یک عدد دهم ریاضی
-
من سال1403 کنکور دارم
رشتمم ریاضیه
و از همین حالا هم شروع کردم،
کنکوریا از تجربیاتتون بگین استفاده کنم:) -
من سال1403 کنکور دارم
رشتمم ریاضیه
کنکوریا از تجربیاتتون بگین استفاده کنم:)ریحانه کشاورز من کنکوری ۱۴۰۲ ام،و اینو بگم که دهمتو تو تابستون خیلی خوب بخون(اگه در طول سال به اندازه کافی نخوندی) من دهم نخوندم و سال پیش که یازدهم بودم پاره شدم چون همزمان داشتم دو تا پایه رو تو خونه میخوندم و مدرسه هم میرفتم و معلما هم خیلی سخت گیر بودن......
خلاصه هرچی زودتر شروع کنی به نفعته،ولی حواست باشه از الان اونقدرم زیاد به خودت فشار نیاری که سال کنکور موتورت بسوزه!
تاثیر معدلم که انگار قطعیه پس درسارو قشنگ مفهومی بخون،دوره های صفر تا صد آلا رو هم از دست نده مخصوصا فیزیک آقا یاری -
ریحانه کشاورز من کنکوری ۱۴۰۲ ام،و اینو بگم که دهمتو تو تابستون خیلی خوب بخون(اگه در طول سال به اندازه کافی نخوندی) من دهم نخوندم و سال پیش که یازدهم بودم پاره شدم چون همزمان داشتم دو تا پایه رو تو خونه میخوندم و مدرسه هم میرفتم و معلما هم خیلی سخت گیر بودن......
خلاصه هرچی زودتر شروع کنی به نفعته،ولی حواست باشه از الان اونقدرم زیاد به خودت فشار نیاری که سال کنکور موتورت بسوزه!
تاثیر معدلم که انگار قطعیه پس درسارو قشنگ مفهومی بخون،دوره های صفر تا صد آلا رو هم از دست نده مخصوصا فیزیک آقا یاری@mahdi-najafi-2 رشتتون ریاضیه؟!
و اینکه شما ساعت مطالعتون چقده
من هرکاری میکنم از 6و7 بالاتر نمیاد -
@mahdi-najafi-2 رشتتون ریاضیه؟!
من هرکاری میکنم از 6و7 بالاتر نمیادریحانه کشاورز بله ریاضیم
هر کسی یه کششی داره من خودمم بیشتر از هفت هشت ساعت در روز نمیخونم چون اگرم بخونم بازدهی نداره،ولی مهم کیفیته نه کمیت اگه پنج ساعتم مطالعه خوب داشته باشی بهتر از ده ساعت مطالعه غیر مفیده
البته ساعت مطالعه هم در طول زمان خود به خود افزایش پیدا میکنه،منم قبلا از چهار پنج ساعت شروع کردم الان به هشت ساعت رسیدم بعدا هم در طول سال افزایشش میدم -
@mahdi-najafi-2 رشتتون ریاضیه؟!
من هرکاری میکنم از 6و7 بالاتر نمیادریحانه کشاورز کسی رو میشناسم ۶ ۷ ساعت در روز میخونه گاهی هم کمتر
ولی تو قلمچی رتبه زیر ۱۰۰ میاره:)
به ساعت مطالعه نگاه نکنید
از الان دیدگاه کنکوری داشتهباشد و بیشتر برای کنکور بخونید و اصصصلا از تست زدن غافل نشید
تستای علامت دار که غلط حل کردید یا نتونستید حل کنید رو بارها و بارها دوره کنید که اشتباهات تون تکرار نشه -
ریحانه کشاورز کسی رو میشناسم ۶ ۷ ساعت در روز میخونه گاهی هم کمتر
از الان دیدگاه کنکوری داشتهباشد و بیشتر برای کنکور بخونید و اصصصلا از تست زدن غافل نشید
تستای علامت دار که غلط حل کردید یا نتونستید حل کنید رو بارها و بارها دوره کنید که اشتباهات تون تکرار نشه -
ریحانه کشاورز کسی رو میشناسم ۶ ۷ ساعت در روز میخونه گاهی هم کمتر
سلام
سعی کنین سال دهم که درس ها نسبتا سبک هست ،تست زنی رو شروع کنین وتا اخر سال سرعت تست زنیتون رو اوکی کنین
اول کامل به کتاب درسی مسلط شین و بعدش تست حل کنین ونزارین مباحثی از سال های پایه برای دوازدهم بمونه
نگین وقت زیاده و درس رو سر سری نگیرین
حتما سال دوازدهم از تابستون شروع کنین
خودتونو با فضای مجازی سرگرم نکنین ،خیلی از دوستای با استعدادم ،به خاطر وقت تلف کردن امسال پشت میمونن
نگین رشتم ریاضیه وقت زیاده و اینا
هر چی بیشتر تلاش کنین دانشگاه بهتر و اینده ی بهتری در انتظارتونه
سال دهم و یازدهم ساعت مطالعه ی خیلی بالا نمیخواد حدودا هم نمیشه گفت ولی تا جایی یخونین که مغزتون بازده خوبی داره و تست های کتاباتون رو میرسونین
حتما از بعضی محتواهای الا استفاده کنین اما تو دیدن فیلم درسی زیاده روی نکنین ، بهتون توصیه میکنم فیلم های استاد یاری برای درس فیزیک رو حتما ببینین تا کاملا مفهومی فیزیک رو یاد بگیرین -
من سال1403 کنکور دارم
رشتمم ریاضیه
کنکوریا از تجربیاتتون بگین استفاده کنم:)ریحانه کشاورز
سلام خوبی دسته گل
خب شما باید به فکر ی معدل خوب هم باشی طبق ی سیاست جدید ک نمیدونم خوبه یا بد سال ۴۰۳ ۵۰درصد تاثیر معدل دوازدهم هست و سال بعد ترش معدل یازدهم هم تاثیر داره پس شما هر جایی هستی باید تشریحی هم خوب بخونی تا دست به دامن ترمیم معدل نشی. -
سلام
سعی کنین سال دهم که درس ها نسبتا سبک هست ،تست زنی رو شروع کنین وتا اخر سال سرعت تست زنیتون رو اوکی کنین
اول کامل به کتاب درسی مسلط شین و بعدش تست حل کنین ونزارین مباحثی از سال های پایه برای دوازدهم بمونه
نگین وقت زیاده و درس رو سر سری نگیرین
حتما سال دوازدهم از تابستون شروع کنین
خودتونو با فضای مجازی سرگرم نکنین ،خیلی از دوستای با استعدادم ،به خاطر وقت تلف کردن امسال پشت میمونن
نگین رشتم ریاضیه وقت زیاده و اینا
هر چی بیشتر تلاش کنین دانشگاه بهتر و اینده ی بهتری در انتظارتونه
سال دهم و یازدهم ساعت مطالعه ی خیلی بالا نمیخواد حدودا هم نمیشه گفت ولی تا جایی یخونین که مغزتون بازده خوبی داره و تست های کتاباتون رو میرسونین
حتما از بعضی محتواهای الا استفاده کنین اما تو دیدن فیلم درسی زیاده روی نکنین ، بهتون توصیه میکنم فیلم های استاد یاری برای درس فیزیک رو حتما ببینین تا کاملا مفهومی فیزیک رو یاد بگیرینShina Mahmoodi ممنون از توصیه هات عزیزم حتما استفاده میکنم،
-
ریحانه کشاورز
سلام خوبی دسته گل
خب شما باید به فکر ی معدل خوب هم باشی طبق ی سیاست جدید ک نمیدونم خوبه یا بد سال ۴۰۳ ۵۰درصد تاثیر معدل دوازدهم هست و سال بعد ترش معدل یازدهم هم تاثیر داره پس شما هر جایی هستی باید تشریحی هم خوب بخونی تا دست به دامن ترمیم معدل نشی.Tannaz Dalir دقیقا
-
Shina Mahmoodi ممنون از توصیه هات عزیزم حتما استفاده میکنم،
-
من سال1403 کنکور دارم
رشتمم ریاضیه
سلام
به نظرم من رمز موفقیت ثابت قدم بودن و تمرکز هست.
منظور از ثابت قدمی اینه که یه ساعت مطالعه رو بتونین تا پایان سال داشته باشین مثلا این طوری نباشه که یه روز بخونی یه روز نخونی -
ریحانه کشاورز
سلام
به نظرم من رمز موفقیت ثابت قدم بودن و تمرکز هست.
منظور از ثابت قدمی اینه که یه ساعت مطالعه رو بتونین تا پایان سال داشته باشین مثلا این طوری نباشه که یه روز بخونی یه روز نخونی@Mr-Perfect
-
@Mr-Perfect
ریحانه کشاورز
کامنت ها رو لایک کنین اعتبار بقیه هم زیاد بشه -
من سال1403 کنکور دارم
رشتمم ریاضیه
منم دهمی ام رشته ریاضی
سال۱۴۰۳کنکور دارم
بیشتر آشنا شیم؟ -
ریحانه کشاورز