همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
سلام من با دوست خوبم brain waves موافقم
استاد شما ذکات علمتون رو دادید خدا قبول کنه ....اجرتون با خدا -
ما که تلگرام نداریم از موضوعات و اخبار آلا با خبر بشیم... هر روز میام اینجا صفحه زیست که میاد چشامو میبندم و بعد صفحه رو میارم پایین ... به امید که وقتی چشامو باز کردم بببینم فیلمای جدید گذاشتین..... ...... :( :( :( ... ولی بازم همینایی که هست خودش خیلیه .. خدا خیرتون بده ... هم استاد هم کسایی که زحمت میکشن.. دعای خیر ما برای شماس
-
فیلماروبزارید لطفا مسئولین کجایین؟؟!!!!
-
متاسفانه فیلم ها ناتمام ماند :(
-
مگه چیکار میکنین ک وقتی ندارین ؟ خرداد و تیر رو باید فقط مرور کرد این کلیپا هم درسی نیست ک تاحالا نخونده باشی و بخوای یاد بگیری ک احتیاج ب چند دفعه مرور باشه ، خودش واسه مرور زیستت کافیه احتیاجی ب دوباره خوندن نداره ... هنوز ک آقا سهراب یا دکتر رحیمی حرفی راجع ب اتمام کلاسا نزدن شاید ادامه داشته باشه ...
-
سلام به عزیزانی که در آلا فعالیت میکنن. این بهترین چیزی هست که تا حالا دیدم. به نظر من بزرگترین ثوابه. من و همه ی دوستام همیشه دعاگوی شما هستیم. خواهش میکنم این کار بزرگ رو ادامه بدین و ازتون خواهش میکنم فیلما ناقص نباشه
کسایی هم که توان مالی دارن چقدر خوبه که تو این کار خیر شرکت کنن
ممنون از همگی.... بازم خواهش میکنم که قطع نشه -
سلام.بچه ها از استاد پرسیدم گفتند که سعی میکنن برن ضبط و روزای اخر کنار ما باشند انشالله...
-
با سلام خدمت آلا عزیز ، استاد رحیمی فرمودند که گیاهان C4 و CAM تنفس نوری ندارند ، در حالی که این چنین نیست گیاهان C4 تنفس نوری دارند و گیاهان CAM تنفس نوری جزئی ، امیدوارم اصلاح بشه
-
سلام.بچه ها از استاد پرسیدم گفتند که سعی میکنن برن ضبط و روزای اخر کنار ما باشند انشالله...
zeinab.konkori واااااقعاااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی خبر خوش تر از این دارییممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟