راه حلی دارین؟؟؟
-
من خیلی دوست دارم که صبحا زود بیدار شم... مثلا ساعت ۷ ولی هروقت بیدار میشم ، صبحونمو میخورم و هر کاری هم بکنم باز از پس میفتم ( منظور اینه که خواب میرم ) ://
محمد فواد سلام
یهویی امکان نداره
اینو کسی بهتون میگه که استاد روتین های خوابه
من خودم سال قبل همین موقع ها بود که کرونا سخت گرفتم و فقط استراحت کردم بعد اون درست کردن ریتم خواب سخو بود ولی شد
چطوری؟
اینطوری که شما یه ربع یه ربع هر روز یا چند روز یه بار زمان بیدار شدنتون رو عقب ببرید
مثلا نرمال ۱۰ بیدار میشید فردا گوشی رو بزاری رو ۹:۴۵ اینو تا روزی ادامه بدین که راحت راحت و شاید قبل زنگ گوشی بیدار بشید حدودا دو سه روز طول میکشه
و روز بعد ۹:۳۰ و...
فقط نکته اینه که اصلا عجله نداشته باشین بزارین بدنتان آروم آروم عادت کنه اگه اینطوری ادامه بدین بعدا حتی ۶ هم راحت بیدار میشین ولی از خواب شب غافل نشید دقیقا وقتی که احساس خستگی کردین برین بخوابین
و این که چون صبح زود بیدار میشید خودکار شب هم زود میخوابین
جالب اینه که بیش از یه ماه از کنکور من گذشته و اون ریتم رو ندارم ولی یه شب یکم زود بخوابم صبح راحت ۷ بیدار میشم
یا اکثرا صبح ۶ بیدار میشم و دوباره میخوابم
اینطوری بدنتون عادت میکنه -
محمد فواد مگه رقصیدن بلد بودن میخواد.. با ریتم اهنگ بپر و دستاتو تکون بده.. همین
Michael Vey شد کلاس رقاصی

-
Michael Vey شد کلاس رقاصی

Reza Dolatsha دیگ ی اموزش جامع و ابتدایی دادم همه یاد بگیرین
برا رقصای تخصصی تر شهریه رو واریز کنین

-
محمد فواد مگه رقصیدن بلد بودن میخواد.. با ریتم اهنگ بپر و دستاتو تکون بده.. همین
-
محمد فواد سلام
یهویی امکان نداره
اینو کسی بهتون میگه که استاد روتین های خوابه
من خودم سال قبل همین موقع ها بود که کرونا سخت گرفتم و فقط استراحت کردم بعد اون درست کردن ریتم خواب سخو بود ولی شد
چطوری؟
اینطوری که شما یه ربع یه ربع هر روز یا چند روز یه بار زمان بیدار شدنتون رو عقب ببرید
مثلا نرمال ۱۰ بیدار میشید فردا گوشی رو بزاری رو ۹:۴۵ اینو تا روزی ادامه بدین که راحت راحت و شاید قبل زنگ گوشی بیدار بشید حدودا دو سه روز طول میکشه
و روز بعد ۹:۳۰ و...
فقط نکته اینه که اصلا عجله نداشته باشین بزارین بدنتان آروم آروم عادت کنه اگه اینطوری ادامه بدین بعدا حتی ۶ هم راحت بیدار میشین ولی از خواب شب غافل نشید دقیقا وقتی که احساس خستگی کردین برین بخوابین
و این که چون صبح زود بیدار میشید خودکار شب هم زود میخوابین
جالب اینه که بیش از یه ماه از کنکور من گذشته و اون ریتم رو ندارم ولی یه شب یکم زود بخوابم صبح راحت ۷ بیدار میشم
یا اکثرا صبح ۶ بیدار میشم و دوباره میخوابم
اینطوری بدنتون عادت میکنه -
سلام میتونید حداقل بعد اربعین آهنگ خیلی شاد گوش بدین
و ورزش کنید
اگه دوچرخه دارید وقتی بیدار شدین برین فضای سبز یا حالا خیابون باحالی که پر درخته و نزدیک خونتون هست دوچرخه سواری کنید هوای تازه میخوره به صورت تون سرحال میشید -
سلام میتونید حداقل بعد اربعین آهنگ خیلی شاد گوش بدین
و ورزش کنید
اگه دوچرخه دارید وقتی بیدار شدین برین فضای سبز یا حالا خیابون باحالی که پر درخته و نزدیک خونتون هست دوچرخه سواری کنید هوای تازه میخوره به صورت تون سرحال میشیدMaryam Nateqi ممنونم
-
Maryam Nateqi ممنونم
محمد فواد
خواهش میکنم