برنامه مطالعاتی رشته ریاضی
-
سلام
بچه های رشته ریاضی یه سوال ؟!
من دیر به برنامه رسیدم از امروز شروع کردم خوندن دیدم توی برنامه گسسته هم قرار گرفته ، مگه گسسته مال دوازدهم نیست؟ چجوریاس؟ الان باید بخونیم؟
بعدم من توی تدریس ریاضی آقای ثابتی نتونستم گسسته رو پیدا کنم لطفاً راهنماییم کنید کجاست😅 -
سلام
من دیر به برنامه رسیدم از امروز شروع کردم خوندن دیدم توی برنامه گسسته هم قرار گرفته ، مگه گسسته مال دوازدهم نیست؟ چجوریاس؟ الان باید بخونیم؟
بعدم من توی تدریس ریاضی آقای ثابتی نتونستم گسسته رو پیدا کنم لطفاً راهنماییم کنید کجاست😅زهرا فلاح نه همون آمار خودمونه(اصول شمارش)
ولی چون بدرد مباحث گسسته مثل گراف و اینا میخوره گذاشتن گسسته -
زهرا فلاح نه همون آمار خودمونه(اصول شمارش)
ولی چون بدرد مباحث گسسته مثل گراف و اینا میخوره گذاشتن گسستهMohammad javad Majlesi پیله گسسته یا آمار هم سه تا فیلم آخر پیله 23 و 24 و 25
-
سلام
شما فقط شماره فرسنگ یا پیله رو پیدا کنید
بعد جلسه مربوط به اونو ببینید...
مباحث فعلاً روی پایه تمرکز داره -
سلام
بعدم من توی تدریس ریاضی آقای ثابتی نتونستم گسسته رو پیدا کنم لطفاً راهنماییم کنید کجاست😅 -
زهرا فلاح برنامه ریزی آلا امسال یه مقدار عجیبه،جلسات تست زنی نیستن تو برنامه به جاش خواستن تابستون ما اکثر درس هارو در حد درسنامه بلد باشیم
@mahdi-najafi-2 باید اینجوری باشه
چون هدف مطالعه در تابستان جمع بندی دهم و یازدهمه
برای همین یهو از فلان فرسنگ میریم فلان فرسنگ
در حالی که از مهر شما از فرسنگ اول شروع میکنی یه بار دیگه میبینی ولی مطالب دهم و یازدهم چون تابستون دیدی یه دوره میکنی و سریع میری تست میزنی و کنکورچه میدی و از این حرفا
پس طبیعتا چون زمان کمه(فقط دوماه دیگه) هم مطالب دهم و یازدهم زیاده پس بیشتر با درسنامه میریم جلو
(اینو من چند وقت پیش داشتم مشاوره راه ابریشم قبلی را میدیدم توضیح میداد) -
@mahdi-najafi-2 باید اینجوری باشه
چون هدف مطالعه در تابستان جمع بندی دهم و یازدهمه
برای همین یهو از فلان فرسنگ میریم فلان فرسنگ
در حالی که از مهر شما از فرسنگ اول شروع میکنی یه بار دیگه میبینی ولی مطالب دهم و یازدهم چون تابستون دیدی یه دوره میکنی و سریع میری تست میزنی و کنکورچه میدی و از این حرفا
پس طبیعتا چون زمان کمه(فقط دوماه دیگه) هم مطالب دهم و یازدهم زیاده پس بیشتر با درسنامه میریم جلو
(اینو من چند وقت پیش داشتم مشاوره راه ابریشم قبلی را میدیدم توضیح میداد) -
Mohammad javad Majlesi آره خوبه از یه لحاظم اگه الان بلد باشیم درسنامه رو میتونیم بعدا فقط با چاپار یه مرور بکنیم و بریم سراغ تست ها
@mahdi-najafi-2 دقیقا