بچه هایی ک امسال کنکور دادند
-
روزای سختی داره میگذره
خدا خودش کمک کنه -
امیدوارم بعد از اعلام نتایج روزای خوش دوباره شروع بشه
-
سلام من همش خواب میبینم همه درسا رو منفی زدم ://
-
Fatemeh Hossieni 0 نه خانواده میفهمه ن کسی دگ
اینکه میام تو حال میشینم فق بخاطر مامانمه مگر نه چراغ اتاق خاموش میکنم و هیچ کاری نمیکنم دپرس کامل
انگیزه ایی ندارم بیام بیرونdanial ali اکثر ما ۸۰٪ زنده بودنمون بخاطر مامانمونه ،شایدم بیشتر
-
@Ariana-Ariana خواب میبینی یا فک میکنی؟؟
-
danial ali اکثر ما ۸۰٪ زنده بودنمون بخاطر مامانمونه ،شایدم بیشتر
@haniehno
این و قبول دارم
-
Mohammad Lotfi 0 من ببین حدود نیم گیگ فیلم پاک کردم گفتم بعد کنکور میبینم الان بیش تر 20 مین نمیتونم روی چیزی تمرکز کنم
گفتم اینارو پاک میکنم تا تمام شد میشینم شب و روز برا خودم میبینم
یادمه دث نوتو نصفه ول کردم عذاب وجدان داشتم ک شبا بیست دقیقه دیر میخوابم بخاطر درسdanial ali واییی دث نوت :****> فوق العاده ترین انیمه...
-
danial ali واییی دث نوت :****> فوق العاده ترین انیمه...
Michael Vey یادم میاد تا ی ماه بعد تموم کردنش افسردگی داشتم :>
-
هعی.. طبیعیه که منی ک تازه از 23م خرداد شروع کردم ب کنکوری درس خوندن دقیقا حس شمارو دارم؟
-
بعد اصن ی وعضی شده.. انگار همش تو خلسم.. خودمو دیگ حس نمیکنم. هیچی لذت قبلو نداره. حتی استراحتم خستم میکنه.. و وقتی دو دقیقه گوشیو باز میکنم تا نوتیفا رو ببینم یا هیشکی خبرمو نگرفته یا همش پیامای انرژی بر اونجاس.. مثلا: هی آنی؟ معلومه که نیستی.. همیشه سر درسی
چرا هیچوق هیچکس نیس بیاد فق بگه: پرنیاا چطووری چخبررر خسته نباشیییهعی.. خستم از خستگی
-
بعد اصن ی وعضی شده.. انگار همش تو خلسم.. خودمو دیگ حس نمیکنم. هیچی لذت قبلو نداره. حتی استراحتم خستم میکنه.. و وقتی دو دقیقه گوشیو باز میکنم تا نوتیفا رو ببینم یا هیشکی خبرمو نگرفته یا همش پیامای انرژی بر اونجاس.. مثلا: هی آنی؟ معلومه که نیستی.. همیشه سر درسی
چرا هیچوق هیچکس نیس بیاد فق بگه: پرنیاا چطووری چخبررر خسته نباشیییهعی.. خستم از خستگی
Michael Vey اخش.. خالی شدم...
-
هعی.. طبیعیه که منی ک تازه از 23م خرداد شروع کردم ب کنکوری درس خوندن دقیقا حس شمارو دارم؟
Michael Vey نه شما دیگه خیلی خشن به استقبال کنکور رفتی اینجوری لذت درس خوندن برات از بین میره و اینجوری سه چهار ماه بیشتر دووم نمیاری این حس برای نزدیکای کنکوره
-
Michael Vey نه شما دیگه خیلی خشن به استقبال کنکور رفتی اینجوری لذت درس خوندن برات از بین میره و اینجوری سه چهار ماه بیشتر دووم نمیاری این حس برای نزدیکای کنکوره
Mohammad Lotfi 0 و این تقصیر پدرمه! از الان هیچ جا نمیزاره برم.. ی استراحتم میخوام بکنم یجوری نگام میکنه پشیمون میشم دوباره میرم سر درس. اخرین امتحان ترم ک دادم اومدم خونه گف امروز هرچی استراحت کردی کردی از فردا باید برا کنکور جدی شروع کنی:| بزور با مامانم راضیش کردیم ک از پس فرداش شروع کنم... ازم خواست گزارش کار بدم بهش هر شب.. دیروز ک بهش دادم جمعا 130 تا تست از درسای اختصاصی بود.. انتظار داشتم پیشرفتمو تحسین کنه ولی گف خیلی کمه:|
واقعا.. حس میکنم این راهش نیس.. هرروز خدا احساس ناکافی بودن داشتن راهش نیس.. هس؟
-
@haniehno
این و قبول دارم
Mohammad Lotfi 0 چن تا انیمه بگو ک آدم سریع ارتباط برقرار کنه
-
Mohammad Lotfi 0 و این تقصیر پدرمه! از الان هیچ جا نمیزاره برم.. ی استراحتم میخوام بکنم یجوری نگام میکنه پشیمون میشم دوباره میرم سر درس. اخرین امتحان ترم ک دادم اومدم خونه گف امروز هرچی استراحت کردی کردی از فردا باید برا کنکور جدی شروع کنی:| بزور با مامانم راضیش کردیم ک از پس فرداش شروع کنم... ازم خواست گزارش کار بدم بهش هر شب.. دیروز ک بهش دادم جمعا 130 تا تست از درسای اختصاصی بود.. انتظار داشتم پیشرفتمو تحسین کنه ولی گف خیلی کمه:|
واقعا.. حس میکنم این راهش نیس.. هرروز خدا احساس ناکافی بودن داشتن راهش نیس.. هس؟
Michael Vey ببخشید پدرتون در زمینه کنکور تخصصی داره که ازتون گزارش کار میخواد؟
-
Mohammad Lotfi 0 چن تا انیمه بگو ک آدم سریع ارتباط برقرار کنه
danial ali ببین من با این دوتا انیمه خیلی حال کردم : وقتی باد برمیخیزد
وقتی مارنی آنجا بود
اگه کتاب هم میخوای یه چندتا خوب معرفی کنم -
danial ali ببین من با این دوتا انیمه خیلی حال کردم : وقتی باد برمیخیزد
وقتی مارنی آنجا بود
اگه کتاب هم میخوای یه چندتا خوب معرفی کنمMohammad Lotfi 0 نه مرسی کتاب میخونم ذهنم درگیر میشه میره جایی ک نباید چیز باشه همین طور ببینم وقت بره فقط وقت بره
-
Michael Vey تحصیلات بابات چیه ؟ اگه خواستی بگو
-
Mohammad Lotfi 0 نه مرسی کتاب میخونم ذهنم درگیر میشه میره جایی ک نباید چیز باشه همین طور ببینم وقت بره فقط وقت بره
danial ali سعی نکن وقتتو فقط بگذرونی با یکی حرف بزن حتی اگه بخوای با منم میتونی حرف بزنی هیچی حق نداره تورو از خوشحالی دورت کنه
-
Michael Vey ببخشید پدرتون در زمینه کنکور تخصصی داره که ازتون گزارش کار میخواد؟
Mohammad Lotfi 0 نه.. دبیر زبانه