سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه پنجم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 30 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: آزاد از هر مبحثی می تونید سوال بپرسید
بچه ها بعد از شروع جلسه می تونید سوال هاتون رو در همین تاپیک بپرسید.
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه 😉
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
Your browser does not support the audio element.
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه چهارم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 23 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
%(#ff0000)[مبحث: کل دهم و نیمسال اول یازدهم]
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه سوم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 16 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: کل دهم
چرا در متن کتاب در گفتار دو گفته
یائسگی به علت از کار افتادن تخمدانهاست که((زودتر از بقیه (دستگاه های بدن) پیر میشوند )) رخ میدهد
تخمدانو با بقیه دستگاها مقایسه کرده درحالی که اندامه😕
آیا گردن رحم و واژن هر کدوم یه اندام جداگانه اند یا جزئی از رحمند؟
برای لقاح در اسبک ماهی کتاب گفته ((تخمک)) وارد حفره در بدن نر میشود و نر از ((جنین ها)) مراقبت و ((نوزادان)) را بدنیا می آورد
یعنی از یک تخمک چند تا جنین بوجود میاد یا نه چندتا تخمک میرند تو حفره بدن نر
سلام به آلایی ها
قراره برای درس زیست رفع اشکال آنلاین با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] داشته باشیم 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه ۲ شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیلطفا این ویس مهم رو همه دانش آموزان گوش کنند:
سلام جناب موقاری خداقوت
کنکوری ۴۰۱ بودم از تیزهوشان مشهد
من از سال یازدهم از دوره های صفر تا صد و تورق سریع و نکته و تستتون استفاده میکردم
رتبه زیرگروه یک من ۹۴۵ شد با درصد زیست زیست 87.4 !
خواستم از صمیییم قلب ازتون تشکر کنم و براتون از خدا بهترییین هارو آرزو میکنم❤
خیلی خیلی زیاد دوس داشتم شخصا باهاتون صحبت کنم و ازتون تشکر کنم.
خواستم اگر لایق بدونید هر موقع که مشهد تشریف آوردید در خدمتتون باشم
جلسه اول رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱
-
حسنا سنجری تو انقیاض بطنی که دریچه های سینی باز هستند
-
سلام میشه در مورد مخاط و زیر مخاط و پرز و ریز پرز توضیح بدهید؟
-
jalal moghari
استاد مگه ما توی ریبوزوم آنزیم نداریم!؟
که همون rRNA به عنوان آنزیم عمل میکنه
خودتون تو ویدیو هاتون گفتین -
پرستو بابایی هوم... خب اونا چه ربطی به انزیم دارن؟
-
استاد عزیز یک سوال دیگه که بعد از خوندن زیست دوازدهم ذهنم رو درگیر کرده ..این هست که حرکت آنزیم ها در سلول به چه صورت هست؟( مثلا میگیم هلیکاز حرکت می کنه و دو رشته دنا رو باز میکنه) یعنی جابجایی با مصرف انرژی هست ؟ و اینکه اونا مثلا وسیله حرکتی که ندارن پس چطور حرکت می کنن؟
-
@Zahra-Parizad در جلسه اول رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
jalal moghari
وقتی گیاه مسن میشه، پیراپوست جایگزین روپوست میشه درسته؟ تو متن کتاب تعریف بافت زمینه ای رو گفته فضای بین روپوست و بافت آوندی، در گیاه هایی که مسن شدن تعریف بافت زمینه ای میشه فاصله بین پیراپوست و بافت آوندی ؟
-
هممممه میدونن که هر تخمک حاوی مواد غذایی(اندوخته غذایی هست حالا توی لقاح های مختلف مقدارش متفاوته
حالا کتاب گفته تخمکِ ماهی (لایه ای ژله ای) داره که اولا نقش حفاظی داره و دوما (غذای اولیه) جنین به حساب میاد سوالم اینه
یعنی جنین (تخم)ماهی اول میره سراغ اون لایه ژله ایه بعد میره سراغ اندوخته درون تخم؟؟! چون لفظ غذای اولیه براش بکار برده. و ابهام اینجاس اون جنین چرا اول اندوخته غذایی رو تموم نمیکنه؟ -
دوستان من سوال پرسیدم ولی هر چی میگردم جوابمو پیدا نمیکنم. احتمال داره استاد هنوز جواب نداده باشن؟
چطوری میشه بفهمیم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
آخه من توی چند تست دیدم که بعضی از این پروتئین ها میان آنزیم تولید می کنن .که البته برای خودمم جای سوال بود -
سلام استاد خدا قوت
در پتانسیل عمل در سلول عصبی ، آیا کانال دریچه دار سدیمی و پتاسیمی همزمان خواهند بود؟ اگر بله چه زمانی
( البته دبیر خودمون گفت در یک میلیونیومِ ثانیه هردو باز خواهند بود. ولی تو منابع تستی اصلا چیزی نگفته) -
jalal 0
سلام آره
به نظرم پیام عصبی رو می تونیم مثل یک جاده یک طرفه در نظر بگیریم خب توی این جاده ی یک طرفه یک ماشین می تونه از وسط جاده هم وارد جاده بشه ، پس درون یک سلول پیام عصبی می تونه از ابتدای آکسون وارد سلول بشه ، صرفاً این طوری نیست که از دندریت وارد سلول بشه می تونه از آکسون ، چه بسا که از وسط آکسون هم وارد بشه -
این پست پاک شده!
-
Ahmadreza Amanzadeh یازدهم دانش آموزان آلاءreplied to زهرا میرنژاد on آخرین ویرایش توسط Ahmadreza Amanzadeh انجام شده
زهرا میرنژاد سلام در پتانسیل عمل فقط در کسری از ثانیه بسته هستند باهم اونم در اختلاف مثبت ۳۰ ولی جایی ندیدم که باهم باز بشن
-
زهرا میرنژاد
سلام
دبیرتون درست گفته
در قله پتانسیل عمل که تقریبا به ۳۰ میلی ولت رسیده اول کانال پتاسیمی باز میشه بعد سدیمی بسته میشه
ولی در زمان خیلی خیلی کوتاهی با هم بازن -
@erfan-f
که داند به جز ذات پروردگار
که فردا چه بازی میکند روزگار
شاید پا دربیارن شایدم بال
-
سلام استاد توی کتاب درسی نوشته که بعد از روده بزرگ، راست روده قرار دارد این یعنی راست روده جزو روده بزرگ نیست؟
-
jalal moghari استاد افراد دارای سندروم داون که ۴۷ کروموزوم دارند و توانایی میوز ندارند چی ؟؟
-
احسان نوروزی کیوی
برای کنکور آره -
Parsa Mohtasham Niya در جلسه اول رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
زهرا میرنژاد
سلام
دبیرتون درست گفته
در قله پتانسیل عمل که تقریبا به ۳۰ میلی ولت رسیده اول کانال پتاسیمی باز میشه بعد سدیمی بسته میشه
ولی در زمان خیلی خیلی کوتاهی با هم باپتاسیمی که بسته هست
-
Anzw 18 در جلسه اول رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
《بیشتر بودن فشار تراوشی نسبت به اسمزی در ابتدای سرخرگی مویرگ های منجر به خروج بخشی از خون و ورود آن به بافت می شود》
تو یک تست این گزاره رو غلط درنظر گرفته بود چون می گفتش که بخشی از خون خارج نمیشه، خوناب خارج میشه!
از یکطرف هم ما خوندیم که خوناب بخشی از خونه️ پس این گزاره طبیعتا باید درست باشه!!خب حالا سوال من اینجا بود ک اگر سرجلسه آزمون ب یک همچین سوالی برخوردیم درست باید بزنیمش یا غلط؟