چالش ۲۱ روزه ۵ صبحی ها
-
@fazel-zakeri من یبار 4 خوابیدم (اونم بزور) 6 پاشدم..
یبار دیگ هم 48 ساعت کلا نخوابیدم.. -
یبار دیگ هم 48 ساعت کلا نخوابیدم..Michael Vey من با تمام احترامی که به تاریخ قاءل هستم ولی ازش متنفرم .
سال نهم امتحان مطالعات اخر سال ، از عصر تا ساعت 5 صبح یک سره خوندم .... کلا یکی دوساعت خوابیدم :))
پ.ن : موقعی که میخواستم بخوابم ، اصلا خواب نمیرفتم و خیلی حالم بد بود فکر کردم دارم میمیرم :// هیچوقت اینکارو نکنین ... -
monirs خوبه ولی من که ساعتای 5 برای نماز بیدار میشم خیلی شادابم ولی فقط یک ساعت میخوابم کسل میشم. به نظر شما بعد نماز بخوابم ؟؟؟؟
-
چجوری بعضی شماها تا 2 و 3 بیدارین؟؟ من که ساعت 12 بیهوشم
-
Michael Vey من با تمام احترامی که به تاریخ قاءل هستم ولی ازش متنفرم .
سال نهم امتحان مطالعات اخر سال ، از عصر تا ساعت 5 صبح یک سره خوندم .... کلا یکی دوساعت خوابیدم :))
پ.ن : موقعی که میخواستم بخوابم ، اصلا خواب نمیرفتم و خیلی حالم بد بود فکر کردم دارم میمیرم :// هیچوقت اینکارو نکنین ... -
-
Michael Vey چهل و هشت ساعت نخوابیدین ؟
@fazel-zakeri اره خوابم نبرد.. :*>
-
Michael Vey من با تمام احترامی که به تاریخ قاءل هستم ولی ازش متنفرم .
پ.ن : موقعی که میخواستم بخوابم ، اصلا خواب نمیرفتم و خیلی حالم بد بود فکر کردم دارم میمیرم :// هیچوقت اینکارو نکنین ...محمد فواد اررههه باو منم موقع شب امتحان ترمام همش 1 میخوابیدم 4 بیدار میشدم
-
Amir ali Nikfard من 11 میخوابم چون خانواده نمیزاره دیر بخوابم ب خودم باشه کلا بیدارم
کلا عاشق شبم.. اون تاریکی و سکوت و ارامشش.. روز واقعا پر سر و صداس -
Michael Vey کلا همت خوبی داری،من ۴۸ ساعت نخوابم می میرم
@mahdi-najafi-2
-
Amir ali Nikfard من 11 میخوابم چون خانواده نمیزاره دیر بخوابم ب خودم باشه کلا بیدارم
کلا عاشق شبم.. اون تاریکی و سکوت و ارامشش.. روز واقعا پر سر و صداس -
monirs خوبه ولی من که ساعتای 5 برای نماز بیدار میشم خیلی شادابم ولی فقط یک ساعت میخوابم کسل میشم. به نظر شما بعد نماز بخوابم ؟؟؟؟
Amir ali Nikfard بستگی به انرژیتون توی اون لحظه داره.
اگر میبینید کسل میشید دیگه نخوابید، اما اگر قراره به خاطر بیدار موندنِ بعد از نماز، ظهر زیاد بخوابید این کار رو نکنید، بدتر گیجی میاد سراغ آدم. -
Amir ali Nikfard بستگی به انرژیتون توی اون لحظه داره.
اگر میبینید کسل میشید دیگه نخوابید، اما اگر قراره به خاطر بیدار موندنِ بعد از نماز، ظهر زیاد بخوابید این کار رو نکنید، بدتر گیجی میاد سراغ آدم.monirs ممنون