-
دوستان سلام.
امسال میخوام به امید سایت بمونم برای کنکور دوباره اما بدجور ترسیدم.
اقا سهراب و اقای شاهرخی اخرین بازدیدشون 3 روز پیش بوده بیش از یه هفته س هیچ خبری تو سایت نیست و کاملا راکده و کامنتی هم از ادمینها نیست. اگه خبرداشته باشین امکان داره دوباره سایت روبرا بشه؟
بعنی از کی معمولا کلاسای سال جدید شروع میشه؟ -
میگم از دوستان کسی هست که پاسخ تست های شیمی 2 و 3 را داشته باشه؟ کلیدی هم باشه مهم نیست.
-
تو نظرات پایین تر گذاشتم پاسخ کلیدی رو
-
دوستان سلام.
اقا سهراب و اقای شاهرخی اخرین بازدیدشون 3 روز پیش بوده بیش از یه هفته س هیچ خبری تو سایت نیست و کاملا راکده و کامنتی هم از ادمینها نیست. اگه خبرداشته باشین امکان داره دوباره سایت روبرا بشه؟
بعنی از کی معمولا کلاسای سال جدید شروع میشه؟Rebwar در حل تیپ تستهای کنکور شیمی محمد رضا آقاجانی (96-95) گفته است:
دوستان سلام.
بعنی از کی معمولا کلاسای سال جدید شروع میشه؟دوست عزیز ما هستیم . آخر سال است و طبیعیه . اما سایت روبراهه
-
324
شما بازم به حست اعتماد کن !
پست بالایی دیدی اقای شاهرخی اومد جواب داد
صبر کن میان جواب میدجا پست گذاشتن به درست برس وقتت رو تلف نکن -
324
مگه من رییس الا هستم ؟
اگ بتونن میذارن نتونن هم دستشون درد نکنه تا همینجا کلی کمک بودن -
ان شاء الله
-
میگم یه بشر خیری پیدا نمیشه پاسخ تست های شیمی پایه را که استاد توی اردوی نوروزی گذاشتن بهم بده.محتاجم.خدا آدما محتاج نکنه:)
-
سلام.استاد پیش بینی نمی کنن سوالاتو امسال؟
-
:):):):):):):)
-
مدیر آلا کجاس پسسسسس چرا کسی پاسخگو نیست؟
سلام
بچه ها من کتاب خیلی سبز داشتم بعد اونجا نوشته بود که ما پلی سیانو اتن رو در کل سیر شده در نظر میگیریم
الان تو موج آزمون نوشته پلی سیانو اتن به دلیل داشتن پیوند بین کربن و نیتروژن سیر نشده است
موج آزمون پلی استیرن روهم میگه سیر نشده است ولی خیلی سبز میگه سیر شده است
شما نظرتون چیه؟ کدومو درنظر میگیریم؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء