مشاور کنکور
-
سلام من نظام قدیمی ام ومدت زیادی از درس دور بودم میشه ی مشاور خوب بهم معرفی کنید؟کسی با تیم سیب ترش مشاوره داشته؟
تجربیافلاور در مشاور کنکور گفته است:
سلام من نظام قدیمی ام ومدت زیادی از درس دور بودم میشه ی مشاور خوب بهم معرفی کنید؟کسی با تیم سیب ترش مشاوره داشته؟
تجربیا -
-
تجربیا -
فلاور سلام بله من داشتم
تیم مشاوره ای خوبی هستن برای حرکت در مسیر درست و اصولی خیلی بهتون کمک میکنه
بیشترین تعداد قبولی در کنکور هم در این سه چهار سال داشتن -
@fazel-zakeri شما تجربه ای دارین از مشاوره بااین تیم؟
-
فلاور نه متاسفانه
ولی انتقاداتی ازشون در سایت ها دیدم
ولی تو کانالشون که نظرات رو میزارن خیلی رضایت دارن
منتظر باشین دوستان مطمئنا کمکتون میکنن:rose:@fazel-zakeri ببخشید خودتون مشاور خوب دیگه ای نمیشناسید ک قابل اعتمادباشه؟
-
این پست پاک شده!
-
فلاور نه چند مدتی با یه نفر تو شهرمون که معروف بود کار کردم ولی فهمیدم خودم بهترینم و اونا نمیتونن تو همه دروس بهم کمک کنن
@fazel-zakeri میدونین مشاورا یا مثلا معمل زبانن
یا مشاوره تحصیلی و ..... یا -
فلاور نه چند مدتی با یه نفر تو شهرمون که معروف بود کار کردم ولی فهمیدم خودم بهترینم و اونا نمیتونن تو همه دروس بهم کمک کنن
@fazel-zakeri درسته ولی نمیدونم باتوجه ب تغییرات۴۰۲چطوری برنامه بریزم
-
@fazel-zakeri یا دانشجو... که با اینکه می بایستی تجربشون از کتابا زیاد باشه ولی اینطور نیست
-
@fazel-zakeri یا دانشجو... که با اینکه می بایستی تجربشون از کتابا زیاد باشه ولی اینطور نیست
@fazel-zakeri ولی شما که دور بودین مدتی، باید کمی کمکتون کنه
-
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
شاید بچه ها هم نظراتی داشتن ...........امیدوارم به خواستتون برسین -
@fazel-zakeri ی چیزایی از برنامه ریزی میدونم ولی میخوام ریسک نکنم ،ی عده گفتن مدیکال استوز و ی عده سیب ترش ولی نظرات وبازخوردای منفی هم دیده میشه،واقعا مضطربم ونمیتونم تصمیم بگیرم:(
-
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
شاید بچه ها هم نظراتی داشتن ...........امیدوارم به خواستتون برسین@fazel-zakeri سپاس
-
@fazel-zakeri ی چیزایی از برنامه ریزی میدونم ولی میخوام ریسک نکنم ،ی عده گفتن مدیکال استوز و ی عده سیب ترش ولی نظرات وبازخوردای منفی هم دیده میشه،واقعا مضطربم ونمیتونم تصمیم بگیرم:(
-
فلاور میدونین این که بگیم موسسه ای باشه بدون عیب و ایراد ، این حرف کاملا غلطه
چون هر چیزی هم عیبی داره و هم زیبایی های خاص.......
پس خیلی هم به انتقادات توجه نکنین@fazel-zakeri درسته،اخه انقدر مشاور رو می کوبن ادم میترسه ،ترس اینو دارم ک بی کیفیت باشن یا طی مسیر پیگیری کمتر بشه و...از طرفی میخوام خودم بخونم ترس دارم ک خطا کنم