سوال در مورد کلاس های راه ابریشم پرو
-
سلام
یه سوال داشتم . الان الا یه عالمه کلاس جدید اضافه کرده :کلاس پیش نیاز کنکور، کلاس آموزش جامع کنکور، کلاس جامع تست کنکور، کلاس رفع اشکال،کلاس جبران و مرور .توی سال آخر و وقتی که تا ساعت ۲ سر کلاس هستیم وقت میشه همه کلاس ها رو شرکت کنیم ؟
داخل برنامه و هدفگذاری هستن ؟ یعنی داخل برنامه راه ابریشم مشخص شده که چه روزی چه ساعتی کلاس داریم و باید شرکت کنیم و کجای ویدیو ها رو ببینیم ؟
-
-
H Hossein Rashnoo marked this topic as a question on
-
سلام
بله داخل برنامه مشخص شده که چه روزی چه فیلمی دیده بشه و کدوم تستها زده بشه.
دو تا برنامه وجود داره؛ کندرو و تندرو که هر کسی متناسب با شرایطش با یکی پیش میره.
اگر به برنامه نرسیدید هم جای نگرانی نیست؛ چاپارها یا همون کلاسهای جبرانی و مرور برای 2 منظور طراحی شدن. دورۀ مطالب قبلی و جبران عقب ماندگیها. -
سلام
بله داخل برنامه مشخص شده که چه روزی چه فیلمی دیده بشه و کدوم تستها زده بشه.
دو تا برنامه وجود داره؛ کندرو و تندرو که هر کسی متناسب با شرایطش با یکی پیش میره.
اگر به برنامه نرسیدید هم جای نگرانی نیست؛ چاپارها یا همون کلاسهای جبرانی و مرور برای 2 منظور طراحی شدن. دورۀ مطالب قبلی و جبران عقب ماندگیها.monirs
ممنونم . ببخشید مزاحمتون شدم
یه سوال دیگه . نیازه داخل آزمون هایی مثل قلم چی و گاج هم شرکت کنیم ؟
برنامه راه ابریشم با آزمون های آزمایشی بیرون پیش میره ؟
داخل راه ابریشم پرو تست هست ؟ چه مقدار تست ؟ برای سال آخر مناسبه ؟ کافیه ؟ -
monirs
داخل راه ابریشم پرو تست هست ؟ چه مقدار تست ؟ برای سال آخر مناسبه ؟ کافیه ؟Hossein Rashnoo خواهش میکنم اختیار دارید.
توصیه میشه حداقل سال آخر توی یه آزمون آزمایشی شرکت کنید؛ نه لزوما آزمونی که همه جا ازش اسم برده میشه؛ آزمونی که بررسیش کردید و میدونید برای شما مناسبتره.
اگر منظورتون اینه که در کنار آزمون سه آ نیاز به آزمون دیگهای هم دارید یا نه، سه آ 10 تا آزمون رو شامل شده و این تعداد آزمون برای سال کنکور مناسبه.
برنامه راه ابریشم با قلمچی و گزینه دو همآهنگه.
بله داخل راه ابریشم پرو تست هست. تعداد دقیق تستها رو اطلاع ندارم باید بپرسم.
بله برای سال آخر هم مناسبه.
این جا رو خوندید؟ https://alaatv.com/landing/25 -
monirs
داخل راه ابریشم پرو تست هست ؟ چه مقدار تست ؟ برای سال آخر مناسبه ؟ کافیه ؟Hossein Rashnoo
در مورد تعداد تستها سوال کردم، در هر درس حدود 3هزار تست کار شده و کفایت میکنه. -
Hossein Rashnoo خواهش میکنم اختیار دارید.
توصیه میشه حداقل سال آخر توی یه آزمون آزمایشی شرکت کنید؛ نه لزوما آزمونی که همه جا ازش اسم برده میشه؛ آزمونی که بررسیش کردید و میدونید برای شما مناسبتره.
اگر منظورتون اینه که در کنار آزمون سه آ نیاز به آزمون دیگهای هم دارید یا نه، سه آ 10 تا آزمون رو شامل شده و این تعداد آزمون برای سال کنکور مناسبه.
این جا رو خوندید؟ https://alaatv.com/landing/25monirs
ممنونم . ببخشید مزاحمتون شدم -
Hossein Rashnoo
در مورد تعداد تستها سوال کردم، در هر درس حدود 3هزار تست کار شده و کفایت میکنه.monirs ممنونم از لطفتون
-
H Hossein Rashnoo has marked this topic as solved on
-
monirs
ممنونم . ببخشید مزاحمتون شدمHossein Rashnoo خواهش میکنم.
هر موقع سوال پیش اومد حتما بپرسید؛ پاسخگو هستیم -
سلام ببخشید
-
سلام ببخشید در مورد برنامه حل تست های ستاره دار پایه در پک ریاضیات منظورش چی هست؟ تست های کدوم فرسنگ؟کدوم فیلم؟
-
سلام اگر راه ابریشم زیست معلولی رو خریداری کنم نسبت به پرو میتونه کافی باشد؟؟
-
Hossein Rashnoo خواهش میکنم اختیار دارید.
این جا رو خوندید؟ https://alaatv.com/landing/25monirs ببخشید من سه روز پیش برنامه پرو آلا خریداری کردم،
میخواستم بپرسم که مشاور، و آزمون ها از کی شروع میشه، -
monirs ببخشید من سه روز پیش برنامه پرو آلا خریداری کردم،
میخواستم بپرسم که مشاور، و آزمون ها از کی شروع میشه،علی اکبر جبله سلام
محتوای مشاورهای بهصورت فیلمهایی همراه با برنامه در اختیار دوستانی که پرو دارن قرار میگیره.
آزمونهای سه آ از مهر شروع میشن و اگر اشتباه نکنم اولی 5 مهر ماه هست. -
علی اکبر جبله سلام
محتوای مشاورهای بهصورت فیلمهایی همراه با برنامه در اختیار دوستانی که پرو دارن قرار میگیره.
آزمونهای سه آ از مهر شروع میشن و اگر اشتباه نکنم اولی 5 مهر ماه هست.monirs
سلام ببخشید آزمون های هفتگی از کی شروع میشن؟
شخصی سازی چجوری صورت خواهد گرفت؟
و اینکه الان ما فیلم های مشاوره رو از قسمت مشاوره راه ابریشم معمولی میبینیم و پنل مشاوره راه ابریشم پرو خالی هستش -
ببخشید الان چطور میتونم پیام های مربوط گروه رو بخونم ؟؟
الان میخوام بدونم که پیام های گروه دکتر طلوعی که عضوش هستم رو چطور ببینم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید