فیزیک استاد یاری
-
سلام . به نظر شما فیزیک صفر تا صد های استاد یاری رو ببینم و بعد برم تست بزنم یا اینکه راه ابریشم رو بخرم .
اگه بخوام از فیلم های اقای یاری استفاده کنم کتاب تستی که گرفتم درسنامه داشته باشه یا درسنامه های استاد یاری کامله ؟؟ -
سلام . به نظر شما فیزیک صفر تا صد های استاد یاری رو ببینم و بعد برم تست بزنم یا اینکه راه ابریشم رو بخرم .
اگه بخوام از فیلم های اقای یاری استفاده کنم کتاب تستی که گرفتم درسنامه داشته باشه یا درسنامه های استاد یاری کامله ؟؟Mehdi Vaezi اگه نظر شخصی منو بخوای فیزیک راه ابریشم آقای طلوعی رو بگیری بهتره
-
اگه بخوام از فیلم های اقای یاری استفاده کنم کتاب تستی که گرفتم درسنامه داشته باشه یا درسنامه های استاد یاری کامله ؟؟Mehdi Vaezi ببینید من از طرف دار های سرسخت سلطان طلوعی هستم ایشون صفر رو در بدترین کنکور به در صد 40 تا 50 میرسونن واقعا حرف ندارن بهترین دبیر ار هر قسمت فیزیک که بگید هستن بجز یه قسمت کوچک از حرکت شناسی تازه یه قسمت کوچیکش
-
Mehdi Vaezi اگه نظر شخصی منو بخوای فیزیک راه ابریشم آقای طلوعی رو بگیری بهتره
Mahdi Parandakht آقای کارزانیان چطورند؟
-
اگه بخوام از فیلم های اقای یاری استفاده کنم کتاب تستی که گرفتم درسنامه داشته باشه یا درسنامه های استاد یاری کامله ؟؟Mehdi Vaezi
سلام شبخوش
من تمام ویدیو های آقای یاری دیدم نتیجه نگرفتم ،از اولش هم ارتباط برقرار نکردم ولی با استاد طلوعی عالی ارتباط برقرار کردم -
Mahdi Parandakht آقای کارزانیان چطورند؟
Mahdis Jafary تا به حال ویدئو هاش رو ندیدم نمیدونم چطوریه ؟