سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
زیست دونی
-
@dr-bernosi
ساعت 12 شب بعد 10 ساعت درس خوندن مغزم دیگه نمیکشه خدایی تحلیل چیزیو انجام بدم -
%(#00ff91)[جمع بندی زیست1]
چند مورد نادرست است؟
5).... که در ...، ممکن است ....الف)کربوهیدراتی-شبکه ی آندوپلاسمی زبر به پلی پپتید متصل میشود-در غشای سلول دیگری جای بگیرد.
ب)لیپیدی-غشای سلول های جانوری دیده میشود-که محصول واکنش های شیمیایی آن سلول نباشد.
ج)پروتئینی-اثر آنزیم های معده ی انسان به مونومرهای خود تبدیل میشود-دارای منشا پروکاریوتی باشد.
د)آنزیمی-دهان وال گوارش کربوهیدرات ها را آغاز میکند-در معده به زنجیره های پلی پپتیدی تبدیل شود.
1)1
2)2
3)3
4)4 -
hamidreza gholamqomi
۱۱ ساعت!!
موافق هستم!
.......
ماکروفاژ ب رون سلولی بود!؟ -
@f_ssu در زیست خوانی!! گفته است:
hamidreza gholamqomi
۱۱ ساعت!!
موافق هستم!
.......
ماکروفاژ ب رون سلولی بود!؟نه نه !دقت کنین که سوال اومده شرط گذاشته که این آنزیم درون سلولیه!
-
@f_ssu
آنزیم ماکروفاژ که لیزوزوم هست که درون سلول فعالیت داره ولی چیزی درباره اینکه تو ساخت میتوکندری فعالیت داشته باشه نخوندم تاحالا -
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
Dr.Lila دور دنیا گاج بخر
این کتاب درس ب درس یا برا کنکور و برا کل کتابا باهم درس داده؟؟
-
این پست پاک شده!
-
hamidreza gholamqomi در زیست خوانی!! گفته است:
@f_ssu
آنزیم ماکروفاژ که لیزوزوم هست که درون سلول فعالیت داره ولی چیزی درباره اینکه تو ساخت میتوکندری فعالیت داشته باشه نخوندم تاحالااومده طراح آنزیم رو معرفی کرده! این آنزیم توی میتوکندری هست و atp میسازه!
-
hamidreza gholamqomi
۱۱ ساعت!!
موافق هستم!
.......
ماکروفاژ ب رون سلولی بود!؟ماکروفاژ هم درون سلولی داره که مثالش زیاد هم برون سلولی که مثال بارزش پروتئین مکمل هست
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
چند مورد نادرست است؟
5).... که در ...، ممکن است ....الف)کربوهیدراتی-شبکه ی آندوپلاسمی زبر به زنجیره های پلی پپتیدی متصل میشود-در غشای سلول دیگری جای بگیرد.
میتونهب)لیپیدی-غشای سلول های جانوری دیده میشود-که محصول واکنش های شیمیایی آن سلول نباشد.
در جسم گلژی که برن دست خوش تغییرات شیمیایی میشن،ج)پروتئینی-اثر آنزیم های معده ی انسان به مونومرهای خود تبدیل میشود-دارای منشا پروکاریوتی باشد.
د)آنزیمی-دهان وال گوارش کربوهیدرات ها را آغاز میکند-در معده به زنجیره های پلی پپتیدی تبدیل شود.
چرا زنجیره؟
1)1
2)2
3)3
4)4 -
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
چند مورد نادرست است؟
5).... که در ...، ممکن است ....الف)کربوهیدراتی-شبکه ی آندوپلاسمی زبر به زنجیره های پلی پپتیدی متصل میشود-در غشای سلول دیگری جای بگیرد.
میتونهب)لیپیدی-غشای سلول های جانوری دیده میشود-که محصول واکنش های شیمیایی آن سلول نباشد.
در جسم گلژی که برن دست خوش تغییرات شیمیایی میشن،ج)پروتئینی-اثر آنزیم های معده ی انسان به مونومرهای خود تبدیل میشود-دارای منشا پروکاریوتی باشد.
چرا زنجیره؟
1)1
2)2
3)3
4)4خیلی بران چالبه که چرا همیشه مخاطب چیزای فرعی رو در نظر نمیگیرن! ینی افسار ذهنتون رو راحت میدین دست طراح!
-
@dr-bernosi ذهن که نکشد جان در عذاب است...
-
@dr-bernosi ذهن که نکشد جان در عذاب است...
همیشه وقتی سوالو میخونین یه چرایی تو ذهنتون باشه! چرا ؟ یا مگه داریم مگه میشه
-
الف درسته! میشه یه مثال بگین؟!
-
خودم بگم؟!
-
همون گلیکو لیپید و گلیکوپروتئین قبول نیست؟
-
همون گلیکو لیپید و گلیکوپروتئین قبول نیست؟
چرا ولی گفته تو سلول دیگه!
-
نه بابا نمیشه :| مخ منم هنگیده
-
@dr-bernosi ج و د غلطه؟؟؟