کدوم دانشگاه بهتره برای رشته های مهندسی
-
مجتبی ازاد
مهندسی کامپیوتر خوبه ولی علوم کامپیوتر من شنیدم خوب نیس مشاورمون میگفت همه درسای رشته ریاضی کاربردیه نمیدونم دیگه 🙄@Ariana-Ariana مشاورارو ولشون ... رشتشو من دیدم ... بازیسازی امنیت و ... توی گرایش هاش داره .. با هوش مصنوعی .. عموما هم توی ارگان های دولتی و ... زودتر میرن نسبت به مهندسی کامپیوتر ... ^_^
-
@Ariana-Ariana مشاورارو ولشون ... رشتشو من دیدم ... بازیسازی امنیت و ... توی گرایش هاش داره .. با هوش مصنوعی .. عموما هم توی ارگان های دولتی و ... زودتر میرن نسبت به مهندسی کامپیوتر ... ^_^
مجتبی ازاد در کدوم دانشگاه بهتره برای رشته های مهندسی گفته است:
@Ariana-Ariana مشاورارو ولشون ... رشتشو من دیدم ... بازیسازی امنیت و ... توی گرایش هاش داره .. با هوش مصنوعی .. عموما هم توی ارگان های دولتی و ... زودتر میرن نسبت به مهندسی کامپیوتر ... ^_^
حالا خوش به حال شما ما تجربیا که این رشته ها رو فقط غیر انتفاعی میتونیم بخونیم اونم به زور:)
-
حالا خوش به حال شما ما تجربیا که این رشته ها رو فقط غیر انتفاعی میتونیم بخونیم اونم به زور:)
@Ariana-Ariana مگه علاقه داری به اینا ؟> اگر داری بگم بهت چی بزنی تو تجربی :))
-
علاقه که بله داریم 😂
-
علاقه که بله داریم 😂
@Ariana-Ariana بیا پیوی تاپیک شلوغ نشه
-
مجتبی ازاد
آخه آخرین رتبه های قبولی داخل سایت هارو که میبینم ، بدجور نا امید کننده هسbahar mohammadi 0
چند تا انتخاب اول جایِ دانشگاهها و رشتههاییه که میدونیم قبول نمیشیم ولی بهشون علاقه داریم.:grinning_face_with_sweat:
150 تا هم جا هست، پس مطمئن باش جا کم نمیاد اگر بزنی :ok_hand:
بزن یه موقع دیدی آخرین فرد قبولی شما بودی؛ چی از این بهتر؟ -
bahar mohammadi 0
چند تا انتخاب اول جایِ دانشگاهها و رشتههاییه که میدونیم قبول نمیشیم ولی بهشون علاقه داریم.:grinning_face_with_sweat:
150 تا هم جا هست، پس مطمئن باش جا کم نمیاد اگر بزنی :ok_hand:
بزن یه موقع دیدی آخرین فرد قبولی شما بودی؛ چی از این بهتر؟monirs بله درسته 👌
ان شاءالله که بشه
-
سلام
میشه لطفا اگه درمورد سطح علمی این دانشگاه ها اطلاع دارید بهم بگید کدوم بهتره
دانشگاه گیلان / ارومیه/ شهید چمران اهواز/ شهید باهنر کرمان/ بو علی سینا همدان
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاءbahar mohammadi 0 سلام ، من دو روز پیش ، پیش مشاور بودم . یک لیستی بهم معرفی کرد .
در رابط با رتبه بندی دانشگاه ها که توسط تایمز معرفی شده . هزار و ششصد دانشگاه رو در سطح جهان معرفی کرده که دور و ور پنجاه تا دانشگاه ایران هم توش هست .
عکسی که می فرستم رو توجه کنید . جهت اطمینان بیشتر خودتون هم سرچ کنید: رتبه بندی دانشگاه های ایران تایمز.
مربوط میشه به سال ۲۰۲۲ .
بازم سوالی بود بفرمایید .
-
مجتبی ازاد
مهندسی کامپیوتر خوبه ولی علوم کامپیوتر من شنیدم خوب نیس مشاورمون میگفت همه درسای رشته ریاضی کاربردیه نمیدونم دیگه 🙄@Ariana-Ariana
سلام . در رابط با مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر خدمت شما عرض کنم که ، رشته در مهندسی کامپیوتر دانشجو فعالیت های عملی هم داره و صرفا ریاضیات نمی خونه .
اما در علوم کامپیوتر ، دانشجو صرفا با ریاضیات و الگوریتم طرفه که خیلی خوشکه و کار های عملی رو باید خودش یاد بگیره ، آموزش داده نمیشه .
در کل ماهیت هاشون یکیه ، گرایش های مشابهی دارن .
اما خب همون طور که گفتم علوم کامپیوتر اصلا با کار های عملی با کامپیوتر در ارتباط نیست .
یک رشته دیگه هم داریم به اسم مهندسی حرفه ای کامپیوتر . در این رشته بلافاصله بعد از ورود دانشجو به دانشگاه پشت سیستم میشینه. یعنی فقط و فقط عملی هستش.
بین همه این ها مهمدسی کامپیوتر از همه بهتره . -
@Ariana-Ariana
سلام . در رابط با مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر خدمت شما عرض کنم که ، رشته در مهندسی کامپیوتر دانشجو فعالیت های عملی هم داره و صرفا ریاضیات نمی خونه .
اما در علوم کامپیوتر ، دانشجو صرفا با ریاضیات و الگوریتم طرفه که خیلی خوشکه و کار های عملی رو باید خودش یاد بگیره ، آموزش داده نمیشه .
در کل ماهیت هاشون یکیه ، گرایش های مشابهی دارن .
اما خب همون طور که گفتم علوم کامپیوتر اصلا با کار های عملی با کامپیوتر در ارتباط نیست .
یک رشته دیگه هم داریم به اسم مهندسی حرفه ای کامپیوتر . در این رشته بلافاصله بعد از ورود دانشجو به دانشگاه پشت سیستم میشینه. یعنی فقط و فقط عملی هستش.
بین همه این ها مهمدسی کامپیوتر از همه بهتره .حسین احمدی ممنون🌻
میشه لطفا در مورد رشته مهندسی حرفه ای کامپیوتر اطلاعات دیگه ای هم میدونید بگید
مثلا کلاس هاش با مهندسی کامپیوتر یه جا تدریس میشه یا جدا هست؟ -
حسین احمدی ممنون🌻
میشه لطفا در مورد رشته مهندسی حرفه ای کامپیوتر اطلاعات دیگه ای هم میدونید بگید
مثلا کلاس هاش با مهندسی کامپیوتر یه جا تدریس میشه یا جدا هست؟bahar mohammadi 0
خواهش می کنم
اون طور که تو دفترچه دیدم ، توی آموزشکده ها یا مرکز آموزش ها تدریس میشه .
مثلا تو شهر خود ما جایی هست به اسم آموزشکده فنی حرفه ای ، که اونجا مهمدسی حرفه ای کامپیوتر تدریس میشه . برای کسانی هستش که بیشتر به کار عملی با کامپیوتر علاقه دارن و زود تر وارد بازار کار میشن .
حقیقتا درباره اینکه مدرکش چقدر اعتبار داره اطلاعاتم کامل نیست . ولی خب مشاوری که باهاش صحبت کردم بهم گفت زیاد هم بهش فکر نکن ، گفتش که اگر علاقه داری جزو الویت های آخر آخرت باشه .