یه مشکل
-
barghamadi در یه مشکل گفته است:
22ستاره خودش بهت مشاوره میده؟
راستی خوبه یادم انداختی این مشاوره هرو یادم رفته 7 صبه یا 7 عصر
22ستاره کدوم مشاورهه؟
-
22ستاره کدوم مشاورهه؟
-
بچها شما همتون تجربی هستین ؟
یه سوال دیگه هم همین جا بپرسم بچها شما یه فصل زیست رو مثلا حالا یه فصل پر نکته رو تو چند روز میخونید با تستاش تموم میکنید و همچنین یه فصل خیلی ساده رو تو چند روز میخونین /؟ -
من گاهی برا زیست یه هفته راحت میره پاش برا یه سری فصلا فیلم نمیبینم برا زیست ولی تا هم جزوه بخونم هم کتاب و هم تست بزنم و هم مرور و تحلیل یه هفته میگیره کلا

-
بچها شما همتون تجربی هستین ؟
یه سوال دیگه هم همین جا بپرسم بچها شما یه فصل زیست رو مثلا حالا یه فصل پر نکته رو تو چند روز میخونید با تستاش تموم میکنید و همچنین یه فصل خیلی ساده رو تو چند روز میخونین /؟22ستاره مثلا یه فصل پر نکته مثل گوارش نهایتا 3 روز ولی خب اگه با مرور حساب کنید 20 روز
-
خدا بخیرو لعنت کنه این کنکور رو واقعا امروز خیلی عصبانیم از دسته درسا و خودم

ایشالله که موفق باشید همگی -
22ستاره مثلا یه فصل پر نکته مثل گوارش نهایتا 3 روز ولی خب اگه با مرور حساب کنید 20 روز
22ستاره مثلا یه فصل پر نکته مثل گوارش نهایتا 3 روز ولی خب اگه با مرور حساب کنید 20 روز
منم کلا خیلی طول میکشه تموم کردن اینا
-
خدا بخیرو لعنت کنه این کنکور رو واقعا امروز خیلی عصبانیم از دسته درسا و خودم

ایشالله که موفق باشید همگی22ستاره میخوای یسری چیزارو کلا نخونی؟
راستی تا حالا مکتبستان چقد ازت پول گرفته اگه فضولی نباشه؟ -
22ستاره میخوای یسری چیزارو کلا نخونی؟
راستی تا حالا مکتبستان چقد ازت پول گرفته اگه فضولی نباشه؟barghamadi در یه مشکل گفته است:
راستی تا حالا مکتبستان چقد ازت پول گرفته اگه فضولی نباشه؟نه اشکال نداره 2 ملیون کلا
-
بچها من واقعا دوماهه صبح ها خوندنو امتحان کردم وتو این چند سال دوران مدرسم کلا به این نتیجه رسیدم ضریب هوشی من صبحا به رنج صفر میرسه انگار اصلا ادم صبح خوانی نیستم ولی تو خیلی از سایت ها و وبلاگ ها و کانال های مشاوره ای پیشنهاد شده صبح ها خوندن بهتره و شب خوندن باعث فراموشی میشه حالا من موندم واقعا چیکار کنم میشه شماهم نظراتتون رو بهم بگید ممنونتون میشم
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء22ستاره
این یه تلقینه .
مثلا خود من یه مدت با خودم میگفتم نه شب ب بعددیگه نمیتونم بخونم و همین باعث شده بود ساعت مطالعم بیاد پایین ولی کم کم با خودم گفتم من میتونم و تونستم -
یه چیزی بهت یاد میدم برای زیست خونی که بازدهه یاد گیریت بیشتر شه و یه چیزی راجب تاریخ و لغت و املا و لغات انگلیسی
-
راستی تا حالا مکتبستان چقد ازت پول گرفته اگه فضولی نباشه؟این پست پاک شده! -
یه چیزی بهت یاد میدم برای زیست خونی که بازدهه یاد گیریت بیشتر شه و یه چیزی راجب تاریخ و لغت و املا و لغات انگلیسی
بفرما
-
بفرما
22ستاره خلاصه نویسی میکنی؟
-
22ستاره
این یه تلقینه .
مثلا خود من یه مدت با خودم میگفتم نه شب ب بعددیگه نمیتونم بخونم و همین باعث شده بود ساعت مطالعم بیاد پایین ولی کم کم با خودم گفتم من میتونم و تونستمalirezamoradi1 در یه مشکل گفته است:
22ستاره
این یه تلقینه .
مثلا خود من یه مدت با خودم میگفتم نه شب ب بعددیگه نمیتونم بخونم و همین باعث شده بود ساعت مطالعم بیاد پایین ولی کم کم با خودم گفتم من میتونم و تونستمچی تلقینه ؟ شب بیدار موندن ؟
-
اعتقادی ندارم به خلاصه نویسی برا هیچ درسی تو یه بار امتحان کردم دیدم به دردم نخورد تراز ازمونم از 6200رسید به 5500با خلاصه نویسی
-
اعتقادی ندارم به خلاصه نویسی برا هیچ درسی تو یه بار امتحان کردم دیدم به دردم نخورد تراز ازمونم از 6200رسید به 5500با خلاصه نویسی
22ستاره راهکاری که میخواستم واسه زیست بگم باید خلاصه نویسی باشه وگرنه بدرد نمیخوره
-
22ستاره راهکاری که میخواستم واسه زیست بگم باید خلاصه نویسی باشه وگرنه بدرد نمیخوره
خودم حس میکنم که خلاصه نویسی میکنم خیلی از نکات رو حس میکنم ننوشتم در کل نه بلدم نه حوصلشو دارم
-
barghamadi برای لغات و تارخ ادبیات برنامهj memorize رو دانلود کن با روش تیک8 هر شب کل لغات و اثار رو یاد میگیری
-
barghamadi برای لغات و تارخ ادبیات برنامهj memorize رو دانلود کن با روش تیک8 هر شب کل لغات و اثار رو یاد میگیری
barghamadi برای لغات و تارخ ادبیات برنامه jmemories رو دانلود کن با روش تیک8 هر شب کل لغات و اثار رو یاد میگیری
با ادبیات مشکلی ندارم ینی روشمم نمیتونم تغیر بدم چون درصدامم همیشه 90 80 هستش تو ادبیات
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی