-
عاجزانه خاهش میکنم تیپ تستای فصل محلول و ترمودینامیک را بزارید
-
دوستان سلام.
امسال میخوام به امید سایت بمونم برای کنکور دوباره اما بدجور ترسیدم.
اقا سهراب و اقای شاهرخی اخرین بازدیدشون 3 روز پیش بوده بیش از یه هفته س هیچ خبری تو سایت نیست و کاملا راکده و کامنتی هم از ادمینها نیست. اگه خبرداشته باشین امکان داره دوباره سایت روبرا بشه؟
بعنی از کی معمولا کلاسای سال جدید شروع میشه؟ -
میگم از دوستان کسی هست که پاسخ تست های شیمی 2 و 3 را داشته باشه؟ کلیدی هم باشه مهم نیست.
-
تو نظرات پایین تر گذاشتم پاسخ کلیدی رو
-
دوستان سلام.
اقا سهراب و اقای شاهرخی اخرین بازدیدشون 3 روز پیش بوده بیش از یه هفته س هیچ خبری تو سایت نیست و کاملا راکده و کامنتی هم از ادمینها نیست. اگه خبرداشته باشین امکان داره دوباره سایت روبرا بشه؟
بعنی از کی معمولا کلاسای سال جدید شروع میشه؟Rebwar در حل تیپ تستهای کنکور شیمی محمد رضا آقاجانی (96-95) گفته است:
دوستان سلام.
بعنی از کی معمولا کلاسای سال جدید شروع میشه؟دوست عزیز ما هستیم . آخر سال است و طبیعیه . اما سایت روبراهه
-
324
شما بازم به حست اعتماد کن !
پست بالایی دیدی اقای شاهرخی اومد جواب داد
صبر کن میان جواب میدجا پست گذاشتن به درست برس وقتت رو تلف نکن -
324
مگه من رییس الا هستم ؟
اگ بتونن میذارن نتونن هم دستشون درد نکنه تا همینجا کلی کمک بودن -
ان شاء الله
-
میگم یه بشر خیری پیدا نمیشه پاسخ تست های شیمی پایه را که استاد توی اردوی نوروزی گذاشتن بهم بده.محتاجم.خدا آدما محتاج نکنه:)
-
سلام.استاد پیش بینی نمی کنن سوالاتو امسال؟
-
:):):):):):):)
-
مدیر آلا کجاس پسسسسس چرا کسی پاسخگو نیست؟
این عبارت:
کاتالیزگر واکنش تولید الکل ضدعفونی از ساده ترین آلکن، متعلق به دسته ای ترکیب ها است که میتوانند از نفت خام تولید شود
گفته درسته، دلیلش هم این بوده که چون اسیده پس هستش داخل نفت خام
میدونم متن کتاب گفته آمینو اسید ها هم یکی از اجزا داخل نفت خام هست
ولی سولفوریک اسید که آمینو اسید نیست
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
سلام سیامک انصاری هستم . حالا اینجا چیکار میکنم؟ میخوام آقای گودرزی دبیر آلا رو تحلیل کنم من که وقتی فیلماشو دیدم گفتم شیمی میشه کل زندگیم. و من تورو دعوت میکنم به alaa.ir تا فیلمای اقای گودررزیو ببینی. سال دهم تکمیلو و سال یازدهم 17 قسمت منتشر شده.
این دبیر در یک یا حداکثر دو جلسه موضوع رو تدریس میکنن و در انتهای جلسه حدود دو یا سه تا سوال تشریحی حل میکنن و سپس از روی کتاب تست نشر الگو همه تست هارو حل میکنن. ایشون همه نکات تستی و تشریحو میگن و همه تست هار با دقت تحلیل میکنن. من با فیلم های آقای گودرزی موفق شدمم تا در امتحانات تستی ترم اول دبیرستان نمونه دولتی سوم کلاسم با 75 درصد بشوم. البته سطح تست ها بالا بود. ایشون در دبیرستان تیزهوشان تدریس میکنن و با قاطعیت میتونم بگم بهترین دبیر شیمی نظام جدید آلا هستن. حتی ایشون رو انتخاب کنین و حتی در تابستان هم که شده فیلم های ایشون رو ببینین. من شخصا تمام مباحث شیمیو با ایشون یاد گرفتم.
انشاالله که سال یازدهم هم تکمیل بشه
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 کنکوری کنکوری-1399 @همیار