امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سوال در مورد کلاس های راه ابریشم پرو
-
سلام
یه سوال داشتم . الان الا یه عالمه کلاس جدید اضافه کرده :کلاس پیش نیاز کنکور، کلاس آموزش جامع کنکور، کلاس جامع تست کنکور، کلاس رفع اشکال،کلاس جبران و مرور .توی سال آخر و وقتی که تا ساعت ۲ سر کلاس هستیم وقت میشه همه کلاس ها رو شرکت کنیم ؟
داخل برنامه و هدفگذاری هستن ؟ یعنی داخل برنامه راه ابریشم مشخص شده که چه روزی چه ساعتی کلاس داریم و باید شرکت کنیم و کجای ویدیو ها رو ببینیم ؟
-
-
-
سلام
بله داخل برنامه مشخص شده که چه روزی چه فیلمی دیده بشه و کدوم تستها زده بشه.
دو تا برنامه وجود داره؛ کندرو و تندرو که هر کسی متناسب با شرایطش با یکی پیش میره.
اگر به برنامه نرسیدید هم جای نگرانی نیست؛ چاپارها یا همون کلاسهای جبرانی و مرور برای 2 منظور طراحی شدن. دورۀ مطالب قبلی و جبران عقب ماندگیها. -
monirs
ممنونم . ببخشید مزاحمتون شدم
یه سوال دیگه . نیازه داخل آزمون هایی مثل قلم چی و گاج هم شرکت کنیم ؟
برنامه راه ابریشم با آزمون های آزمایشی بیرون پیش میره ؟
داخل راه ابریشم پرو تست هست ؟ چه مقدار تست ؟ برای سال آخر مناسبه ؟ کافیه ؟ -
Hossein Rashnoo خواهش میکنم اختیار دارید.
توصیه میشه حداقل سال آخر توی یه آزمون آزمایشی شرکت کنید؛ نه لزوما آزمونی که همه جا ازش اسم برده میشه؛ آزمونی که بررسیش کردید و میدونید برای شما مناسبتره.
اگر منظورتون اینه که در کنار آزمون سه آ نیاز به آزمون دیگهای هم دارید یا نه، سه آ 10 تا آزمون رو شامل شده و این تعداد آزمون برای سال کنکور مناسبه.
برنامه راه ابریشم با قلمچی و گزینه دو همآهنگه.
بله داخل راه ابریشم پرو تست هست. تعداد دقیق تستها رو اطلاع ندارم باید بپرسم.
بله برای سال آخر هم مناسبه.
این جا رو خوندید؟ https://alaatv.com/landing/25 -
Hossein Rashnoo
در مورد تعداد تستها سوال کردم، در هر درس حدود 3هزار تست کار شده و کفایت میکنه. -
monirs
ممنونم . ببخشید مزاحمتون شدم -
monirs ممنونم از لطفتون
-
-
Hossein Rashnoo خواهش میکنم.
هر موقع سوال پیش اومد حتما بپرسید؛ پاسخگو هستیم -
سلام ببخشید
-
سلام ببخشید در مورد برنامه حل تست های ستاره دار پایه در پک ریاضیات منظورش چی هست؟ تست های کدوم فرسنگ؟کدوم فیلم؟
-
سلام اگر راه ابریشم زیست معلولی رو خریداری کنم نسبت به پرو میتونه کافی باشد؟؟
-
monirs ببخشید من سه روز پیش برنامه پرو آلا خریداری کردم،
میخواستم بپرسم که مشاور، و آزمون ها از کی شروع میشه، -
علی اکبر جبله سلام
محتوای مشاورهای بهصورت فیلمهایی همراه با برنامه در اختیار دوستانی که پرو دارن قرار میگیره.
آزمونهای سه آ از مهر شروع میشن و اگر اشتباه نکنم اولی 5 مهر ماه هست. -
ببخشید الان چطور میتونم پیام های مربوط گروه رو بخونم ؟؟
الان میخوام بدونم که پیام های گروه دکتر طلوعی که عضوش هستم رو چطور ببینم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید