تعصبات بی جا و بی خود
-
درود. ایرانی عزیز تعصبات بی خود و غیرتهای بیخود و بی موقع و الکی رو کنار بزار.
لطفا اگه خواهر دارید از کلمات اگه فلان کار رو بکنی اگه فلان اگه با فلان کس ترو ببینم میکشمت! سرت رو میبرم!! استفاده نکنید. این اصلا کار درستی نیست. برای خواهرت غیرت داری ولی خودت آزاری؟؟؟؟؟ و هزارتا کار نادرست انجام میدی و همهاش چشمت دنبال بقیهاس؟؟
نگاه دار سر رشته تا نگه دارد!!بگذاریم دختران سرزمینمون راحت و با آرامش و هرجوری که خودشون دلشون میخواد زندگی کنن. این طرز فکر مزخرف رو کنا بگذارید!! بگذارید دخترانمون احساس آرامش و راحتی و آسایش و امنیت کنن نه اینکه تهدیدشون کنیم یکسره!!
باید جوری باشی که خواهرت راحت اگه مشکلی هم داره بیاد با تو درمیونش بزاره و ازت کمک بخواد نهاینکه ازت بترسه و به خاطر ترس تن به تهدید های گرگ های جامعه بده!!!!!!!
چه بسیارند افراد به ظاهر زیبا که بوی افکار و عقاید کهنه و مسخرهشان آزارت میدهد
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 تجربی تجربیا @ریاضیا @انسانیا
-
لطفا اگه خواهر دارید از کلمات اگه فلان کار رو بکنی اگه فلان اگه با فلان کس ترو ببینم میکشمت! سرت رو میبرم!! استفاده نکنید. این اصلا کار درستی نیست. برای خواهرت غیرت داری ولی خودت آزاری؟؟؟؟؟ و هزارتا کار نادرست انجام میدی و همهاش چشمت دنبال بقیهاس؟؟
نگاه دار سر رشته تا نگه دارد!!بگذاریم دختران سرزمینمون راحت و با آرامش و هرجوری که خودشون دلشون میخواد زندگی کنن. این طرز فکر مزخرف رو کنا بگذارید!! بگذارید دخترانمون احساس آرامش و راحتی و آسایش و امنیت کنن نه اینکه تهدیدشون کنیم یکسره!!
باید جوری باشی که خواهرت راحت اگه مشکلی هم داره بیاد با تو درمیونش بزاره و ازت کمک بخواد نهاینکه ازت بترسه و به خاطر ترس تن به تهدید های گرگ های جامعه بده!!!!!!!
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 تجربی تجربیا @ریاضیا @انسانیا
Marzieh Abouei
@Alzahra-Daftar
Mehrsa 14
Mariya Musavi
@Zeinab-Evazi
Sara_R
Bahar Gh
Faez Fateminia
@sania-Andiravan
@soniaaaMahan Xodayi 2
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
Farhan Honar -
Matin Mousavi 1
سلام خیلی درسته این حرف. متاسفانه معنی غیرت رو بعضی ها بد متوجه شدن و نسبتش میدن به مرد بودن و مسائل دینی و...
غیرت یعنی یه چیزی یا یه کسی انقدر برا طرف عزیز باشه که حاظر نشه ناراحتی شو ببینه نه که حالا خودش بشه عامل ناراحتیاش. غیرت یعنی توجه و ارزش گذاشتن برای طرف مقابل میخواد خواهرش باشه مادرش باشه یا همسرش. خیلی چیزها متاسفانه بد جا افتاده و باعث بدبینی شده -
Matin Mousavi 1
سلام خیلی درسته این حرف. متاسفانه معنی غیرت رو بعضی ها بد متوجه شدن و نسبتش میدن به مرد بودن و مسائل دینی و...
غیرت یعنی یه چیزی یا یه کسی انقدر برا طرف عزیز باشه که حاظر نشه ناراحتی شو ببینه نه که حالا خودش بشه عامل ناراحتیاش. غیرت یعنی توجه و ارزش گذاشتن برای طرف مقابل میخواد خواهرش باشه مادرش باشه یا همسرش. خیلی چیزها متاسفانه بد جا افتاده و باعث بدبینی شدهMehrsa 14
متاسفانه یه سریا هستن که از دختران یه چیزی گیر میارن و بعد اونو تهدید میکنن که اینارو به خانوادهات نشون میدیم و فلان میکنیم و از این حرفا. بعد اون دخترخانم هم از ترس پدر یا برادرش تن به کارهایی میده که اون انسان های نامرد ازش میخوان که مبادا مثلا خانواده بفهمن!! خب این خیلی درد بزرگیه!!!!
این تعصبات رو باید کنار گذاشت. وقعا مسخره هستن!
-
Mehrsa 14
متاسفانه یه سریا هستن که از دختران یه چیزی گیر میارن و بعد اونو تهدید میکنن که اینارو به خانوادهات نشون میدیم و فلان میکنیم و از این حرفا. بعد اون دخترخانم هم از ترس پدر یا برادرش تن به کارهایی میده که اون انسان های نامرد ازش میخوان که مبادا مثلا خانواده بفهمن!! خب این خیلی درد بزرگیه!!!!
Matin Mousavi 1
سلام خسته نباشید
ممنون از نکات مهمی که در آلاخونه مطرح می کنید. بنده تاپیک های شما را دنبال میکنم، خیلی عالی و آموزنده است برای زندگی در آینده ای نه چندان دور.
در رابطه با موضوع این تاپیک شما هم همین موضوع صدق میکنه ولی یه نکته ای را عرض کنم
به نظر بنده قبل از تعصب میشه اسم این مباحثی که مطرح کردید نیاز به فکر داره و درس هایی که از تجربه گذشتگان میشه گرفت خیلی مهمه.
ولی خب طبیعتا باید از تعصبات بی خود و افراطی به شدت پرهیز کرد مثلا همین که اگه کسی چپ چپ به ناموس من نگاه کنه چشم هاش رو از حدقه بیرون میارم ولی برا خود طرف آزاده -
Matin Mousavi 1
سلام خسته نباشید
ممنون از نکات مهمی که در آلاخونه مطرح می کنید. بنده تاپیک های شما را دنبال میکنم، خیلی عالی و آموزنده است برای زندگی در آینده ای نه چندان دور.
در رابطه با موضوع این تاپیک شما هم همین موضوع صدق میکنه ولی یه نکته ای را عرض کنم
به نظر بنده قبل از تعصب میشه اسم این مباحثی که مطرح کردید نیاز به فکر داره و درس هایی که از تجربه گذشتگان میشه گرفت خیلی مهمه.
ولی خب طبیعتا باید از تعصبات بی خود و افراطی به شدت پرهیز کرد مثلا همین که اگه کسی چپ چپ به ناموس من نگاه کنه چشم هاش رو از حدقه بیرون میارم ولی برا خود طرف آزادهنگاه دار سر رشته تا نگه دارد
-
Matin Mousavi 1
سلام
واقعا خیلی موضوع خوبی بود ممنونم از شمامتاسفانه جامعه ما با اینکه زمان پیشرفت کرده ولی همون افکار قدیمی رو داره و معنی غیرت و تعصب خیلی بد جا افتاده
نمیدونم چرا دخترا باید اینهمه در قید و بند حجاب و کلی افکار و ... باشن؟ چرا نباید عین پسرا راحت باشن؟ مگه اونا زندگی و احساسات و عواطف ندارن؟ و کلی سوال دیگه که نمیشه مطرح کرد.
در مورد حجاب هم بگم البته دور از جون اعضای انجمن من کلی مورد فساد اخلاقی و اجتماعی از جمله دزدی و آدم فروشی و نامردی و .... در افراد با حجاب کامل دیدم که کاملا دید بدی به اونا دارم
-
Matin Mousavi 1
سلام
واقعا خیلی موضوع خوبی بود ممنونم از شمامتاسفانه جامعه ما با اینکه زمان پیشرفت کرده ولی همون افکار قدیمی رو داره و معنی غیرت و تعصب خیلی بد جا افتاده
نمیدونم چرا دخترا باید اینهمه در قید و بند حجاب و کلی افکار و ... باشن؟ چرا نباید عین پسرا راحت باشن؟ مگه اونا زندگی و احساسات و عواطف ندارن؟ و کلی سوال دیگه که نمیشه مطرح کرد.
در مورد حجاب هم بگم البته دور از جون اعضای انجمن من کلی مورد فساد اخلاقی و اجتماعی از جمله دزدی و آدم فروشی و نامردی و .... در افراد با حجاب کامل دیدم که کاملا دید بدی به اونا دارم
Mr. Perfect
بله متاسفانه همیچیز باهم قاطی شدن!
الان کشورایی که به عنوان بی قید و بند و هرکی هرکی و درهم و برهم شناسوندن به ما خییییلی فساد و مشکلات کمتر دارن!!
ما نمیدونم چرا اینجوریه واقعا
-
Mr. Perfect
بله متاسفانه همیچیز باهم قاطی شدن!
الان کشورایی که به عنوان بی قید و بند و هرکی هرکی و درهم و برهم شناسوندن به ما خییییلی فساد و مشکلات کمتر دارن!!
ما نمیدونم چرا اینجوریه واقعا
الان از اونا اونقدر بدی دیدم که فقط فکر میکنم که اونا چادر رو روی بدی هاشون میکشن.
روی مسئله چادر هم هر از گاهی با خواهرم مخالفت میکنم که نندازه رو سرش.
متاسفانه. البته اون کشورهایی رو حجاب ندارن رو در کتب اونقدر که بد و با فساد فراوان به ما معرفی کردن هم نیست به چشم دیدم که درسته در مدارسشون کلاسها مختلط هستن ولی واقعا دخترا و پسرا مثل اینجا به هم کاری و حسی ندارن.
️
-
الان از اونا اونقدر بدی دیدم که فقط فکر میکنم که اونا چادر رو روی بدی هاشون میکشن.
روی مسئله چادر هم هر از گاهی با خواهرم مخالفت میکنم که نندازه رو سرش.
متاسفانه. البته اون کشورهایی رو حجاب ندارن رو در کتب اونقدر که بد و با فساد فراوان به ما معرفی کردن هم نیست به چشم دیدم که درسته در مدارسشون کلاسها مختلط هستن ولی واقعا دخترا و پسرا مثل اینجا به هم کاری و حسی ندارن.
️
Mr. Perfect اصلا مخالفت با هر عقیدهای اشتباهه. چه با حجاب یا بی حجاب. فقط باید جوری باشیم که دختران احساس عجیب غریبی نداشته باشن مثل پسرا. ولی متاسفانه اینطوری نیست و آقایون به ظاهر محترم نمیدونم با داد و بیواد و عصبانیت و جلوگیری های بیخود میخوان چی رو ثابت کنن!؟ فقط نادانی و بی عقلی و ناآگاهی خودشون رو ثابت میکنن به نظرم
-
Matin Mousavi 1
سلام
حد و حدود غیرت و تعصبی که ازش حرف میزنید، رو کی مشخص میکنه ؟ -
چیزی که من از چند تا دختر شنیدم و خیلی ناراحتم کرده این بود که میگفتن
حق درس خوندن ندارن چه دانشگاه و چه مدرسه
حتی گوشیم ندارن و حق ندارن پاشونو از خونه بذارن بیرون
حق کار کردنم ندارن و پول تو جیبیم نمیگیرن
و...
بگذریم
اگه این اسمش زنده به گور کردن نیست پس چیه؟؟آخرشم یا خودکشیه یا ازدواج اجباری که هر دو تاش عاقبت خوبی نداره
-
Mehrsa 14
Matin Mousavi 1 خب دوست عزیز اون خانم هم میتونه این کار اشتباه رو انجام نده تا چنین مشکلاتی براش پیش نیاد
قطعا انقدر کارش بد هست که باعث میشه یه غریبه تهدیدش کنه یا اینکه باعث میشه از خانوادش پنهان کنه -
Matin Mousavi 1
سلام
حد و حدود غیرت و تعصبی که ازش حرف میزنید، رو کی مشخص میکنه ؟Infinitie. A اینفینیتی همراه با فلسفه وارد میشود
-
Matin Mousavi 1
سلام
حد و حدود غیرت و تعصبی که ازش حرف میزنید، رو کی مشخص میکنه ؟Infinitie. A شعور
-
Matin Mousavi 1 خب دوست عزیز اون خانم هم میتونه این کار اشتباه رو انجام نده تا چنین مشکلاتی براش پیش نیاد
قطعا انقدر کارش بد هست که باعث میشه یه غریبه تهدیدش کنه یا اینکه باعث میشه از خانوادش پنهان کنهMohammad Lotfi 0 نه نه اصلا کارش اشتباه نیست!! تفکر باید درست باشه!! ببینید رابطههای عادی دختران و پسران در تمام دنیا یه چیز مرسوم و عادیه و هیچ جا هم جنگ و دعوا ندارن با فرزندانشون و اگه هم از راه اشتباه باشه سعی میکنن با فرزندشون صحبت کنن و اونو از راه صحبت حل کنن نه دعوا و سربریدن!!
-
Matin Mousavi 1
سلام
بشدت موافقم
والدین و برادرا باید با دختر و خواهرشون دوست باشن.
در رابطه با حرف های شما Mr. Perfect خودتون بهتر میدونید که درست نیست اشتباهات افراد باحجاب اطرافتون رو به همه تعمیم بدید و حرمت چادر رو پایین بیارید. در هر دو گروه (با حجاب یا کم حجاب(عذرخواهی میکنم که افراد رو گروه بندی میکنم)) خوب و بد وجود داره(چه تو این زمان و چه تو زمان خود پیامبر)
مثل هر گروه دیگه ای.
از شما چه پنهون من هم ی مدت این دید رو نسبت به پسرا داشتم چون نمونه ها و داستان های خیلی بدی اطرافم دربارشون شنیده یا دیده بودم ولی بعد که بیشتر در جامعه قرار گرفتم فهمیدم نه ، درست نیست همه رو به ی چشم دید.
موفق باشید -
Matin Mousavi 1
سلام
بشدت موافقم
والدین و برادرا باید با دختر و خواهرشون دوست باشن.
در رابطه با حرف های شما Mr. Perfect خودتون بهتر میدونید که درست نیست اشتباهات افراد باحجاب اطرافتون رو به همه تعمیم بدید و حرمت چادر رو پایین بیارید. در هر دو گروه (با حجاب یا کم حجاب(عذرخواهی میکنم که افراد رو گروه بندی میکنم)) خوب و بد وجود داره(چه تو این زمان و چه تو زمان خود پیامبر)
مثل هر گروه دیگه ای.
از شما چه پنهون من هم ی مدت این دید رو نسبت به پسرا داشتم چون نمونه ها و داستان های خیلی بدی اطرافم دربارشون شنیده یا دیده بودم ولی بعد که بیشتر در جامعه قرار گرفتم فهمیدم نه ، درست نیست همه رو به ی چشم دید.
موفق باشیدHhh Hh بله درسته در هر زبانی، هر شهری، هر کشوری و هر عقیدهای همه نوع افرادی داریم!!! همهاش به خود فرد بستگی داره!!
-
Matin Mousavi 1 این مبحث جای بحث مفصلی داره تا حدودی موافقم باهات ولی کامل نه!!!
همونطور که فرق غیرت و تعصب رو بهمون نگفتن و توضیح درستی در بابشون برا پسرا ندادن همونقدر هم اکثر دخترای ایران معنی ازادی رو نمیدونن!!!!ازادی رو با بی بندو باری و....اشتباه گرفتن!!! -
Matin Mousavi 1 این مبحث جای بحث مفصلی داره تا حدودی موافقم باهات ولی کامل نه!!!
همونطور که فرق غیرت و تعصب رو بهمون نگفتن و توضیح درستی در بابشون برا پسرا ندادن همونقدر هم اکثر دخترای ایران معنی ازادی رو نمیدونن!!!!ازادی رو با بی بندو باری و....اشتباه گرفتن!!!Mahan Xodayi 2 شاید..
آزادی منظور من اینه که دختر بتونه بدون ترس از پدر یا برادر و خانواده به اونها مراجعه کنه و مشکلاتی رو که براش پیش اومده باهاش درمیان بزاره! و سرش بریده نشه مثل نمونه های زیادی که طی سالهای اخیر در کشورمون رخ داده!