برنامه مطالعاتی رشته ریاضی
-
سلام
بچه های رشته ریاضی یه سوال ؟!
من دیر به برنامه رسیدم از امروز شروع کردم خوندن دیدم توی برنامه گسسته هم قرار گرفته ، مگه گسسته مال دوازدهم نیست؟ چجوریاس؟ الان باید بخونیم؟
بعدم من توی تدریس ریاضی آقای ثابتی نتونستم گسسته رو پیدا کنم لطفاً راهنماییم کنید کجاست -
سلام
من دیر به برنامه رسیدم از امروز شروع کردم خوندن دیدم توی برنامه گسسته هم قرار گرفته ، مگه گسسته مال دوازدهم نیست؟ چجوریاس؟ الان باید بخونیم؟
بعدم من توی تدریس ریاضی آقای ثابتی نتونستم گسسته رو پیدا کنم لطفاً راهنماییم کنید کجاستزهرا فلاح نه همون آمار خودمونه(اصول شمارش)
ولی چون بدرد مباحث گسسته مثل گراف و اینا میخوره گذاشتن گسسته -
زهرا فلاح نه همون آمار خودمونه(اصول شمارش)
ولی چون بدرد مباحث گسسته مثل گراف و اینا میخوره گذاشتن گسستهMohammad javad Majlesi پیله گسسته یا آمار هم سه تا فیلم آخر پیله 23 و 24 و 25
-
سلام
شما فقط شماره فرسنگ یا پیله رو پیدا کنید
بعد جلسه مربوط به اونو ببینید...
مباحث فعلاً روی پایه تمرکز داره -
سلام
بعدم من توی تدریس ریاضی آقای ثابتی نتونستم گسسته رو پیدا کنم لطفاً راهنماییم کنید کجاست -
زهرا فلاح برنامه ریزی آلا امسال یه مقدار عجیبه،جلسات تست زنی نیستن تو برنامه به جاش خواستن تابستون ما اکثر درس هارو در حد درسنامه بلد باشیم
@mahdi-najafi-2 باید اینجوری باشه
چون هدف مطالعه در تابستان جمع بندی دهم و یازدهمه
برای همین یهو از فلان فرسنگ میریم فلان فرسنگ
در حالی که از مهر شما از فرسنگ اول شروع میکنی یه بار دیگه میبینی ولی مطالب دهم و یازدهم چون تابستون دیدی یه دوره میکنی و سریع میری تست میزنی و کنکورچه میدی و از این حرفا
پس طبیعتا چون زمان کمه(فقط دوماه دیگه) هم مطالب دهم و یازدهم زیاده پس بیشتر با درسنامه میریم جلو
(اینو من چند وقت پیش داشتم مشاوره راه ابریشم قبلی را میدیدم توضیح میداد) -
@mahdi-najafi-2 باید اینجوری باشه
چون هدف مطالعه در تابستان جمع بندی دهم و یازدهمه
برای همین یهو از فلان فرسنگ میریم فلان فرسنگ
در حالی که از مهر شما از فرسنگ اول شروع میکنی یه بار دیگه میبینی ولی مطالب دهم و یازدهم چون تابستون دیدی یه دوره میکنی و سریع میری تست میزنی و کنکورچه میدی و از این حرفا
پس طبیعتا چون زمان کمه(فقط دوماه دیگه) هم مطالب دهم و یازدهم زیاده پس بیشتر با درسنامه میریم جلو
(اینو من چند وقت پیش داشتم مشاوره راه ابریشم قبلی را میدیدم توضیح میداد) -
Mohammad javad Majlesi آره خوبه از یه لحاظم اگه الان بلد باشیم درسنامه رو میتونیم بعدا فقط با چاپار یه مرور بکنیم و بریم سراغ تست ها
@mahdi-najafi-2 دقیقا