بنداره داشتن ابتدای مری
-
Reza Dolatsha
مخطط از نوع ارادی هست -
Shayan Eskandari ماهیچه مخطط اسکلتی الزاما فعالیتش ارادی نیست:)میتونه فعالیت غیر ارادی هم داشته باشه مثلا در همین انعکاس بلع یا انعکاس عقب کشیدن دست و یا.....
Mahan Xodayi 2 درسته
-
Shayan Eskandari ارادی؟
-
Mahan Xodayi 2 خوندم برادر ، نوشته درخالت عادی ارادیه شما میگین کلا مخطط غیرارادی
Reza Dolatsha نه اقا کجا گفتم مخطط کلا غیر ارادی من عرض کردم مخطط ابتدای مری ما فقط برا استفراغ و بلع که انعکاس هستند میخونیم که غیر ارادین....
وگرنه همه میدونیم مخطط اسکلتی فعالیت اصلیش ارادیه اما اینجا خب مستثنی شده دیگهی نکته دیگه ماهیچه مخطط الزاما اسکلتی نیست....قلبی هم مخططه تو دام نیفتین:)
-
@fazel-zakeri مگه کلا غیر ارادی نیست؟
به خدا با این که این گزاره خیلی مهمه ولی تا به اینجای کار 22 تا کامنت گذاشتیم@fazel-zakeri فعالیت بنداره ابتدایی مری غیر ارادی هست کلا حتی با وجود اسکلتی بودنش
-
Reza Dolatsha نه اقا کجا گفتم مخطط کلا غیر ارادی من عرض کردم مخطط ابتدای مری ما فقط برا استفراغ و بلع که انعکاس هستند میخونیم که غیر ارادین....
وگرنه همه میدونیم مخطط اسکلتی فعالیت اصلیش ارادیه اما اینجا خب مستثنی شده دیگهی نکته دیگه ماهیچه مخطط الزاما اسکلتی نیست....قلبی هم مخططه تو دام نیفتین:)
-
Shayan Eskandari ماهیچه مخطط اسکلتی الزاما فعالیتش ارادی نیست:)میتونه فعالیت غیر ارادی هم داشته باشه مثلا در همین انعکاس بلع یا انعکاس عقب کشیدن دست و یا.....
Mahan Xodayi 2 این که معلوم هست
منظور بنده خدا بجز این اتفاقات خاص بود
ولی کلی ارادی هست که میتونه غیر ارادی هم کار کنه -
@fazel-zakeri بدتر گیج شدم من حرف شما گوشب یدم یا خیلی سبز
🦯
-
Mahan Xodayi 2
اقا ماهان خوب نوشتن ها
میرم خیلی سبز رو بسوزونم ها کشش بدین این مطلب رو@fazel-zakeri
نسوزونید اون بنده خدا خواسته ی توضیح کوتاه بده بعدا جلو تر مفصل توضیح خواهد داد نگران نباشید
-
Shayan Eskandari ارادی؟
-
@fazel-zakeri بدتر گیج شدم من حرف شما گوشب یدم یا خیلی سبز
🦯
-
ولی کلی ارادی هست که میتونه غیر ارادی هم کار کنهShayan Eskandari در بنداره داشتن ابتدای مری گفته است:
Mahan Xodayi 2
ولی کلی ارادی هست که میتونه غیر ارادی هم کار کنهاین ویژگی ماهیچه اسکلتیه در حالت کل
ولی بنداره ابتدایی مری از این ویژگی پیروی نکرده بچه ناخلف داستانه کلا غیر ارادیه -
@fazel-zakeri ارادی هست ولی غیر ارادی هم میتونن کار کنه
Shayan Eskandari میشه لطف کنید ارادی یه کوچولو بنداره تونو تکون بدین؟؟
-
@fazel-zakeri
نسوزونید اون بنده خدا خواسته ی توضیح کوتاه بده بعدا جلو تر مفصل توضیح خواهد داد نگران نباشید
-
ولی کلی ارادی هست که میتونه غیر ارادی هم کار کنهShayan Eskandari خیلی سبز گفته : حلق دهان ابتدای مری بنداره خارجی مخرج (((((((ارادین )))))))) اما نه همواره چون ابتدای نری و حلق در امعکاس بلع غیرارادی عمل میکنن
-
Shayan Eskandari در بنداره داشتن ابتدای مری گفته است:
Mahan Xodayi 2
ولی کلی ارادی هست که میتونه غیر ارادی هم کار کنهاین ویژگی ماهیچه اسکلتیه در حالت کل
ولی بنداره ابتدایی مری از این ویژگی پیروی نکرده بچه ناخلف داستانه کلا غیر ارادیهMahan Xodayi 2
جزوه راه ابریشم موقاری -
Shayan Eskandari خیلی سبز گفته : حلق دهان ابتدای مری بنداره خارجی مخرج (((((((ارادین )))))))) اما نه همواره چون ابتدای نری و حلق در امعکاس بلع غیرارادی عمل میکنن
-
Mahan Xodayi 2
جزوه راه ابریشم موقاریShayan Eskandari همینش درسته
بنداره متحرکمو برم
-
Shayan Eskandari در بنداره داشتن ابتدای مری گفته است:
Mahan Xodayi 2
ولی بنداره ابتدایی مری از این ویژگی پیروی نکرده بچه ناخلف داستانه کلا غیر ارادیهMahan Xodayi 2 داداش تو الان غذا نخوری که اون بنداره حالتش تغییر نمیکنه غذا خوردن تو باعث منبسط شدن میشه
-
Shayan Eskandari همینش درسته
بنداره متحرکمو برم