مشاور کنکور
-
فلاور سلام بله من داشتم
تیم مشاوره ای خوبی هستن برای حرکت در مسیر درست و اصولی خیلی بهتون کمک میکنه
بیشترین تعداد قبولی در کنکور هم در این سه چهار سال داشتن -
@fazel-zakeri شما تجربه ای دارین از مشاوره بااین تیم؟
-
فلاور نه متاسفانه
ولی انتقاداتی ازشون در سایت ها دیدم
ولی تو کانالشون که نظرات رو میزارن خیلی رضایت دارن
منتظر باشین دوستان مطمئنا کمکتون میکنن:rose:@fazel-zakeri ببخشید خودتون مشاور خوب دیگه ای نمیشناسید ک قابل اعتمادباشه؟
-
این پست پاک شده!
-
فلاور نه چند مدتی با یه نفر تو شهرمون که معروف بود کار کردم ولی فهمیدم خودم بهترینم و اونا نمیتونن تو همه دروس بهم کمک کنن
@fazel-zakeri میدونین مشاورا یا مثلا معمل زبانن
یا مشاوره تحصیلی و ..... یا -
فلاور نه چند مدتی با یه نفر تو شهرمون که معروف بود کار کردم ولی فهمیدم خودم بهترینم و اونا نمیتونن تو همه دروس بهم کمک کنن
@fazel-zakeri درسته ولی نمیدونم باتوجه ب تغییرات۴۰۲چطوری برنامه بریزم
-
@fazel-zakeri یا دانشجو... که با اینکه می بایستی تجربشون از کتابا زیاد باشه ولی اینطور نیست
-
@fazel-zakeri یا دانشجو... که با اینکه می بایستی تجربشون از کتابا زیاد باشه ولی اینطور نیست
@fazel-zakeri ولی شما که دور بودین مدتی، باید کمی کمکتون کنه
-
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
شاید بچه ها هم نظراتی داشتن ...........امیدوارم به خواستتون برسین -
@fazel-zakeri ی چیزایی از برنامه ریزی میدونم ولی میخوام ریسک نکنم ،ی عده گفتن مدیکال استوز و ی عده سیب ترش ولی نظرات وبازخوردای منفی هم دیده میشه،واقعا مضطربم ونمیتونم تصمیم بگیرم:(
-
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
شاید بچه ها هم نظراتی داشتن ...........امیدوارم به خواستتون برسین@fazel-zakeri سپاس
-
@fazel-zakeri ی چیزایی از برنامه ریزی میدونم ولی میخوام ریسک نکنم ،ی عده گفتن مدیکال استوز و ی عده سیب ترش ولی نظرات وبازخوردای منفی هم دیده میشه،واقعا مضطربم ونمیتونم تصمیم بگیرم:(
-
فلاور میدونین این که بگیم موسسه ای باشه بدون عیب و ایراد ، این حرف کاملا غلطه
چون هر چیزی هم عیبی داره و هم زیبایی های خاص.......
پس خیلی هم به انتقادات توجه نکنین@fazel-zakeri درسته،اخه انقدر مشاور رو می کوبن ادم میترسه ،ترس اینو دارم ک بی کیفیت باشن یا طی مسیر پیگیری کمتر بشه و...از طرفی میخوام خودم بخونم ترس دارم ک خطا کنم
-
@fazel-zakeri درسته،اخه انقدر مشاور رو می کوبن ادم میترسه ،ترس اینو دارم ک بی کیفیت باشن یا طی مسیر پیگیری کمتر بشه و...از طرفی میخوام خودم بخونم ترس دارم ک خطا کنم
فلاور از اونجا که میگین مدتی نبودین و با فضای کنکور امسال و پارسال اشنا نیستین، یعنی باید کسی کنارتون باشه اونم راه بلد.....
میدونین خود من الان دوازدهمم و مشاور باهام یک هفته کار کرد اصلا پیگیری نمیکرد
به قول شما پیگیری مهمه
"بدونی که اخرش نتیجه میده
امیدوارم تا شب کسی بهتون جواب بده -
فلاور از اونجا که میگین مدتی نبودین و با فضای کنکور امسال و پارسال اشنا نیستین، یعنی باید کسی کنارتون باشه اونم راه بلد.....
میدونین خود من الان دوازدهمم و مشاور باهام یک هفته کار کرد اصلا پیگیری نمیکرد
به قول شما پیگیری مهمه
"بدونی که اخرش نتیجه میده
امیدوارم تا شب کسی بهتون جواب بده@fazel-zakeri انشاالله
-
M Abbassi ببخشید من خیلی نظرات مختلف شنیدم نمیدونم بهشون اعتمادکنم یانه اخه فرصت صحیح وخطا ندارم
فلاور
ببینید درسته که مشاور میتونه یه راهنما و محرک برای مسیر باشه اما همیشه تلاش خود فرده که حرف آخر رو میزنه
من چندساله توی کانال شون عضوم قبولی هاشون رو دیدم محتوای کانال رو دقیق برسی کردم خیلی مفید بوده به طوری که به همه توصیه کردم
اما یادتون نره که مشاور همه چیز نیس تلاش خود شما حرف اول و آخر رو میزنه