سوال فیزیک چگالی
-
بچه ها می شه لطفا سوال ۱۱۸ و ۱۱۹ رو کامل مدلش رو برام توضیح بدین و اینکه اگه هم مثال دیگه ای ازش دارین لطفا بفرستید
-
ببخشید سوال 119 و ۱۲۰
-
بچه ها می شه لطفا سوال ۱۱۸ و ۱۱۹ رو کامل مدلش رو برام توضیح بدین و اینکه اگه هم مثال دیگه ای ازش دارین لطفا بفرستید
Kiana Aminnia سلام سوال ۱۲۰
-
این پست پاک شده! -
Kiana Aminnia سلام سوال ۱۲۰
علی کریم زاده 0 ببخشید عکس میخوام بفرستم نمیاد
-
علی کریم زاده 0 ببخشید عکس میخوام بفرستم نمیاد
علی کریم زاده 0 سلام دستتون درنکنه ولی عکس نیومده
-
Kiana Aminnia سلام دوست عزیز
تست های چگالی خیلی خوشگلن واقعاً خیلی دوسشون دارم
اگر براتون مفید بود ممنون میشم لایک کنی -
Kiana Aminnia
مثال دیگه هم دارم ولی شرمنده بخاطر حقوق ناشر عزیز نمیتونم بفرستم -
-
-
Kiana Aminnia
مثال دیگه هم دارم ولی شرمنده بخاطر حقوق ناشر عزیز نمیتونم بفرستم@محمد-خراسانی مگه داری کپی برداری میکنی برای نوشتن کتاب؟!!!
-
سعید علوی
آخه خودش اولش نوشته بود حتی حق جزوه نوشتن از روش هم ندارید -
setayesh rezvany دستتون خیلی درنکنه ولی می شه لطفا مدلش رو توضیح بدین چون جوابش رو دارم ولی خب متوجهش نمی شم
-
Kiana Aminnia سلام دوست عزیز
تست های چگالی خیلی خوشگلن واقعاً خیلی دوسشون دارم
اگر براتون مفید بود ممنون میشم لایک کنی@محمد-خراسانی خیلی ازتون ممنونم می شه لطفا توضیحشون بدین چون جوابشون رو دارم ولی متوجهش نمی شم اگه می شه مدلش رو توضیح بدین
-
@محمد-خراسانی خیلی ازتون ممنونم می شه لطفا توضیحشون بدین چون جوابشون رو دارم ولی متوجهش نمی شم اگه می شه مدلش رو توضیح بدین
Kiana Aminnia خواهش میکنم
-
@محمد-خراسانی خیلی ازتون ممنونم می شه لطفا توضیحشون بدین چون جوابشون رو دارم ولی متوجهش نمی شم اگه می شه مدلش رو توضیح بدین
شرمنده عکس نمیفرسته
بعدا برات میفرستم توضیحشو -
Kiana Aminnia
امیدوارم پاسخت رو گرفته باشی