سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
صداقت با خودم
-
سلام بزرگوار
مشکل شما مشکل خیلی از بچه ها حتی خود منم بوده و برای همین زمانی حدود یک ماه گذاشتم برای تحقیق و پیدا کردن راه حلاش. برای من که نتیجه داد و خیلی بهتر شد انشاالله برای شما و بقیه ی دوستان هم مفید باشه.راه اول
تصور کنید ذهن شما یک شرکت بسته بندی اطلاعاته. چشمتون رو ببنید و خودتون رو به عنوان یه ناظر یا شخض سوم بالای بلندترین قسمت ممکن تجسم کنید و بدون هیچ گونه قضاوتی فقط تماشاچی باشید. سرتون رو به سمت راست خم کنید و به صورت نمایشی در ذهنتون رو باز کنید. با این کار شما، بستههای اضافی و اشغالی توی کارخونهتون روی زمین میریزه و شما دقیقا اون داستان ها یا خیال پردازی هاتون رو در حال ریزش ببنید و بعد از مدتی سرتون رو صاف کنید. مجدد همین حرکت رو برای سمت چپ انجام بدید. اوایل که این حرکت رو انجام میدید شاید به یکسری حرکات نمایشی نیاز باشه اما بعد از مدتی هیچ مشکلی با این موضوع نیست و فقط سرتون رو کج میکنید و با چشم بسته مغزتون به صورت خودکار به تخلیه و آرامسازی خودش مشغول میشه. شاید بار اولی که این حرکت رو انجام میدید حس کنید خیلی بستههای ذهنی باید دور ریخته بشه و مغزتون زیادی شلوغه ولی خود به خود همه چیز حل میشه. نگران هیچ چیز نباشید.راه دوم
توی یه جای راحت از نظر جسمی قرار بگیرد و چشمتون رو ببنید و با کورنومتر زمان رو بگیرید. توی مدتی که چشمتون بستهس سعی کنید به هیچ چیز فکر نکیند و تمام تمرکز شما روی نفس کشیدنتون باشه. نباید بذارید صداهای اطراف روی شما تاثیری بذاره و هر صدایی که میشنوید ماجرای در و دروازه رو براش در نظر بگیرید. هر زمان که این شرایط برای شما غیر قابل تحمل شد چشمهاتون رو باز کنید و یه جا زمان رو ثبت کنید. با تکرار روزانهی این حرکت هم زمان متمرکز شدنتون افزایش پیدا میکنه هم موقع درس خوندن پرش افکار ندارید.
از اول هم انتظار زمان طولانی نداشته باشید از دو سه دقیقه هم شده شروع کنید کم کم زمان به یکساعت بالاتر هم میرسه که یک ربعش برای ما کفایت میکنه.
توی این حالت چیز هایی وجود داره از انتهایی ترین نقاط ذهنتون یا درگیریهای مغزتون که به یادتون میاد اما شما باید تمام توانتون رو جمع کنید تا تنها کارتون تمرکز روی نفس کشیدنتون باشه.
دوتا نکته میتونه بهتون بهتر کمک کنه.
اول اینکه از پشت پلکتون نگاهتون رو به بینیتون بسپرید و مردمک چشمتون رو متمرکز بینیتون کنید. ناخودآگاه وقتی حواستون پرت میشه مردمکتون از تمرکز روی بینی حرکت میکنه و شما میتونید با دوباره متمرکز کردن مردمکتون حواستون رو جمع کنید.
دوم اینکه هر مطلبی به ذهنتون اومد سریع و در لحظه توی یه شیشه دورن ذهنتون بسته بنیدش کنید و از گرد احتمالی با جارو به سرعت مغز رو جارو کنید. بعدشم دو برابر تمرکز خرج مردمک و دیدن بینی خرج کنید.اینها راه هایی برای تمرکز و آزاد سازی ذهن و مدیریت پرشه افکاره و خب بیشتر از این راه کار پیدا کردم و جالبیش اینجاس که همه با هم نتیجه میده نه یکی به نهایی و قشنگترین بخشش هم بازی گونه بودنشه که برای آدم کار رو جذاب و راحتتر میکنه.
شرمنده پیام طولانی شد. اگر حس کردید میتونه کمکتون کنه اطلاع بدید تا ما بقی فعالیتهای لازم رو بگم.
-
Rezvan.E.A واووووو... خییییللییییییی ممنونممممم از وقتی که گذاشتیننن حتتما امتحانشون میکنممممم :>>>>>>>
-
آنتانتارو
-
Farhan Honar اره.. اسم شخصیت اصلی انتانتاروعه
-
Michael Vey
سلام مجدد
فعالیت های دیگهای که در کنار اون فعالیت ها نیاز هستش رو تا جایی که یادم بیاد توی این پیام براتون میگم.کنار خودتون یه کاغذ قرار بدید و هر چیزی که موقع درس خوندن ذهنتون رو مشغول کرد بنویسید. تمام سعیتون رو بذارید تا هنگام درس خودن به نوشتهی روی کاغذ فکر نکنید. بعد از تموم شدن زمان درس خوندن و رسیدن به استراحت، با اون کاغذ بازی کنید. مثلا موشک درست کنید، میتونید ریز خردش کنید، خط خطیش کنید، مچالهش کنید و بعدش به سطل بندازیدش. مغز ما یه آدم مغروریه که اگه غرورش بشکنه و بهش توهین بشه خیلی سریع کنارگیری میکنه. اینکه شما بلایی سر افکارش بیارید دارید بهش میفهمونید خیلی افکار و حرفاش براتون بیاهمیته و این کار باعث میشه به شخصیتش بر بخوره.
خیلی وقتا میشنویم که باید زمان بندی کنکوری جماعت 90 دقیقه باشه ولی این صحبت کاملا اشتباهه. چون هر شخص یک آستانهی تحمل و تمرکز داره. باید آستانهی تمرکزتون رو پیدا کنید. آستانهی تحمل یا تمرکز به حداکثر زمانی میگن که شما بدون پرش ذهن میتونید یه فعالیتی مثل درس خوندن رو انجام بدید. مثلا برای من 30 دقیقه بود. حالا چطور باید با آستانهی تحمل کار کرد؟! باید بدونید به اضای هر 10 دقیقه یک دقیقه استراحت باید حساب کنید. هر شب قبل از خواب فردا رو برای خودتون بر اساس آستانهی شخصیتون تقسیم کنید و برنامه رو بر اون اساس بنویسید. و بدونید هم کمیت و هم کیفیت برای آدمای خیال پرداز با هم جواب میده نه تنها. یعنی شما باید موقع نوشتن برنامهتون از شب قبل هم زمان بندی رو بنویسید هم ریز مطالبی رو که باید بخونید. مثلا بخشی از برنامهای بر اساس 30 دقیقه میشه به این شکل:
8:30-9 خواندن صفحات 1 تا 5 زیست دهم
9-9:03 استراحت بین یک درس
9:03-9:33 خواندن صفحات 6 تا 10 زیست دهم
9:33-9:36 استراحت بین یک درس
9:36-10:06 17 تست زیست از مطالب خوانده شده
10:06-10:21 استراحت تعویض درس
10:21-10:51 15 تست ریاضی
10:51-10:54 استراحت بین درس
و...استراحت بین درسا رو چشماتون رو ببنید و اون حرکت تخلیهی ذهن رو انجام بدید و سرتون رو کج کنید ولی باید برای استراحت تعویض درس بلند بشید و محل درس خوندنتون رو ترک کنید. یه نکته هم توی پرانتز میگم؛ هر لحظه درس خوندنتون رو به چشم یه بازی و سرگرمی ببینید و براش ذوق کنید. اصلا مثل همون فیلم ببینید و فکر کنید دارید فیلم زندگی یه پروتئین رو که خورده شده میبینید و تجسمش میکنید.
نیازی هم نیست کل روز رو تقسیم بندی کنید و روزی هفده هجده ساعت بخونید همون مقدار ساعتی که قصد خوندن دارید رو این شکلی تقسیم بندی کنید.دمای محیط درس خوندنتون رو حدودا دو سه درجه از دمای معمول بندتون پایینتر نگه دارید. این حرکت باعث میشه ذهن توانایی پریدن نداشته باشه و تنها روی یک مطلب تمرکز کنه.
یه تغییر جزعی و یه تغییر بزرگ توی محل درس خوندنتون ایجاد کنید. مثلا خود من جای میزم رو تغییر دادم و چیدمان کتاب هام رو عوض کردم. وقتی ذهن شما با یه تغییر رو به رو میشه از نظم گذشتهش دور میشه و این یه کم ذهن رو درگیر میکنه و تا سازگاری با محیط براش رخ بده شما یه زمان طلایی برای به دست آوردن تمرکز دارید چون کمتر حول افکار دیگه میچرخه و این فوق العادهس.
تا جایی که امکانش هست زمان های استراحتتون رو توی مکانهایی که الآن باعث پرش افکارتونه و توش زیاد ذهنتون به سریالتون یا هر چیز دیگهای فکر میکنه نباشید.
این یکی رو اگه بیماری قند ندارید و حتی ژنتیکتونم نداره بخونید. خیلی خوبه اگه اول هر درسی که قصد دارید شروعش کنید یه چیزی حول و حوش یک هشتم یه حبه قند رو بذارید زیر زبونتون. این حرکت یه جایزه برای مغزه و کم کم مغزتون فکر میکنه به خاطر متمرکز شدن و درس خوندن جایزه میگیره و این یه کمک خیلی بزرگه.
یه چیز دیگه هیچ وقت با امر و نهی با مغزتون صحبت نکنید چون حالت تدافعی پیدا میکنه و در برابر اون فعالیت مقاومت نشون میده. باهاش رفیق بشید و ازش خواهش کنید. مثل بچهها براش جایزه بذارید و با هم خوش باشید. ازش زیاد تشکر کنید و برای مهربونیاش و همراه بودنش بهش لبخند بزنید.
فعلا این مطالب یادم بود امیدوارم مفید فایده واقع بشه. شرمنده اگه پیام طولانی شد.
-
Rezvan.E.A در صداقت با خودم گفته است:
Michael Vey
سلام مجدد
فعالیت های دیگهای که در کنار اون فعالیت ها نیاز هستش رو تا جایی که یادم بیاد توی این پیام براتون میگم.کنار خودتون یه کاغذ قرار بدید و هر چیزی که موقع درس خوندن ذهنتون رو مشغول کرد بنویسید. تمام سعیتون رو بذارید تا هنگام درس خودن به نوشتهی روی کاغذ فکر نکنید. بعد از تموم شدن زمان درس خوندن و رسیدن به استراحت، با اون کاغذ بازی کنید. مثلا موشک درست کنید، میتونید ریز خردش کنید، خط خطیش کنید، مچالهش کنید و بعدش به سطل بندازیدش. مغز ما یه آدم مغروریه که اگه غرورش بشکنه و بهش توهین بشه خیلی سریع کنارگیری میکنه. اینکه شما بلایی سر افکارش بیارید دارید بهش میفهمونید خیلی افکار و حرفاش براتون بیاهمیته و این کار باعث میشه به شخصیتش بر بخوره.
%(#00ff1e)[اره من جدیدا از روش نوشتن رو کاغذ استفاده کردمم.. ولی خب تا حالا اونو دور ننداختم.. فق هروق ذهنم سمتش رف یه ضبدر جلوش گذاشتم]
خیلی وقتا میشنویم که باید زمان بندی کنکوری جماعت 90 دقیقه باشه ولی این صحبت کاملا اشتباهه. چون هر شخص یک آستانهی تحمل و تمرکز داره. باید آستانهی تمرکزتون رو پیدا کنید. آستانهی تحمل یا تمرکز به حداکثر زمانی میگن که شما بدون پرش ذهن میتونید یه فعالیتی مثل درس خوندن رو انجام بدید. مثلا برای من 30 دقیقه بود. حالا چطور باید با آستانهی تحمل کار کرد؟! باید بدونید به اضای هر 10 دقیقه یک دقیقه استراحت باید حساب کنید. هر شب قبل از خواب فردا رو برای خودتون بر اساس آستانهی شخصیتون تقسیم کنید و برنامه رو بر اون اساس بنویسید. و بدونید هم کمیت و هم کیفیت برای آدمای خیال پرداز با هم جواب میده نه تنها. یعنی شما باید موقع نوشتن برنامهتون از شب قبل هم زمان بندی رو بنویسید هم ریز مطالبی رو که باید بخونید. مثلا بخشی از برنامهای بر اساس 30 دقیقه میشه به این شکل:
8:30-9 خواندن صفحات 1 تا 5 زیست دهم
9-9:03 استراحت بین یک درس
9:03-9:33 خواندن صفحات 6 تا 10 زیست دهم
9:33-9:36 استراحت بین یک درس
9:36-10:06 17 تست زیست از مطالب خوانده شده
10:06-10:21 استراحت تعویض درس
10:21-10:51 15 تست ریاضی
10:51-10:54 استراحت بین درس
و...
%(#00ff1e)[اووه.. اینم روش خوبیه.. ولی من نمیتونم اصلا به برنامه ریزیم پایبند باشم.. با اینکه خیلیم سختگیرانه نیس برنامم]
استراحت بین درسا رو چشماتون رو ببنید و اون حرکت تخلیهی ذهن رو انجام بدید و سرتون رو کج کنید ولی باید برای استراحت تعویض درس بلند بشید و محل درس خوندنتون رو ترک کنید. یه نکته هم توی پرانتز میگم؛ هر لحظه درس خوندنتون رو به چشم یه بازی و سرگرمی ببینید و براش ذوق کنید. اصلا مثل همون فیلم ببینید و فکر کنید دارید فیلم زندگی یه پروتئین رو که خورده شده میبینید و تجسمش میکنید.
نیازی هم نیست کل روز رو تقسیم بندی کنید و روزی هفده هجده ساعت بخونید همون مقدار ساعتی که قصد خوندن دارید رو این شکلی تقسیم بندی کنید.دمای محیط درس خوندنتون رو حدودا دو سه درجه از دمای معمول بندتون پایینتر نگه دارید. این حرکت باعث میشه ذهن توانایی پریدن نداشته باشه و تنها روی یک مطلب تمرکز کنه.
یه تغییر جزعی و یه تغییر بزرگ توی محل درس خوندنتون ایجاد کنید. مثلا خود من جای میزم رو تغییر دادم و چیدمان کتاب هام رو عوض کردم. وقتی ذهن شما با یه تغییر رو به رو میشه از نظم گذشتهش دور میشه و این یه کم ذهن رو درگیر میکنه و تا سازگاری با محیط براش رخ بده شما یه زمان طلایی برای به دست آوردن تمرکز دارید چون کمتر حول افکار دیگه میچرخه و این فوق العادهس.
تا جایی که امکانش هست زمان های استراحتتون رو توی مکانهایی که الآن باعث پرش افکارتونه و توش زیاد ذهنتون به سریالتون یا هر چیز دیگهای فکر میکنه نباشید.
این یکی رو اگه بیماری قند ندارید و حتی ژنتیکتونم نداره بخونید. خیلی خوبه اگه اول هر درسی که قصد دارید شروعش کنید یه چیزی حول و حوش یک هشتم یه حبه قند رو بذارید زیر زبونتون. این حرکت یه جایزه برای مغزه و کم کم مغزتون فکر میکنه به خاطر متمرکز شدن و درس خوندن جایزه میگیره و این یه کمک خیلی بزرگه.
یه چیز دیگه هیچ وقت با امر و نهی با مغزتون صحبت نکنید چون حالت تدافعی پیدا میکنه و در برابر اون فعالیت مقاومت نشون میده. باهاش رفیق بشید و ازش خواهش کنید. مثل بچهها براش جایزه بذارید و با هم خوش باشید. ازش زیاد تشکر کنید و برای مهربونیاش و همراه بودنش بهش لبخند بزنید.
%(#00ff1e)[مغز من ی نمه پرروعه هم خدا رو میخواد هم خرما رو :**>]
فعلا این مطالب یادم بود امیدوارم مفید فایده واقع بشه. شرمنده اگه پیام طولانی شد.%(#00ff1e)[خییلی ممنونمم]
-
Michael Vey
سلام دوست عزیز یه چیزی رو به عنوان یه دوست بهتون میگم. یادتون باشه نمیتونید برنامه ریز کنید و پایبند باشید چون میگید نمیتونید. -
Rezvan.E.A اوهوم.. حق با شماست
-
Michael Vey
اووف اووف نگم برات..حواستو از الان جمع کن..اینجا خیلی اعتیاد آوره..رسما معتاد بشی کارت ساختس..من هر کاری کردم نتونستم موقع کنکورم تمرکزمو جمع کنم ..
نمیدونم چجوری..ایکونشو از گوشی و کامپیتورت حذف کن..البته همهیشه هم بد نیست..گاهی برا رفع اشکال درسی عالیه..ولی نه همیشه..
خلاصه از ما گفتن.. -
@R-Nil-par هعیی.. رع خیلی درس میگی.. ولی الان فعلا ضربه ای ب درسم نمیزنه خودمم نمد چجوری ولی هرچن وق یبار ک درس منو کلافه کرد میام ی دقیقه اینجا انرژی میگیرم میرم:|