سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سوال از محضر اساتید
-
سلام.
ببخشید من برای همه دروس تخصصی از آلا استفاده میکنم و واقعا بازده ش از کلاسای کنکوری و حضوری برام بیشتر بوده و اینکه چون از تابستون شروع کردم توی همه درس ها یکی دوفصل از مدرسه جلو هستم و این باعث شده که یر کلاس خسته و کسل باشم و انگیزه ای برام نمونه و اینکه اکثر دبیرا مون هم کند هستن (مثلا دیف هستیم فصل صفر هستیم داریم میریم یک) ب نظرتون مدرسه رو بپیچونم ضرر نمیکنم؟؟؟؟
کسایی که تجربه داشتن لطفا بگن
@حامیان-آلاء-مشاور @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء
@همیار -
alirezamoradi1 شما برای درس فیزیکتون کدام دبیرای آلا رو ویدیوهاشونو می بینین؟
-
parisa76911
اقای طلوعی.
( این انجمن جمعا 12.3Kعضو داره فک کنم شما این سوال رو از12.299kنفر پرسیدی) -
alirezamoradi1 در سوال از محضر اساتید گفته است:
parisa76911
اقای طلوعی.
( این انجمن جمعا 12.3Kعضو داره فک کنم شما این سوال رو از12.299kنفر پرسیدی)
از نظره من مشکلی نداره
یکیش خودم فعلا شک دارم تو چنتا از فصلاش -
@meysam_bahrami
من که نگفتم مشکلی داره.
بعدشم شوخی مردم باایشون -
@meysam_bahrami
من که نگفتم مشکلی داره.
بعدشم شوخی مردم باایشونمیدونم
-
alirezamoradi1 خخخخخ عه شما از کجا میدونی خب چیکار کنم وضعیتم سیاه توی فیزیک واقعا نمیدونم کدوم دبیرو دنبال کنم
-
alirezamoradi1 شما هم برید حرفای بچه هارو بخونید عین من میشین یکی میگ کازرانیان خلاصه گفته چون میگ بیشتر بلدن دیگه یکی میگ طلوعی خوب نیس یکی میگ فدایی فرد سنگین درس میده ک اینو خودمم تجربه کردم دیدم سنگینه یه استاد دیگم هس ک نظام جدید درس میده منم ک سال اخر کنکورمه فیزیکمم ضعیف ضعیف میپرسم ببینم کی بیشتر رو کدوم استاد تاکید داره
-
من ک کلا مشکل دارم:-)
فیلمای دبیرارو میبینم همه چیو میفهمم و یاد میگیرم اما میرم سراغ تست هنگ میکنم
موندم چیکار کنم -
SAHAR_BANOO حالا من این مشکلو فقط توی فیزیک دارم ب تستم نرسیده هنوز
-
parisa76911
سلام مجدد.
منم یه مدت همچین مشکلی داشتم مثل تو کلا گیج شده بودم.
ولی به این نتیجه رسیدم تا خودم(خودت)شروع نکنی و امتحان نکنی همونظور گیج میمونی..
ولی ب نظر من از تدریس اقای طلوعی استفاده من ب دو دلیل
۱.اینکه فضای تدریس ایشون یه اتاق و یه تخته وایت برده اما دبیرای دیگه فیلم تدریس سر کلاسشون ضبط شده که یخورده اذیت میشید(البته ایتم بگم آلا اونموقع نهایت قدرتش همون بوده مثل ماشالله مثل الان که قوی نبوده)
۲. اینکه من میگم خوبه یعنی خوبه دیگه اه -
alirezamoradi1 گیج کننده یا خلاصه شده نمیگه ؟درحد ابتدایی توضیح میده یا مثل فدایی فرد میگ
-
parisa76911
والا من اقای فدایی فر قیلماشون رو خیلی کم دیدم .
ولی اقای طلوعی رو دیدم و راضی بودم -
parisa76911
خب منم منظورم همون فیزیک بود ' دیگه چون بحث راجب فیزیک بود اسم نیاوردم
اونوقت چیکار میکنی با این مشکلت پریسا جان؟ تونستی براش راهِ حلی پیدا کنی؟؟ -
SAHAR_BANOO نه راه حل که نه اما چاره ایی ندارم جز اینک خودمو باشرایط وفق بدم ینی از روی ویدئو یکی ازاستادا (یا کازرانیان یا طلوعی)بخونم تست بزنم فک کنم غلق فیزیک باتست زدن زیاد دستم بیاد ینی حدس منه!منم خیلی نباید بنظرم وسواس ب خرج بدم بین استادا به هرحال ؛کاچی بهتر از هیچیه ،منظورم اینک حتی اگ اونام خلاصه شده بگن فیزیکو بازم بهتره تا اینک کلا فیزیکو نخونیم یا هی عقب بندازیم
-
parisa76911
بله اینکه 100 درصد
ایشاالله موفق باشی گلم -
SAHAR_BANOO مرسی عزیزم ازدعای شما
-
SAHAR_BANOO
انصافا تو این تاپیک درمورد همه چی صحبت شد بحز سوال من -
alirezamoradi1
خخخخ راست میگیدا
ولی خب انتهاش گفتید کسایی ک تجربه دارن
من تجربه نداشتم تو این زمینه واسه همین نگفتم
اما خب به نظرم مشکلی نداشته باشه ضرری نمی کنید
چون من امروز ازاینکه بیخود تایمموبا حضور سر کلاس هدر میدادم پشیمونم شما اگه برات مقدور هست اینکارو نکن و به قول خودت بپیچون کلاسو;-) -
سلام.
ببخشید من برای همه دروس تخصصی از آلا استفاده میکنم و واقعا بازده ش از کلاسای کنکوری و حضوری برام بیشتر بوده و اینکه چون از تابستون شروع کردم توی همه درس ها یکی دوفصل از مدرسه جلو هستم و این باعث شده که یر کلاس خسته و کسل باشم و انگیزه ای برام نمونه و اینکه اکثر دبیرا مون هم کند هستن (مثلا دیف هستیم فصل صفر هستیم داریم میریم یک) ب نظرتون مدرسه رو بپیچونم ضرر نمیکنم؟؟؟؟
کسایی که تجربه داشتن لطفا بگن
@حامیان-آلاء-مشاور @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء
@همیارخب ببین وقتی بتونی تست هارو راحت بزنی سوال های مدرسه برات مشکلی نییست..الام ک پیش خوانی کردی روز امتحان کافیه به تمیرین ها و فرومول ها نگاه کنی..اگر واقعا کیفیت تابستون خوندنت عالی باشه ضرری نمیکنی