نیاز بچهها
-
ریحانه کشاورز چشم همشو تو مصاحبه جواب میدم😅🙏🌷
Honey M مصاحبتونو کی میزارن 🥺🥺من از الان دلم آب شد🥺🌸♥️
-
Honey M مصاحبتونو کی میزارن 🥺🥺من از الان دلم آب شد🥺🌸♥️
ریحانه کشاورز باورتون میشه تازه امروز پیام دادن😍😍😍 چه قدر این لحظه رو تو رویاهام میخواستم😢😢 واسه همتون دعا میکنم یه روز مصاحبه شما رو ببینم😍😍😍
-
ریحانه کشاورز باورتون میشه تازه امروز پیام دادن😍😍😍 چه قدر این لحظه رو تو رویاهام میخواستم😢😢 واسه همتون دعا میکنم یه روز مصاحبه شما رو ببینم😍😍😍
Honey M واییییی من بجای شما از ذوق دلم میخواد جیغ بزنم 😂بالابالاهاببینمتون
-
Honey M واییییی من بجای شما از ذوق دلم میخواد جیغ بزنم 😂بالابالاهاببینمتون
ریحانه کشاورز از ذوق دارم همه سوال جوابایی که باید بگمو مینویسم که دست پر باشم اونجا😂😂😂
خیلی ممنون 😍😍😍واقعا چه قدر خوشحالم که بچههای آلاخونه رو پیدا کردم. ایشالا تا سالها همینجا کنارتون باشم و ببینم دونه دونه دارین به هدفاتون میرسین😢😢 -
و یه چیزی اضافه کنم، چیا دوست دارین بدونین که تو مصاحبه بگم
-
Honey M
وای کارت درسته پس... مصاحبه با آلا... انشالله عاید ماهم بشه🙂😅
کاش راجع به امتحان نهایی و سختی و معدلتون و اینکه چقدر از تلاشون برای نهایی بود هم صحبت کنید(البته الان دیگه واقعاً باید تلاشمون رو در حد زیادی بزاریم روی نهایی) -
Honey M
وای کارت درسته پس... مصاحبه با آلا... انشالله عاید ماهم بشه🙂😅
کاش راجع به امتحان نهایی و سختی و معدلتون و اینکه چقدر از تلاشون برای نهایی بود هم صحبت کنید(البته الان دیگه واقعاً باید تلاشمون رو در حد زیادی بزاریم روی نهایی)@محمد-خراسانی آره ایشالا دفعه بعد شما باشین😅😅. بله چشم حتما میگم
-
ریحانه کشاورز از ذوق دارم همه سوال جوابایی که باید بگمو مینویسم که دست پر باشم اونجا😂😂😂
خیلی ممنون 😍😍😍واقعا چه قدر خوشحالم که بچههای آلاخونه رو پیدا کردم. ایشالا تا سالها همینجا کنارتون باشم و ببینم دونه دونه دارین به هدفاتون میرسین😢😢Honey M ایشالله منم جزو مصاحبه های 1403 باشم
-
Honey M ایشالله منم جزو مصاحبه های 1403 باشم
ریحانه کشاورز ایشالا همتون😅😍🌷
-
سلام تبریک میگم بهتون امیدوارم موفق باشید
ترازتون توی کنکور چند شد؟ -
Sajjad 4 ممنون لطف دارین🌷🌷
تراز زیر گروه ۱: ۹۶۶۸
تراز زیرگروه ۲: ۹۹۲۶