دخترونه ورود پسر ها ممنوع
-
-
سلام بچه ها یه مشکلی برام پیش اومد شما وقتی پری میشید چی کار میکنید من اینقدر درد دارم که از صبح تا حالا نتونستم هیچی بخونم یکی از بچه ها میگفت میشه رفت دکتر رو وقتشو عقب انداخت یا یه چنین چیزی تا حالا کسی این کارو کرده ؟ عوارضی که نداره ؟
-
سلام بچه ها یه مشکلی برام پیش اومد شما وقتی پری میشید چی کار میکنید من اینقدر درد دارم که از صبح تا حالا نتونستم هیچی بخونم یکی از بچه ها میگفت میشه رفت دکتر رو وقتشو عقب انداخت یا یه چنین چیزی تا حالا کسی این کارو کرده ؟ عوارضی که نداره ؟
-
D Oo نهه داوشکمم از این قرص مرصا نخورریاا
شکم بند ببند کمرت گرم باشه. حتما پیاده روی کن. بعد اینکه نوشیدنیای گرمم میتونن خیلی کمکت کننبعد اینکه پریودی ی چیز طبیعیه دلیلی نداره بخاطرش از پسرا خجالت بکشی و اونا رو منع کنی از ورود :>>
-
سلام وقت بخیر
با ی دکتر صحبت کن اگر صلاح دونست میتونی از قرصای مسکنی مثل مفنامیک اسید استفاده کنی(خ رو این دردی ک میگی تاثیر داره)
یا یکسری خوراکی ها و نوشیدنی های طبیعی هستن ک اوناهم رو کاهش دردو... تاثیر دارن ک میتونی با ی سرچ تو گوگل پیداشون کنیدر ضمن تو این مدت حواست به آهن بدنت هم باشه:)))
-
سلام وقت بخیر
با ی دکتر صحبت کن اگر صلاح دونست میتونی از قرصای مسکنی مثل مفنامیک اسید استفاده کنی(خ رو این دردی ک میگی تاثیر داره)
یا یکسری خوراکی ها و نوشیدنی های طبیعی هستن ک اوناهم رو کاهش دردو... تاثیر دارن ک میتونی با ی سرچ تو گوگل پیداشون کنیدر ضمن تو این مدت حواست به آهن بدنت هم باشه:)))
-
D Oo نهه داوشکمم از این قرص مرصا نخورریاا
شکم بند ببند کمرت گرم باشه. حتما پیاده روی کن. بعد اینکه نوشیدنیای گرمم میتونن خیلی کمکت کننبعد اینکه پریودی ی چیز طبیعیه دلیلی نداره بخاطرش از پسرا خجالت بکشی و اونا رو منع کنی از ورود :>>
Michael Vey نه بابا چه خجالتی من خودم جار میزنم تو دنیا فقط چون بعضیا خوششون نمیاد گفتم نیان
-
Michael Vey نه بابا چه خجالتی من خودم جار میزنم تو دنیا فقط چون بعضیا خوششون نمیاد گفتم نیان
D Oo منم همینم
-
D Oo سلام دوست عزیزم اصلا پیشنهاد نمیکنم که برین پیش دکتر چون قرص بهتون میدن که عقب بیوفته و عوارض بدی داره برای اینکه دردتو کم کنی میتونی زیره با نبات دم کنی و بخوری شربت نعنا رو هم بهت توصیه میکنم خیلی خوبه و کارای دیگه که میتونی بکنی اینه که روز های عادی یکم ورزش در حد نرمش کنی به مرور زمان خیلی کمک کننده است و اینکه با آرامش درس بخونی و استرس نداشته باشی چون وقتی استرس داری یا عصبی هستی خیلی دل درد های بیشتری میاد سراغت
-
سلام ... یچیزی که توی دلم بود ومیخواستم بگم ولی نمیتونستم ... گفتم اینجا بگم .
ما معلممون از سال هشتم این داستان رو از نظر علمی گفت که حالا بخاطر تخریب تخمک ها ( اگه درست بگم ) اینجوری میشه ...
و واقعا خیلی سخته که مثلا بقیه دارن بصورت غیرمستقیم درباره این موضوع صحبت میکنن و باید خودتو بزنی به اونطرف ...
ببخشید که پیام دادم ولی فکرکنم این حرف خیلی از پسرا باشه ... -
ما معلممون از سال هشتم این داستان رو از نظر علمی گفت که حالا بخاطر تخریب تخمک ها ( اگه درست بگم ) اینجوری میشه ...
و واقعا خیلی سخته که مثلا بقیه دارن بصورت غیرمستقیم درباره این موضوع صحبت میکنن و باید خودتو بزنی به اونطرف ...
ببخشید که پیام دادم ولی فکرکنم این حرف خیلی از پسرا باشه ...محمد فواد خب اگر میتونی بهش کمک کنی کمک کن اگر نمیتونی ام بنظر بهتره خودتو بزنی به اونطرف
️
-
-
درد زیاد اتفاقا نشانه سلامتی رحم هستش
اینو دکترم گفت بهم!
ی قرص میگم بهت اینم خوبه قرص سلکسیب200برای کاهش دردت خوبه
اینکی بری دکترُ بندازی عقب خب توی این سن عوارضی هم داره
سعی کن از کسیه آب گرم استفاده کنی وقتی درد داری -
D Oo نزدیک تایمش ورزش کن بدو ک یهو تخلیه شه ://
اینو پرسال مشاورم گف.
مرد بود://
بنده خدا دید دارم میمیرم دلش سوخت
خیلیم تاثیرگذار بود
حتماااا حتمااا تو دوران کنکور قرص اهن بخور ازین خارجیا خیلی خوبه فقط یکم گرونه اگ نتونستی همون ایرانیم خوبه. -
سعی کن تو سه روز اول مرور داشته باشی تا خوندن درس جدید
-
سلام عزیزم با خوردن چیزای سرد دردت خیلی زیادتر میشه پس بجای خوردن چیزای سرد از خوراکی های گرم هم دردت رو کاهش میدی هم تمرکزت بیشتر میشه
خرما عالیهههه هم ضعف بدنت رو جبران میکنه هم چون گرمه دردت رو خیلی کم میکنه
کمرت رو با کمربند های پشمی ببند تا رحمت گرم و دردت کم بشه
از قرص هم استفاده نکن اصلااا
مثل من بیچاره میشی تنبلی تخمدان و هزارتا بیماری میگیری
مثلا ماست یا آب سرد یا مرغ یا برنج رو نخور اگرم میخوری خرما بعدش بخور -
ببخشید که پیام دادم ولی فکرکنم این حرف خیلی از پسرا باشه ...محمد فواد من یکی اصلا به این فکر نمیکنم که خدای نکرده روزی بخاطر این موضوع خجالت بکشم یا خودمو بزنم به اون راه اتفاقا باید پسرا نسبت به این موضوع آگاهی داشته باشم و تو این وضعیت ما رو درک کنم وقتی این اتفاق برای کسی میوفته هم از لحاظ جسمی وهم از لحاظ روحی ضعیف میشه و باید بیشتر حواست بهش باشه مواظب رفتارات باشی و درک کنی چه خبره مرسی بابت پیام گفتم پسرا نیان میدونم بیشتر از دخترا پسرا اومدن
-
محمد فواد من یکی اصلا به این فکر نمیکنم که خدای نکرده روزی بخاطر این موضوع خجالت بکشم یا خودمو بزنم به اون راه اتفاقا باید پسرا نسبت به این موضوع آگاهی داشته باشم و تو این وضعیت ما رو درک کنم وقتی این اتفاق برای کسی میوفته هم از لحاظ جسمی وهم از لحاظ روحی ضعیف میشه و باید بیشتر حواست بهش باشه مواظب رفتارات باشی و درک کنی چه خبره مرسی بابت پیام گفتم پسرا نیان میدونم بیشتر از دخترا پسرا اومدن
-
-
محمد فواد من یکی اصلا به این فکر نمیکنم که خدای نکرده روزی بخاطر این موضوع خجالت بکشم یا خودمو بزنم به اون راه اتفاقا باید پسرا نسبت به این موضوع آگاهی داشته باشم و تو این وضعیت ما رو درک کنم وقتی این اتفاق برای کسی میوفته هم از لحاظ جسمی وهم از لحاظ روحی ضعیف میشه و باید بیشتر حواست بهش باشه مواظب رفتارات باشی و درک کنی چه خبره مرسی بابت پیام گفتم پسرا نیان میدونم بیشتر از دخترا پسرا اومدن