بچه هایی ک امسال کنکور دادند
-
هعی.. طبیعیه که منی ک تازه از 23م خرداد شروع کردم ب کنکوری درس خوندن دقیقا حس شمارو دارم؟
Michael Vey نه شما دیگه خیلی خشن به استقبال کنکور رفتی اینجوری لذت درس خوندن برات از بین میره و اینجوری سه چهار ماه بیشتر دووم نمیاری این حس برای نزدیکای کنکوره
-
Michael Vey نه شما دیگه خیلی خشن به استقبال کنکور رفتی اینجوری لذت درس خوندن برات از بین میره و اینجوری سه چهار ماه بیشتر دووم نمیاری این حس برای نزدیکای کنکوره
Mohammad Lotfi 0 و این تقصیر پدرمه! از الان هیچ جا نمیزاره برم.. ی استراحتم میخوام بکنم یجوری نگام میکنه پشیمون میشم دوباره میرم سر درس. اخرین امتحان ترم ک دادم اومدم خونه گف امروز هرچی استراحت کردی کردی از فردا باید برا کنکور جدی شروع کنی:| بزور با مامانم راضیش کردیم ک از پس فرداش شروع کنم... ازم خواست گزارش کار بدم بهش هر شب.. دیروز ک بهش دادم جمعا 130 تا تست از درسای اختصاصی بود.. انتظار داشتم پیشرفتمو تحسین کنه ولی گف خیلی کمه:|
واقعا.. حس میکنم این راهش نیس.. هرروز خدا احساس ناکافی بودن داشتن راهش نیس.. هس؟
-
@haniehno
این و قبول دارم
Mohammad Lotfi 0 چن تا انیمه بگو ک آدم سریع ارتباط برقرار کنه
-
Mohammad Lotfi 0 و این تقصیر پدرمه! از الان هیچ جا نمیزاره برم.. ی استراحتم میخوام بکنم یجوری نگام میکنه پشیمون میشم دوباره میرم سر درس. اخرین امتحان ترم ک دادم اومدم خونه گف امروز هرچی استراحت کردی کردی از فردا باید برا کنکور جدی شروع کنی:| بزور با مامانم راضیش کردیم ک از پس فرداش شروع کنم... ازم خواست گزارش کار بدم بهش هر شب.. دیروز ک بهش دادم جمعا 130 تا تست از درسای اختصاصی بود.. انتظار داشتم پیشرفتمو تحسین کنه ولی گف خیلی کمه:|
واقعا.. حس میکنم این راهش نیس.. هرروز خدا احساس ناکافی بودن داشتن راهش نیس.. هس؟
Michael Vey ببخشید پدرتون در زمینه کنکور تخصصی داره که ازتون گزارش کار میخواد؟
-
Mohammad Lotfi 0 چن تا انیمه بگو ک آدم سریع ارتباط برقرار کنه
danial ali ببین من با این دوتا انیمه خیلی حال کردم : وقتی باد برمیخیزد
وقتی مارنی آنجا بود
اگه کتاب هم میخوای یه چندتا خوب معرفی کنم -
danial ali ببین من با این دوتا انیمه خیلی حال کردم : وقتی باد برمیخیزد
وقتی مارنی آنجا بود
اگه کتاب هم میخوای یه چندتا خوب معرفی کنمMohammad Lotfi 0 نه مرسی کتاب میخونم ذهنم درگیر میشه میره جایی ک نباید چیز باشه همین طور ببینم وقت بره فقط وقت بره
-
Michael Vey تحصیلات بابات چیه ؟ اگه خواستی بگو
-
Mohammad Lotfi 0 نه مرسی کتاب میخونم ذهنم درگیر میشه میره جایی ک نباید چیز باشه همین طور ببینم وقت بره فقط وقت بره
danial ali سعی نکن وقتتو فقط بگذرونی با یکی حرف بزن حتی اگه بخوای با منم میتونی حرف بزنی هیچی حق نداره تورو از خوشحالی دورت کنه
-
Michael Vey ببخشید پدرتون در زمینه کنکور تخصصی داره که ازتون گزارش کار میخواد؟
Mohammad Lotfi 0 نه.. دبیر زبانه
-
Michael Vey تحصیلات بابات چیه ؟ اگه خواستی بگو
@haniehno فوق لیسانس
-
Michael Vey ببین اشکال نداره اتفاقا اینجوری میدونی یکی حواسش بهت هست و اگه یه جا خواستی کم کاری کنی نمیذاره فقط سعی کن تو مواقع استراحتت کارایی رو انجام بدی که ازش لذت میبری تا روحیه بگیری هر وقت هم از سخت گیری های پدرت خسته شدی به این فکر کن که الان رنج میکشم ولی نتیجشو تو کنکور میبینم و هرچی این سختی بیشتر بشه به رتبه برتر بودن نزدیک تر میشم
-
Michael Vey ببین اشکال نداره اتفاقا اینجوری میدونی یکی حواسش بهت هست و اگه یه جا خواستی کم کاری کنی نمیذاره فقط سعی کن تو مواقع استراحتت کارایی رو انجام بدی که ازش لذت میبری تا روحیه بگیری هر وقت هم از سخت گیری های پدرت خسته شدی به این فکر کن که الان رنج میکشم ولی نتیجشو تو کنکور میبینم و هرچی این سختی بیشتر بشه به رتبه برتر بودن نزدیک تر میشم
Mohammad Lotfi 0 فقط اگه بدونی الان چیشد...
-
Mohammad Lotfi 0 بعد درس خوندن اومدم بیرون یکم استراحت کنم صدام زد برم پیشش درمورد کتابایی ک میخوام بگیرم صحبت کنیم.. هچی یکم حرف زدیم تا اینکه گفتم راه ابریشم میخواد تو تابستون دهم یازدهمو ببنده.. اولش گف نههه باید دوازدهمو شروع کنی چقد پایه رو بخونی 80 درصد کنکور از دوازدهمه :|||||||| کلی بهش گفتم اقااا تمام مشاورا و کنکوریا میگن باید تابستون دهم یازدهمو ببندی تو اولین نفری هستی ک میگه فقط دوازدهم.. هچی کلی سرزنشم کرد و هرچی انرژِی داشتمو ازم گرف.. بعد ک یکم اروم شدم رفتم پیشش گفتم اقا حق با توعه دوازدهم مطلبش جدیده و مهمه و خوبه ک از تابستون خوند. اصن منم همراه با دهم یازدهم ی تایم برا دوازدهمم میزارم. بعد گف نهههه نمیرسی تو با این وضعیت هیچی نمیشی درسو جدی نمیگیری همش درحال تفریحی (خوبه هرروز 10 ساعت مفید میخونم و حتی نمیزاره ی بیرون برم..)
هچی اخر سر بهش گفتم برو با اون دوستت ک مشاوره صحبت کن حداقل.. هرچی اون گف.. گفت اکی.. هعی
-
Mohammad Lotfi 0 بعد درس خوندن اومدم بیرون یکم استراحت کنم صدام زد برم پیشش درمورد کتابایی ک میخوام بگیرم صحبت کنیم.. هچی یکم حرف زدیم تا اینکه گفتم راه ابریشم میخواد تو تابستون دهم یازدهمو ببنده.. اولش گف نههه باید دوازدهمو شروع کنی چقد پایه رو بخونی 80 درصد کنکور از دوازدهمه :|||||||| کلی بهش گفتم اقااا تمام مشاورا و کنکوریا میگن باید تابستون دهم یازدهمو ببندی تو اولین نفری هستی ک میگه فقط دوازدهم.. هچی کلی سرزنشم کرد و هرچی انرژِی داشتمو ازم گرف.. بعد ک یکم اروم شدم رفتم پیشش گفتم اقا حق با توعه دوازدهم مطلبش جدیده و مهمه و خوبه ک از تابستون خوند. اصن منم همراه با دهم یازدهم ی تایم برا دوازدهمم میزارم. بعد گف نهههه نمیرسی تو با این وضعیت هیچی نمیشی درسو جدی نمیگیری همش درحال تفریحی (خوبه هرروز 10 ساعت مفید میخونم و حتی نمیزاره ی بیرون برم..)
هچی اخر سر بهش گفتم برو با اون دوستت ک مشاوره صحبت کن حداقل.. هرچی اون گف.. گفت اکی.. هعی
Michael Vey این طور درس خوندن با این فشار خیلی سختتهههههههه
ی فکری کن اخرای کنکور خیلی اذیت میشی خیلی و اونا هم درک نمیکنن همین الان ی فکری کن -
Michael Vey این طور درس خوندن با این فشار خیلی سختتهههههههه
ی فکری کن اخرای کنکور خیلی اذیت میشی خیلی و اونا هم درک نمیکنن همین الان ی فکری کنdanial ali دقیقا... ن حرف منو گوش میده ن مشاورارو قبول داره... 30 40 سال پیش کنکور انسانی داد رتبه 246 اورد هررووووز خدا تو سرم میزنتش.. همش میگه من تو ی سال تمام کتابا رو جمع کردم ورقه های کتاب چرم شدن انقد خوندم شب و روز نمیشناختم تنها استراحتم ی دسشویی رفتن بود... خو لعنتی تو بعد دوسال سربازی درحالی ک رشته دبیرستانت تجربی بود برا اولین بار کتابای 4 پایه از انسانیو خوندی... کنکور اون موقع هم ک ب پیچیدگی و مفهومی الان نبود.. ایا انصافه همش نحوه مطالعه و درصداتو تو سرم بزنی؟
-
من واقا دارم تلاش میکنم.. انگیزه دارم هدف دارم.. ن هدفم اصلا پزشکی نیس. اره مصمم ک تو پزشکی قبول شم چون از بین تمام رشته هاش عاشق جراحیم ولی این هدف اصلیم نیس. من فقط میخوام ی دانشگاه دور قبول شم.. حتی تهرانم زیادی ب مازندران نزدیکه.. ی جای خوب ک برا زندگیم مناسب باشه.. شیراز اصفهان تبریز... نیاز دارم از این خانواده سمی فاصله بگیرم و خودمو پیدا کنم.. بودن تو این خانواده بشدت سختگیر فق باعث شده دیگ خودمو حس نکنم.. حتی با اینکه تجربی هیچوق اولین رشته مورد علاقم نبود ولی بهونه نمیارم بابتش. من تلاش میکنم و میرسم بهش.. ولی..با این وضع.... فق امیدوارم جا نزنم
-
Michael Vey دیگه نمیدونم چی بگم
حالا شاید اون دوستش که مشاوره بتونه به راه راست هدایت کنه -
Michael Vey دیگه نمیدونم چی بگم
حالا شاید اون دوستش که مشاوره بتونه به راه راست هدایت کنهMohammad Lotfi 0 هعی شاید
-
این پست پاک شده!
-
@Ariana-Ariana خواب میبینی یا فک میکنی؟؟
danial ali در بچه هایی ک امسال کنکور دادند گفته است:
@Ariana-Ariana خواب میبینی یا فک میکنی؟؟
خواب میبینم:)