سوال فیزیک چگالی
-
بچه ها می شه لطفا سوال ۱۱۸ و ۱۱۹ رو کامل مدلش رو برام توضیح بدین و اینکه اگه هم مثال دیگه ای ازش دارین لطفا بفرستیدKiana Aminnia
مثال دیگه هم دارم ولی شرمنده بخاطر حقوق ناشر عزیز نمیتونم بفرستم :( -
بچه ها می شه لطفا سوال ۱۱۸ و ۱۱۹ رو کامل مدلش رو برام توضیح بدین و اینکه اگه هم مثال دیگه ای ازش دارین لطفا بفرستید -
بچه ها می شه لطفا سوال ۱۱۸ و ۱۱۹ رو کامل مدلش رو برام توضیح بدین و اینکه اگه هم مثال دیگه ای ازش دارین لطفا بفرستید -
Kiana Aminnia
مثال دیگه هم دارم ولی شرمنده بخاطر حقوق ناشر عزیز نمیتونم بفرستم :(@محمد-خراسانی مگه داری کپی برداری میکنی برای نوشتن کتاب؟!!!
-
سعید علوی
آخه خودش اولش نوشته بود حتی حق جزوه نوشتن از روش هم ندارید -
setayesh rezvany دستتون خیلی درنکنه ولی می شه لطفا مدلش رو توضیح بدین چون جوابش رو دارم ولی خب متوجهش نمی شم 🙏
-
Kiana Aminnia سلام دوست عزیز
تست های چگالی خیلی خوشگلن واقعاً خیلی دوسشون دارم

اگر براتون مفید بود ممنون میشم لایک کنی@محمد-خراسانی خیلی ازتون ممنونم می شه لطفا توضیحشون بدین چون جوابشون رو دارم ولی متوجهش نمی شم اگه می شه مدلش رو توضیح بدین 🙏
-
@محمد-خراسانی خیلی ازتون ممنونم می شه لطفا توضیحشون بدین چون جوابشون رو دارم ولی متوجهش نمی شم اگه می شه مدلش رو توضیح بدین 🙏
Kiana Aminnia خواهش میکنم
-
@محمد-خراسانی خیلی ازتون ممنونم می شه لطفا توضیحشون بدین چون جوابشون رو دارم ولی متوجهش نمی شم اگه می شه مدلش رو توضیح بدین 🙏
شرمنده عکس نمیفرسته
بعدا برات میفرستم توضیحشو -
بچه ها می شه لطفا سوال ۱۱۸ و ۱۱۹ رو کامل مدلش رو برام توضیح بدین و اینکه اگه هم مثال دیگه ای ازش دارین لطفا بفرستیدKiana Aminnia

امیدوارم پاسخت رو گرفته باشی