کدوم دانشگاه بهتره برای رشته های مهندسی
-
bahar mohammadi 0 خب علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر .... با این رتبه همه این دانشگاهای بالا میارید خداروشکر .... من خودم علوم کامپیوتر اینا رو میزنم ... چون گرایش های خیلی بهتری داره نسبت به مهندسی کامپیوتر
مجتبی ازاد
مهندسی کامپیوتر خوبه ولی علوم کامپیوتر من شنیدم خوب نیس مشاورمون میگفت همه درسای رشته ریاضی کاربردیه نمیدونم دیگه -
مجتبی ازاد
مهندسی کامپیوتر خوبه ولی علوم کامپیوتر من شنیدم خوب نیس مشاورمون میگفت همه درسای رشته ریاضی کاربردیه نمیدونم دیگه@Ariana-Ariana مشاورارو ولشون ... رشتشو من دیدم ... بازیسازی امنیت و ... توی گرایش هاش داره .. با هوش مصنوعی .. عموما هم توی ارگان های دولتی و ... زودتر میرن نسبت به مهندسی کامپیوتر ... ^_^
-
@Ariana-Ariana مشاورارو ولشون ... رشتشو من دیدم ... بازیسازی امنیت و ... توی گرایش هاش داره .. با هوش مصنوعی .. عموما هم توی ارگان های دولتی و ... زودتر میرن نسبت به مهندسی کامپیوتر ... ^_^
مجتبی ازاد در کدوم دانشگاه بهتره برای رشته های مهندسی گفته است:
@Ariana-Ariana مشاورارو ولشون ... رشتشو من دیدم ... بازیسازی امنیت و ... توی گرایش هاش داره .. با هوش مصنوعی .. عموما هم توی ارگان های دولتی و ... زودتر میرن نسبت به مهندسی کامپیوتر ... ^_^
حالا خوش به حال شما ما تجربیا که این رشته ها رو فقط غیر انتفاعی میتونیم بخونیم اونم به زور:)
-
حالا خوش به حال شما ما تجربیا که این رشته ها رو فقط غیر انتفاعی میتونیم بخونیم اونم به زور:)
@Ariana-Ariana مگه علاقه داری به اینا ؟> اگر داری بگم بهت چی بزنی تو تجربی :))
-
علاقه که بله داریم
-
علاقه که بله داریم
@Ariana-Ariana بیا پیوی تاپیک شلوغ نشه
-
مجتبی ازاد
آخه آخرین رتبه های قبولی داخل سایت هارو که میبینم ، بدجور نا امید کننده هسbahar mohammadi 0
چند تا انتخاب اول جایِ دانشگاهها و رشتههاییه که میدونیم قبول نمیشیم ولی بهشون علاقه داریم.
150 تا هم جا هست، پس مطمئن باش جا کم نمیاد اگر بزنی
بزن یه موقع دیدی آخرین فرد قبولی شما بودی؛ چی از این بهتر؟ -
bahar mohammadi 0
چند تا انتخاب اول جایِ دانشگاهها و رشتههاییه که میدونیم قبول نمیشیم ولی بهشون علاقه داریم.
150 تا هم جا هست، پس مطمئن باش جا کم نمیاد اگر بزنی
بزن یه موقع دیدی آخرین فرد قبولی شما بودی؛ چی از این بهتر؟monirs بله درسته
ان شاءالله که بشه
-
سلام
میشه لطفا اگه درمورد سطح علمی این دانشگاه ها اطلاع دارید بهم بگید کدوم بهتره
دانشگاه گیلان / ارومیه/ شهید چمران اهواز/ شهید باهنر کرمان/ بو علی سینا همدان
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاءbahar mohammadi 0 سلام ، من دو روز پیش ، پیش مشاور بودم . یک لیستی بهم معرفی کرد .
در رابط با رتبه بندی دانشگاه ها که توسط تایمز معرفی شده . هزار و ششصد دانشگاه رو در سطح جهان معرفی کرده که دور و ور پنجاه تا دانشگاه ایران هم توش هست .
عکسی که می فرستم رو توجه کنید . جهت اطمینان بیشتر خودتون هم سرچ کنید: رتبه بندی دانشگاه های ایران تایمز.
مربوط میشه به سال ۲۰۲۲ .بازم سوالی بود بفرمایید .
-
مجتبی ازاد
مهندسی کامپیوتر خوبه ولی علوم کامپیوتر من شنیدم خوب نیس مشاورمون میگفت همه درسای رشته ریاضی کاربردیه نمیدونم دیگه@Ariana-Ariana
سلام . در رابط با مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر خدمت شما عرض کنم که ، رشته در مهندسی کامپیوتر دانشجو فعالیت های عملی هم داره و صرفا ریاضیات نمی خونه .
اما در علوم کامپیوتر ، دانشجو صرفا با ریاضیات و الگوریتم طرفه که خیلی خوشکه و کار های عملی رو باید خودش یاد بگیره ، آموزش داده نمیشه .
در کل ماهیت هاشون یکیه ، گرایش های مشابهی دارن .
اما خب همون طور که گفتم علوم کامپیوتر اصلا با کار های عملی با کامپیوتر در ارتباط نیست .
یک رشته دیگه هم داریم به اسم مهندسی حرفه ای کامپیوتر . در این رشته بلافاصله بعد از ورود دانشجو به دانشگاه پشت سیستم میشینه. یعنی فقط و فقط عملی هستش.
بین همه این ها مهمدسی کامپیوتر از همه بهتره . -
@Ariana-Ariana
سلام . در رابط با مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر خدمت شما عرض کنم که ، رشته در مهندسی کامپیوتر دانشجو فعالیت های عملی هم داره و صرفا ریاضیات نمی خونه .
اما در علوم کامپیوتر ، دانشجو صرفا با ریاضیات و الگوریتم طرفه که خیلی خوشکه و کار های عملی رو باید خودش یاد بگیره ، آموزش داده نمیشه .
در کل ماهیت هاشون یکیه ، گرایش های مشابهی دارن .
اما خب همون طور که گفتم علوم کامپیوتر اصلا با کار های عملی با کامپیوتر در ارتباط نیست .
یک رشته دیگه هم داریم به اسم مهندسی حرفه ای کامپیوتر . در این رشته بلافاصله بعد از ورود دانشجو به دانشگاه پشت سیستم میشینه. یعنی فقط و فقط عملی هستش.
بین همه این ها مهمدسی کامپیوتر از همه بهتره .حسین احمدی ممنون
میشه لطفا در مورد رشته مهندسی حرفه ای کامپیوتر اطلاعات دیگه ای هم میدونید بگید
مثلا کلاس هاش با مهندسی کامپیوتر یه جا تدریس میشه یا جدا هست؟ -
حسین احمدی ممنون
میشه لطفا در مورد رشته مهندسی حرفه ای کامپیوتر اطلاعات دیگه ای هم میدونید بگید
مثلا کلاس هاش با مهندسی کامپیوتر یه جا تدریس میشه یا جدا هست؟bahar mohammadi 0
خواهش می کنم
اون طور که تو دفترچه دیدم ، توی آموزشکده ها یا مرکز آموزش ها تدریس میشه .
مثلا تو شهر خود ما جایی هست به اسم آموزشکده فنی حرفه ای ، که اونجا مهمدسی حرفه ای کامپیوتر تدریس میشه . برای کسانی هستش که بیشتر به کار عملی با کامپیوتر علاقه دارن و زود تر وارد بازار کار میشن .
حقیقتا درباره اینکه مدرکش چقدر اعتبار داره اطلاعاتم کامل نیست . ولی خب مشاوری که باهاش صحبت کردم بهم گفت زیاد هم بهش فکر نکن ، گفتش که اگر علاقه داری جزو الویت های آخر آخرت باشه .