نیاز بچهها
-
تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
S SS 0 دهم. ولی راستشو بخوای از شیشم چونکه واسه آزمون تیزهوشان داشتم آماده میشدم ولی وقتی وارد دبیرستان شدم فهمیدم چه قدر اون اطلاعاتی که از تست زدن تو دوره ابتدایی و متوسطه اول به دست آوردم( هم تکنیکا هم نکات درسی) برای دبیرستان و کنکور به درد میخوره. کلا نگار اون مطالب خارج از کتابی که بهمون یاد میدادن همش مال دبیرستان بوده. البته خیلی فرقی نداره چون شما تو دبیرستان هم تست بزنی تکنیکا میاد دستت و اون نکات درسی هم دوباره از اول باید بخونی. ولی این که ببینی نکات و تکنیکا آشناست یکم شاید استرست کمتر بشه.
-
سلام بچهها امیدوارم حالتون خوب باشه.
من میخواستم بعد از کنکورم (یعنی الآن) چیزایی که تو این چندسال به دست آوردمو با بچههای کنکوری به اشتراک بذارم تا کمکی کرده باشم.
فضای اینجا خیلی خوبه و من حتما در این جا فعالیت خواهم کرد. اما خواستم بپرسم اگر بخوام تو اینستا هم پست بذارم به نظر شما چه چیزی بیشتر نیاز بچهها هست تا بیشتر بتونم کمکهای موثرتری داشته باشم؟ -
S SS 0 دهم. ولی راستشو بخوای از شیشم چونکه واسه آزمون تیزهوشان داشتم آماده میشدم ولی وقتی وارد دبیرستان شدم فهمیدم چه قدر اون اطلاعاتی که از تست زدن تو دوره ابتدایی و متوسطه اول به دست آوردم( هم تکنیکا هم نکات درسی) برای دبیرستان و کنکور به درد میخوره. کلا نگار اون مطالب خارج از کتابی که بهمون یاد میدادن همش مال دبیرستان بوده. البته خیلی فرقی نداره چون شما تو دبیرستان هم تست بزنی تکنیکا میاد دستت و اون نکات درسی هم دوباره از اول باید بخونی. ولی این که ببینی نکات و تکنیکا آشناست یکم شاید استرست کمتر بشه.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHoney M هدف گذاریتون واسه چه رتبه ای بود، رتبه ای که اوردین انتظارشو داشتین(رتبتون رو اگه میتونید و دوست دارید بگید)
بنظرتون این حرف که از دهم نخون جدی خسته میشی چقد درسته؟!
-
Honey M هدف گذاریتون واسه چه رتبه ای بود، رتبه ای که اوردین انتظارشو داشتین(رتبتون رو اگه میتونید و دوست دارید بگید)
تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهریحانه کشاورز والا پاییز میخواستم دو رقمی بشم. بعد زمستون افت کردم گفتم حالا سه رقمی هم خوبه. بعد از عید اصلا برام مهم نبود. فقط میخواستم تموم شه. اصلا هم نمیدونستم قبول میشم یا نه چون تا میتونستم از زیر کار در میرفتم. ولی دیگه روزای آخر همه چیو جمع کردم و رفتم کنکور دادم. قبل نتیجه ها فکر میکردم هزار و اینا بشم و اصلا انتظار نداشتم ۳۰۰ بشم. یه جورایی بگم که شانس آوردم و کلا بدآموزی دارم براتون.
-
Honey M هدف گذاریتون واسه چه رتبه ای بود، رتبه ای که اوردین انتظارشو داشتین(رتبتون رو اگه میتونید و دوست دارید بگید)
تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهریحانه کشاورز نه اصلا قبول ندارم که میگن خسته میشی. تو طول این سه سال واقعا از جون بخونید. هر وقت هم خسته شدید یکم استراحت کنید حتی شده چند روز نخونید. بعد با قدرت ادامه بدید. نذارید یک ثانیه از دستتون در بره. من که گذروندم میدونم اینا رو
-
ریحانه کشاورز والا پاییز میخواستم دو رقمی بشم. بعد زمستون افت کردم گفتم حالا سه رقمی هم خوبه. بعد از عید اصلا برام مهم نبود. فقط میخواستم تموم شه. اصلا هم نمیدونستم قبول میشم یا نه چون تا میتونستم از زیر کار در میرفتم. ولی دیگه روزای آخر همه چیو جمع کردم و رفتم کنکور دادم. قبل نتیجه ها فکر میکردم هزار و اینا بشم و اصلا انتظار نداشتم ۳۰۰ بشم. یه جورایی بگم که شانس آوردم و کلا بدآموزی دارم براتون.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHoney M واقعا 300 شدی؟!،🥺🥺🥺خوشبحالت اوه افت نمیکردی که دورقمی میشدی مطمعنن ولی پس پزشکی قبول شدی اره؟! 🥺🥺مدرست سمپاد بود و اینکه گفتی افت کردس تجربشو داری میتونی توضیح بدی اگه ماهم با این حس برخورد کردبم چیکار کنیم؟!
-
Honey M واقعا 300 شدی؟!،🥺🥺🥺خوشبحالت اوه افت نمیکردی که دورقمی میشدی مطمعنن ولی پس پزشکی قبول شدی اره؟! 🥺🥺مدرست سمپاد بود و اینکه گفتی افت کردس تجربشو داری میتونی توضیح بدی اگه ماهم با این حس برخورد کردبم چیکار کنیم؟!
تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهریحانه کشاورز چشم همشو تو مصاحبه جواب میدم
-
ریحانه کشاورز چشم همشو تو مصاحبه جواب میدم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHoney M مصاحبتونو کی میزارن 🥺🥺من از الان دلم آب شد🥺
️
-
Honey M مصاحبتونو کی میزارن 🥺🥺من از الان دلم آب شد🥺
️
تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهریحانه کشاورز باورتون میشه تازه امروز پیام دادن
چه قدر این لحظه رو تو رویاهام میخواستم
واسه همتون دعا میکنم یه روز مصاحبه شما رو ببینم
-
ریحانه کشاورز باورتون میشه تازه امروز پیام دادن
چه قدر این لحظه رو تو رویاهام میخواستم
واسه همتون دعا میکنم یه روز مصاحبه شما رو ببینم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHoney M واییییی من بجای شما از ذوق دلم میخواد جیغ بزنم
بالابالاهاببینمتون
-
Honey M واییییی من بجای شما از ذوق دلم میخواد جیغ بزنم
بالابالاهاببینمتون
تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهریحانه کشاورز از ذوق دارم همه سوال جوابایی که باید بگمو مینویسم که دست پر باشم اونجا
خیلی ممنونواقعا چه قدر خوشحالم که بچههای آلاخونه رو پیدا کردم. ایشالا تا سالها همینجا کنارتون باشم و ببینم دونه دونه دارین به هدفاتون میرسین
-
تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و یه چیزی اضافه کنم، چیا دوست دارین بدونین که تو مصاحبه بگم
-
تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Honey M
وای کارت درسته پس... مصاحبه با آلا... انشالله عاید ماهم بشه
کاش راجع به امتحان نهایی و سختی و معدلتون و اینکه چقدر از تلاشون برای نهایی بود هم صحبت کنید(البته الان دیگه واقعاً باید تلاشمون رو در حد زیادی بزاریم روی نهایی) -
Honey M
وای کارت درسته پس... مصاحبه با آلا... انشالله عاید ماهم بشه
کاش راجع به امتحان نهایی و سختی و معدلتون و اینکه چقدر از تلاشون برای نهایی بود هم صحبت کنید(البته الان دیگه واقعاً باید تلاشمون رو در حد زیادی بزاریم روی نهایی)تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارنوشتهشده در ۱ شهریور ۱۴۰۱، ۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@محمد-خراسانی آره ایشالا دفعه بعد شما باشین
. بله چشم حتما میگم
-
ریحانه کشاورز از ذوق دارم همه سوال جوابایی که باید بگمو مینویسم که دست پر باشم اونجا
خیلی ممنونواقعا چه قدر خوشحالم که بچههای آلاخونه رو پیدا کردم. ایشالا تا سالها همینجا کنارتون باشم و ببینم دونه دونه دارین به هدفاتون میرسین
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ شهریور ۱۴۰۱، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHoney M ایشالله منم جزو مصاحبه های 1403 باشم
-
Honey M ایشالله منم جزو مصاحبه های 1403 باشم
تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارنوشتهشده در ۱ شهریور ۱۴۰۱، ۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهریحانه کشاورز ایشالا همتون
-
سلام تبریک میگم بهتون امیدوارم موفق باشید
ترازتون توی کنکور چند شد؟ -
تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارنوشتهشده در ۱ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sajjad 4 ممنون لطف دارین
تراز زیر گروه ۱: ۹۶۶۸
تراز زیرگروه ۲: ۹۹۲۶