زیست 3
-
سلام وقتتون بخیر
یه سوالی و مشکلی که برام ایجاد شده بود تردید بین انتخاب زیست راه ابریشم و صفر تا صد بود برای خواندن زیست سال 12هم ،،،،،کدوم کامل تر هست؟
@راه-ابریشم-پرو-زیست @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم -
این متن رو بخونید ... خود آلا گذاشته:
دوره های رایگان آلاء با عنوان صفر تا صد، فراتر از هر منبع آموزشی غیر رایگان حال حاضر بازار آموزش ایران، محتوای آموزشی دارد و رویکرد این دوره ها، بی نیاز کردن هر مخاطب در هر سطحی از سایر منابعی هست که صرفا درسنامه و به میزانی تست را عرضه کردن و هزینه های سنگینی را بر خانواده دانش آموز وارد میکنن. در صفر تا صد های آلاء به دلیل رویکرد یادگیری بلندمدت از سیر تا پیاز همه مطالب صحبت شده اما رویکرد کنکور ندارد تا لطمهای به یادگیری دانش آموز در مقاطع پایه نزند. در راه ابریشم، همه آنچه برای یک سال کنکور نیاز دارید را با رویکرد کاملا کنکوری ارائه دادیم و به قدری کامل و جامع است که جایی برای مقایسه نمیگذارد. -
سلام وقتتون بخیر
یه سوالی و مشکلی که برام ایجاد شده بود تردید بین انتخاب زیست راه ابریشم و صفر تا صد بود برای خواندن زیست سال 12هم ،،،،،کدوم کامل تر هست؟
@راه-ابریشم-پرو-زیست @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهمShayan Eskandari به نظر من راه ابریشم بگیرین. چون هم کامل تره و هم سه سال رو داخلش داره و زمان کمتری نسبت به صفر تا صد ها میگیره و یک جزوه درجه یک داره و ...
-
Shayan Eskandari به نظر من راه ابریشم بگیرین. چون هم کامل تره و هم سه سال رو داخلش داره و زمان کمتری نسبت به صفر تا صد ها میگیره و یک جزوه درجه یک داره و ...
سپاسگزارم
-
این متن رو بخونید ... خود آلا گذاشته:
دوره های رایگان آلاء با عنوان صفر تا صد، فراتر از هر منبع آموزشی غیر رایگان حال حاضر بازار آموزش ایران، محتوای آموزشی دارد و رویکرد این دوره ها، بی نیاز کردن هر مخاطب در هر سطحی از سایر منابعی هست که صرفا درسنامه و به میزانی تست را عرضه کردن و هزینه های سنگینی را بر خانواده دانش آموز وارد میکنن. در صفر تا صد های آلاء به دلیل رویکرد یادگیری بلندمدت از سیر تا پیاز همه مطالب صحبت شده اما رویکرد کنکور ندارد تا لطمهای به یادگیری دانش آموز در مقاطع پایه نزند. در راه ابریشم، همه آنچه برای یک سال کنکور نیاز دارید را با رویکرد کاملا کنکوری ارائه دادیم و به قدری کامل و جامع است که جایی برای مقایسه نمیگذارد.تشکر
-
صفر تا صدو ببین داوشکم
-
سلام وقتتون بخیر
@راه-ابریشم-پرو-زیست @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهمShayan Eskandari
سلام
به عنوان کسی که راه ابریشم داشته میگم
بنظرم بهتره صفر تا صد رو ببینید برای 12
حالا میتونید استاد موقاری یا استاد امینی راد رو انتخاب کنید -
صفر تا صدو ببین داوشکم
Michael Vey
ممنون -
Shayan Eskandari
سلام
به عنوان کسی که راه ابریشم داشته میگم
بنظرم بهتره صفر تا صد رو ببینید برای 12
حالا میتونید استاد موقاری یا استاد امینی راد رو انتخاب کنید -
سلام وقتتون بخیر
@راه-ابریشم-پرو-زیست @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهمShayan Eskandari بین دوست عزیز من چندجا دیگه هم این موضوع روگفتم بازممیگم رایگان دولزدهم و یازدهم استاد عالیه خیلی بهتر از راه ابریشم خیلی بهتر این یه دانش اموز میگه بهتون که زیستش رو 74 زده تقریبا در کنکور 1401 و همشم با نکات استاد موقاری در رایگانا بدست اوردم من خودم تستای زیاد زدم از هر کتابی که بگید تستس زدم ولی اصلا درسنامه هیچ کتابی رو نخوندم حرفای استاد کامل بود و بینقص درصفر تا 100 ها ./اما گفتم اسفند ماه بیام راه ابریشم ایشون بگیرمببینم تستاش چه جورهباور کنید تست ها اصلا مورد رضایت من نبود اصلا یعنی استاندارد کنکوری نبود البته تست خوب داشت مثل همه کتبای بازار اینم یه تستای خارج ازاسندارد داشت و من قیدشو زدم ودیگه ازشون استفاده نکردم
-
Shayan Eskandari بین دوست عزیز من چندجا دیگه هم این موضوع روگفتم بازممیگم رایگان دولزدهم و یازدهم استاد عالیه خیلی بهتر از راه ابریشم خیلی بهتر این یه دانش اموز میگه بهتون که زیستش رو 74 زده تقریبا در کنکور 1401 و همشم با نکات استاد موقاری در رایگانا بدست اوردم من خودم تستای زیاد زدم از هر کتابی که بگید تستس زدم ولی اصلا درسنامه هیچ کتابی رو نخوندم حرفای استاد کامل بود و بینقص درصفر تا 100 ها ./اما گفتم اسفند ماه بیام راه ابریشم ایشون بگیرمببینم تستاش چه جورهباور کنید تست ها اصلا مورد رضایت من نبود اصلا یعنی استاندارد کنکوری نبود البته تست خوب داشت مثل همه کتبای بازار اینم یه تستای خارج ازاسندارد داشت و من قیدشو زدم ودیگه ازشون استفاده نکردم
-
@helen-owl در کل ریگانا رو ببین و بعد خیلی سبز هر پایه بعد پینو کیو یا ایکیو گاج بزنید به همراه تستای گزینه دو وقلمچی این کار اوکیت میکنه برا من جواب داد
@helen-owl به هر حال هر کسی نظری داره و روش مطالعه و یادگیری افراد به هم متفاوته.
ممکنه برای ایشون راه ابریشم خیلی خوب باشه و بهتر از منابع دیگه.
خود من راه ابریشم رو داشتم و کاملا راضی بودم. -
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد