چالش ۲۱ روزه ۵ صبحی ها
-
@mahdi-najafi-2
-
monirs یکم زیاد خوابیدین
البته مزاح کردم ...چطوری اخه فقط 4 ساعت؟@fazel-zakeri من یبار 4 خوابیدم (اونم بزور) 6 پاشدم..
یبار دیگ هم 48 ساعت کلا نخوابیدم.. -
@fazel-zakeri من یبار 4 خوابیدم (اونم بزور) 6 پاشدم..
یبار دیگ هم 48 ساعت کلا نخوابیدم..Michael Vey چهل و هشت ساعت نخوابیدین ؟
-
یبار دیگ هم 48 ساعت کلا نخوابیدم..Michael Vey من ساعت 1 پر میکشم.......
-
یبار دیگ هم 48 ساعت کلا نخوابیدم..Michael Vey من با تمام احترامی که به تاریخ قاءل هستم ولی ازش متنفرم .
سال نهم امتحان مطالعات اخر سال ، از عصر تا ساعت 5 صبح یک سره خوندم .... کلا یکی دوساعت خوابیدم :))
پ.ن : موقعی که میخواستم بخوابم ، اصلا خواب نمیرفتم و خیلی حالم بد بود فکر کردم دارم میمیرم :// هیچوقت اینکارو نکنین ... -
monirs خوبه ولی من که ساعتای 5 برای نماز بیدار میشم خیلی شادابم ولی فقط یک ساعت میخوابم کسل میشم. به نظر شما بعد نماز بخوابم ؟؟؟؟
-
چجوری بعضی شماها تا 2 و 3 بیدارین؟؟ من که ساعت 12 بیهوشم
-
Michael Vey من با تمام احترامی که به تاریخ قاءل هستم ولی ازش متنفرم .
سال نهم امتحان مطالعات اخر سال ، از عصر تا ساعت 5 صبح یک سره خوندم .... کلا یکی دوساعت خوابیدم :))
پ.ن : موقعی که میخواستم بخوابم ، اصلا خواب نمیرفتم و خیلی حالم بد بود فکر کردم دارم میمیرم :// هیچوقت اینکارو نکنین ... -
محمد فواد منم با تمام احترامی که به شما قائلم،
لطفا با درس تاریخ درست حرف بزنید.....
-
-
محمد فواد چشمتون بی بلا شوخی کردم ها
به دل نگیرین
-
یبار دیگ هم 48 ساعت کلا نخوابیدم.. -
Michael Vey چهل و هشت ساعت نخوابیدین ؟
@fazel-zakeri اره خوابم نبرد.. :*>
-
Michael Vey من با تمام احترامی که به تاریخ قاءل هستم ولی ازش متنفرم .
پ.ن : موقعی که میخواستم بخوابم ، اصلا خواب نمیرفتم و خیلی حالم بد بود فکر کردم دارم میمیرم :// هیچوقت اینکارو نکنین ...محمد فواد اررههه باو منم موقع شب امتحان ترمام همش 1 میخوابیدم 4 بیدار میشدم
-
Amir ali Nikfard من 11 میخوابم چون خانواده نمیزاره دیر بخوابم ب خودم باشه کلا بیدارم
کلا عاشق شبم.. اون تاریکی و سکوت و ارامشش.. روز واقعا پر سر و صداس -
Michael Vey کلا همت خوبی داری،من ۴۸ ساعت نخوابم می میرم
@mahdi-najafi-2
-
Amir ali Nikfard من 11 میخوابم چون خانواده نمیزاره دیر بخوابم ب خودم باشه کلا بیدارم
کلا عاشق شبم.. اون تاریکی و سکوت و ارامشش.. روز واقعا پر سر و صداسMichael Vey مممممممم درسته ....
-
monirs یکم زیاد خوابیدین
البته مزاح کردم ...چطوری اخه فقط 4 ساعت؟