کمککک؛-؛ صفر تا صد یا راه ابریشم زیست؟
-
سلام
من امسال دوازدهمم و میخوام شروع کنم زیست بخونم. منتها موندم بین اینکه راه ابریشم پرو رو بگیرم یا با همون صفر تا صد پیش برم
کسایی که صفر تا صد ایشون رو گرفتن میشه یه نظری بدن؟ -
سلام
صفرتاصد:
+خیلی کامله
+استاد با جون و دل درس میده
-خیلیییییییی زیاده یعنی تو وسط سال که حجم درسا زیاد میشه تموم کردن فیلماش واقعا سخته
-خیلی چیزا که راه ابریشم داره اون ندارهراه ابریشم(پرو نه)
+خیلی جمع و جوره مخصوصا من که با چاپار خوندم عالی بود
+امکانات زیادی داره(پس آزمون و پیشآزمون خیلی مهمن)
+تو کل مسیر باهاته
-کم و کسری زیاده
-تستا بعضی جاها واقعا کمه
-استاد تو بعضی فرسنگ ها واسه درسنامه کم کاری کردن
-تست زدن باهاش خیلی وقت میگیره -
سلام
من امسال دوازدهمم و میخوام شروع کنم زیست بخونم. منتها موندم بین اینکه راه ابریشم پرو رو بگیرم یا با همون صفر تا صد پیش برم
کسایی که صفر تا صد ایشون رو گرفتن میشه یه نظری بدن؟Ab Ab صفرتاصد ببین ، نکات استاد بنویسین ، بعدش کارگاه تست ببینین که راه بیفتین ، بعدش خودتون حتما حتما تست بزنین ، از همین اول مار یه چیزی رو بدون درس خوندن بدون تست به هیچ دردی نمیخوره و حداکثر تا چند ماه توی ذهن میمونه ... خلاصه بنظر من که صفرتاصد یازدهم رو از ۱ تا ۱۲۶ دیدم کم و کسری نداشت و دیگه بستگی داره به خودتون که تست زدین یا نه ...
-
Ab Ab صفرتاصد ببین ، نکات استاد بنویسین ، بعدش کارگاه تست ببینین که راه بیفتین ، بعدش خودتون حتما حتما تست بزنین ، از همین اول مار یه چیزی رو بدون درس خوندن بدون تست به هیچ دردی نمیخوره و حداکثر تا چند ماه توی ذهن میمونه ... خلاصه بنظر من که صفرتاصد یازدهم رو از ۱ تا ۱۲۶ دیدم کم و کسری نداشت و دیگه بستگی داره به خودتون که تست زدین یا نه ...
Reza Dolatsha ممنون از کمکت
️
-
سلام
صفرتاصد:
+خیلی کامله
-خیلیییییییی زیاده یعنی تو وسط سال که حجم درسا زیاد میشه تموم کردن فیلماش واقعا سخته
+تو کل مسیر باهاته
-کم و کسری زیاده
-تست زدن باهاش خیلی وقت میگیره@Zahra-Hamrang حالا اگه خودت باشی دوباره کدوم رو انتخاب میکنی؟
من صفر تا صد دهم و یازدهمو دیدم و الان یه مرور لازمم
ولی خب میخوام یکیشون رو انتخاب کنم برای کنکور که وسط راه پشیمون نشم بگم کاش با اون پیش میرفتم -
Reza Dolatsha ممنون از کمکت
️
Ab Ab موفق باشی
-
@Zahra-Hamrang حالا اگه خودت باشی دوباره کدوم رو انتخاب میکنی؟
من صفر تا صد دهم و یازدهمو دیدم و الان یه مرور لازمم
ولی خب میخوام یکیشون رو انتخاب کنم برای کنکور که وسط راه پشیمون نشم بگم کاش با اون پیش میرفتم -
سلام
Ab Ab بستگی به خودت داره
من اگه بودم بازم تحت تاثیر تبلیغ ها میخریدمش
واجب نیس
ولی اگه شرایط مالیش رو داری بخر@Zahra-Hamrang هوم ممنون از راهنماییت
-
Ab Ab سلام
اگه میتونی راه ابریشم بگیری بهتره در کل ازخوبیاش میشه چاپار و پس آزمون و پیش آزمون@امیر-حسین-سوری-لکی-0 یه سوال دارم که تیکت زدم ولی هنوز جواب ندادن، ممنونمیشم اگه میدونی بگی
اگه فقط بسته زیست رو بگیرم برنامه مطالعاتی و و مشاوره رو هم داره باهاش؟ -
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 یه سوال دارم که تیکت زدم ولی هنوز جواب ندادن، ممنونمیشم اگه میدونی بگی
اگه فقط بسته زیست رو بگیرم برنامه مطالعاتی و و مشاوره رو هم داره باهاش؟آره فکر کنم همراش هست چون هر کتابی که دارم قسمت مشاوره رو هم داره توی قسمت مشاوره هم برنامه مطالعاتی هست
-
سلام
صفرتاصد:
+خیلی کامله
+تو کل مسیر باهاته
-کم و کسری زیاده
-تست زدن باهاش خیلی وقت میگیره@Zahra-Hamrang ریاضی و شیمی و فیزیک صفرم هنوز شروع نکردم بین معلم های آلا هم موندم کدومو انتخاب کنم بعضی ها خیلی طولانی هستن تنوع هم زیاده نظری درمورد این ۳درس ندارید؟!
-
آره فکر کنم همراش هست چون هر کتابی که دارم قسمت مشاوره رو هم داره توی قسمت مشاوره هم برنامه مطالعاتی هست
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 تشکر
️
-
سلام
کسایی که صفر تا صد ایشون رو گرفتن میشه یه نظری بدن؟@Ab-Abسلام دوست عزیز اول بگم مه من زیستم عالیه شاید تعریف ازخودباشه ولی می خوام اینو بگم که من نوعیبا راه ابریشم قسمت درسنامهوتستش حال نکردمبهنظربنده صفرتا صد ازلحاظ درسنامه ایی واقعا عالیه ازراهابریشم خیلیبهتر من خودم درسنامه در کل صفر تا 100 دیدیم مخصوصا یازدهم و دوازدهم رو بعدش شروع کردم تست زدن خیلی سبز و بعد ای کیو ولی قبل اسفند گفتم بزار راه ابریشم روهم بگیرم ببینم تستا و درسنامش جه جوره ولی دیدم درسنامش زیاد چنگی به دل نمیزنه و تستاشم زیاد واقعا زیاد جالب نیست در کل بی خیالش شدم و به جاش تستای نشر الگو زدم ولی بهشما تاکید میکنم ضفر تا 100 ازدست ندید بعد تستای خیلی سبز بعدش قلمچی گزینه دو و ایکیو حدودا 500 تا تست میشه از هر فصل زیست
-
@Ab-Abسلام دوست عزیز اول بگم مه من زیستم عالیه شاید تعریف ازخودباشه ولی می خوام اینو بگم که من نوعیبا راه ابریشم قسمت درسنامهوتستش حال نکردمبهنظربنده صفرتا صد ازلحاظ درسنامه ایی واقعا عالیه ازراهابریشم خیلیبهتر من خودم درسنامه در کل صفر تا 100 دیدیم مخصوصا یازدهم و دوازدهم رو بعدش شروع کردم تست زدن خیلی سبز و بعد ای کیو ولی قبل اسفند گفتم بزار راه ابریشم روهم بگیرم ببینم تستا و درسنامش جه جوره ولی دیدم درسنامش زیاد چنگی به دل نمیزنه و تستاشم زیاد واقعا زیاد جالب نیست در کل بی خیالش شدم و به جاش تستای نشر الگو زدم ولی بهشما تاکید میکنم ضفر تا 100 ازدست ندید بعد تستای خیلی سبز بعدش قلمچی گزینه دو و ایکیو حدودا 500 تا تست میشه از هر فصل زیست
@helen-owl ممنون از کمکت
-
سلام
@Zahra-Hamrang ریاضی و شیمی و فیزیک صفرم هنوز شروع نکردم بین معلم های آلا هم موندم کدومو انتخاب کنم بعضی ها خیلی طولانی هستن تنوع هم زیاده نظری درمورد این ۳درس ندارید؟!
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد