فراخوان شب زنده داران آلا!
-
سلام دوستان یه چند روز نبودم...اما داشتم کارمو به نحو احسن انجام میدادم و به قولم پایبند بودم اما در سکوت.. راستش چون فردا ازمون قلمچی دارم برنامه ریزی کرده بودم خوب بشه نتیجم و مزد زحماتمو بگیرم...برا همین مشغول بودم شدید...و از این بابت از همه عذر می خام. این از اینجا
.....اما دارم برنامه ریزی میکنم روش بقچه ای رو ان شا ءالله از روز شنبه پیاده بکنم و دیگه دروس رو ببندم....جمعه که فرداست ارزیابی ازمون رو به طور کامل انجام میدم و دروس عمومی رو مرور میکنم...و از روز شنبه برناممو پیاده میکنم..دوستانی که علاقه دارن به روش بقچه ای جمع بندی داشته باشن تا خیالشون از دروس راحت بشه میتونن بهم بگن تا برنامه ریزی کنیم ...خوش حالم که با قدرت شرکت می کنید پچه ها امید وارم هممون در یک خط ویژه و با قدرت سر جلسه کنکور حاظر شده و موفقیت رو به ارمغان بیاریم
......در سایه سار ایذد منان....:hand:
-
@سعیداریایی سلام پس الان داریم چیکار میکنیم ..؟
-
خوب فرقی نداره...باشه اینم نظرییه..مشکلی نیس..
-
من که فردا قلمچی رو بدم می خام جمع کنم به روش بقچه ای..
-
حالا فرقی ام نداره از 3 تا 3 روز بعد یا از 10 صبح تا 10 صبح فردا
-
بقچه ای روشیه که ما میایم در نظر میگیریم مثلا درس ریاضی رو که قبلا خوندیم و تست کار کردیم رو تو یه بازه چند روزه جمع میکنیم میزلریم کنار تا خیالمون از اون درس به طور کلی راحت بشه
-
@سعیداریایی سلام آقا سعید من پایه ام
فقط از 6 تا 8 رو استراحت کنیم بعد ادامه بدیم چطوره ؟ -
@سعیداریایی امروز رو هستید ؟
-
پس تا ساعت 6 بیایم اینجا به هم روحیه بدیم ک بخونیم
-
اوکی فعلا
-
قا سعيد امروز شما چی میخونید ؟
-
-
-
روزو مگه ازتون گرفتن که میشینید شبا درس میخونید ؟؟
-
@reza77 در فراخوان شب زنده داران آلا! گفته است:
روزه باشی سخته روزا خوندن -
@reza77 در فراخوان شب زنده داران آلا! گفته است:
روزه باشی سخته روزا خوندنmotahareh126
نه به اندازه شب...شبا مخ از کار میفته...باز حالا ماه رمضون خوبه ....تا سحر درس میخونی...ولی روزه عادی نه ...اصلا بازده نداره -
motahareh126
نه به اندازه شب...شبا مخ از کار میفته...باز حالا ماه رمضون خوبه ....تا سحر درس میخونی...ولی روزه عادی نه ...اصلا بازده نداره@reza77
من خوندم خیلیم داره -
@reza77
من خوندم خیلیم دارهmotahareh126
حالا ماه رمضون داره...ولی در حالت عادی...فقط به مغز فشار میاد...مغز آسیب می بینه...االبته اینو من نمیگما...ثابت شده اس -
این پست پاک شده!
-
بچه ها من به ثبت نام آزمون فردای سنجش نرسیدم
خوشحال میشم یکی سوالارو بذاره