میکنم نمیشه از فکرش راحت شم اصلا از فکرو خیال دارم نابود میشم
-
Fatemeh Hossieni 0 ببین من با ۵ تا سایت و بات تخمین زدم هر کدوم چند هزار تا باهم اختلاف دارن و معلوم نیس کدوم راسته
پس باید صبر کرد تا نتیجه اصلی بیاد و اینکه از الان بگیم پشت کنکور بمونیم خیلی زودهخدا به همه صبر بده
-
اره راس میگی ولی خب نمیشه شما حتما کنکورو خوب دادی که خیالت راحته ولی من هر کار میکنم نمیشه از فکرش راحت شم اصلا از فکرو خیال دارم نابود میشم
Fatemeh Hossieni 0 سلام خوبی
پارسال با راه ابریشم شروع کردی ؟در حد کنکور بود تدریسش؟
-
Fatemeh Hossieni 0 سلام خوبی
پارسال با راه ابریشم شروع کردی ؟در حد کنکور بود تدریسش؟
سلام ممنون
بله با راه ابریشم شروع کردم
بنظرم خوب بود چون من مدرسه عادی بودم ومیتونم بگم بیش از 90درصد چیزایی که یادگرفتم از همین راه ابریشم بود و برا من خیلی خوب بود امسال میشد با همین راه ابریشم خیلی بهتر از من رتبه آورد
من مشکل از خودم بود خیلی اشتباهات داشتم اینکه خیلی وسواس میکردم مثلا تو روز کنکور یه سوال رو که میخواستم پر کنم 200بار نگاه میکردم که درسته یا نه اخرشم اشتباه کرده بودم مثلا 145 رو بجاش 154 پر کردم بودم و بعد چن دقیقه فهمیدم انقدر بهم ریخته بودم و زمان رو از دست دادم ولی الان که به سوالا نگاه میکنم خیلیاش برام راحته
شما انشاءالله اگه میخوای با راه ابریشم شروع کنی سعی کن این اشتباهات رو نداشته باشی
که یه رتبه ی خیلی خوب بیاری -
سلام ممنون
بنظرم خوب بود چون من مدرسه عادی بودم ومیتونم بگم بیش از 90درصد چیزایی که یادگرفتم از همین راه ابریشم بود و برا من خیلی خوب بود امسال میشد با همین راه ابریشم خیلی بهتر از من رتبه آورد
من مشکل از خودم بود خیلی اشتباهات داشتم اینکه خیلی وسواس میکردم مثلا تو روز کنکور یه سوال رو که میخواستم پر کنم 200بار نگاه میکردم که درسته یا نه اخرشم اشتباه کرده بودم مثلا 145 رو بجاش 154 پر کردم بودم و بعد چن دقیقه فهمیدم انقدر بهم ریخته بودم و زمان رو از دست دادم ولی الان که به سوالا نگاه میکنم خیلیاش برام راحته
شما انشاءالله اگه میخوای با راه ابریشم شروع کنی سعی کن این اشتباهات رو نداشته باشی
که یه رتبه ی خیلی خوب بیاریFatemeh Hossieni 0 منم مدرسه عادی ام برای همین خیلی نگرانم چون بچه های تیز هوشان و ..
فکر میکنم خیلی جلو هستن و من بهشون نمیرسم -
سلام ممنون
که یه رتبه ی خیلی خوب بیاریFatemeh Hossieni 0
آزمون هارو چطور می دادی؟ -
Fatemeh Hossieni 0 منم مدرسه عادی ام برای همین خیلی نگرانم چون بچه های تیز هوشان و ..
فکر میکنم خیلی جلو هستن و من بهشون نمیرسمShayan Eskandari
نه اصن نگران نباش زمان داری اگه از همین تابستون شروع کنی با قدرت و تا اخرشم هرچی شد کم نیاری و بخوندی حتما به هدفت میرسیمن خیلی اشتباه کردم تو این مسیر ولی شمااین اشتباهات رو نکن اینکه از الان بگی من از تیزهوشان و... عقبم هیچ دردی و برامن دوا نکرد برا شما هم قطعا هیچ دردی رو دوا نمیکنه
بنظرم تو راه ابریشم هرچی لازمت باشه گفته میشه ولی این خو ادمه که بتونه ازش استفاده کنه
آقا موقاری راس میگفت بعضی موقع یکی با کوله باری از اطلاعات میره سر جلسه و نمیدونه باید چطوری ازشون استفاده کنه ولی میبینی یکی با نصف اطلاعات اون میره خیلی نتیجش بهتر میشه -
Fatemeh Hossieni 0
آزمون هارو چطور می دادی؟تو شهرستان ما فقط قلم چی هست و گزینه دو نیست و تو کلیپای مشاوره ای پارسال برا انتخاب آزمون گفتن که زیست قلم چی بهتره ولی ریاضی و فیزیک و شیمی گزینه دو منم رفتم گزینه دو یه شهرستان نزدیک رو ثبت نام کردم و آنلاین بود ولی حضوری خیلی بهتره
-
Shayan Eskandari
نه اصن نگران نباش زمان داری اگه از همین تابستون شروع کنی با قدرت و تا اخرشم هرچی شد کم نیاری و بخوندی حتما به هدفت میرسیمن خیلی اشتباه کردم تو این مسیر ولی شمااین اشتباهات رو نکن اینکه از الان بگی من از تیزهوشان و... عقبم هیچ دردی و برامن دوا نکرد برا شما هم قطعا هیچ دردی رو دوا نمیکنه
بنظرم تو راه ابریشم هرچی لازمت باشه گفته میشه ولی این خو ادمه که بتونه ازش استفاده کنه
آقا موقاری راس میگفت بعضی موقع یکی با کوله باری از اطلاعات میره سر جلسه و نمیدونه باید چطوری ازشون استفاده کنه ولی میبینی یکی با نصف اطلاعات اون میره خیلی نتیجش بهتر میشهFatemeh Hossieni 0
نگاه من ساعت مطالعه تا 15میتونم برم
مرور و آزمون دادن و روش درست مطالعه هر درس و تست زنیش مشکل دارم میتونی کمک کنی؟ -
Fatemeh Hossieni 0
نگاه من ساعت مطالعه تا 15میتونم برم
مرور و آزمون دادن و روش درست مطالعه هر درس و تست زنیش مشکل دارم میتونی کمک کنی؟باشه من کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم
این خیلی خوبه که تا 15ساعت میتونی بخونی خیلی عالیه ولی از الان انقدر به خودت سخت نگیر رسیدی به دی زده میشی منم خودم تو دی خیلی خسته بودم از 8ساعت شروع کنی خوبه و کم کم زیادش کن
-
باشه من کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم
این خیلی خوبه که تا 15ساعت میتونی بخونی خیلی عالیه ولی از الان انقدر به خودت سخت نگیر رسیدی به دی زده میشی منم خودم تو دی خیلی خسته بودم از 8ساعت شروع کنی خوبه و کم کم زیادش کن
Fatemeh Hossieni 0 دستت درد نکنه
یه سوال ایکه برای آزمون 310تیر چطوری باید برنامه بریزم
-
باشه من کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم
Fatemeh Hossieni 0 میتونی تو یه پیام رسان دیگه آیدی یا چیزی بدی اونجا سوالم رو پرسم ؟ اینجا خدایی ادمو گیج میکنه دمتگرم
-
Fatemeh Hossieni 0 منم مدرسه عادی ام برای همین خیلی نگرانم چون بچه های تیز هوشان و ..
فکر میکنم خیلی جلو هستن و من بهشون نمیرسمShayan Eskandari ببین بچههای تیزهوشان از فضا نیومدن یا تکامل یافته نیستن فقط سخت کوشن و میدونن چجوری از توانایی هاشون استفاده کنن شما برو مصاحبه رتبه برترهایی که تیزهوشان بودند رو ببین همشون میگن هدف داشتن ساعت مطالعه بالا داشتن و مدرسه تیزهوشان فقط یه حس رقابت براشون ایجاد میکرده و باعث میشده بیشتر تلاش کنن