هر کی یه گزاره

-
@Allen-Gamer
سلام وقت بخیر . دوست عزیز
در رابطه با اینکه تاثیر کورتیزول بر قند خون کتاب ما حتی این هم نگفته که باعث با تجزیه مستقیم پروتئین باعث افزایش قند خون میشه ...
و فقط گفته که نقش بازدارنده ای و سرکوب کنندگی داره بر سیستم ایمنی (توی اینترنت هم اگه بخونید گفتن که روی ایمنی اختصاصی و پادتن ها وآنتی ژن ها تاثسسیر دارد)و این جور با احتیاط صحبت کردن کتاب بی دلیل هم نیست چون پیچیده است و منم مثل خودتون اطلاعات زیادی ندارم چون ما فقط سه تا زیست خوندیم ! به هر حال برای فهمیدن تاثیر این ها رو هم باید کاتابولیسم پرتوئین و گلوکونئوژنز کبدی و این ها بلد باشیم حالا دیگه من نمیدونم چه تاثیری روی لیزوزیم دارد چون لیزوزیم یه پرتوئین عادی هم نیست و یک آنزیم هس ...
به نظرم اصن اینا به ما ربطی نداره !
ولی حالا اصل گزارتون رو من فکر کردم میشه از یه طرف دیگه خیلی راحت گفت که درسته
حالا چطور ؟! کورتیزول باعث تجزیه پرتوئین های مکمل میشه چون پرتوئین های مکمل هم باعثت تخریب غشای باکتری میشن و حتی ماکروفاژ ها که برای اینکه باکتری ها رو فاگوسیتوز کنن اول غشا رو تخریب می کنن و در نتیجه اختلال ایجاد می کنه بنابراین میشه این گزاره رو از این جهات درست گرفت ولی از جانب لیزوزیم من مطمئن نیستم :))@erfan-f
آره من فقط خواستم یکم سختش کنم که فکر کنم خیلی عمیق شد و از کتاب خارج شد
و به گفته شما به ما ربطی نداره -
Ahmadreza Amanzadeh الان این گزاره دقیقا درسته ؟بله؟
@fazel-zakeri نه در منفذ دفعی پارامسی مژک وجود نداره در شکلش هم قابل استنباطه
-
Mo Xo سلام نگفتم سره گ فاقد کربن دی اکسید
گفتم گلوبول فاقد کربن دی اکسید(گلوبول حاوی هموگلوبین های فاقد کربن دی اکسید) -
Mo Xo سلام نگفتم سره گ فاقد کربن دی اکسید
گفتم گلوبول فاقد کربن دی اکسید(گلوبول حاوی هموگلوبین های فاقد کربن دی اکسید)حسین نعمتی بازم غلطه:)
از طرف سرخرگی بره سیاهرگی تخریب انحام میتونه بشه یا انواع وظایفی که هموگلوبین داره میشه اعمال بشه تنها وظیفش اکسیژن رسانی نیست -
گزاره
رشته های سلولزی دیواره پسین همانند نخستین منظم است -
گزاره
تیغه میانی در میان سیتوپلاسم سلول گیاهی تشکیل میشود -
گزاره
ممکن است در یاخته گیاهی دیواره نخستین لیگنینی مشاهده کرد -
Mo Xo
️
باریک
-
پایه نیستیناا
با کلی گزاره اومدم ولی دیدم گزاره های 5 روز پیشم دس نخوردن:< -
گزاره
رشته های سلولزی دیواره پسین همانند نخستین منظم استMichael Vey
نادرست
فقط پسین ها منظم هستند -
گزاره
تیغه میانی در میان سیتوپلاسم سلول گیاهی تشکیل میشودMichael Vey
بله کاملا درسته -
گزاره
رشته های سلولزی دیواره پسین همانند نخستین منظم استMichael Vey
خیر ،فقط رشته های سلولزی دیواره پسین موازی هم و منظم هستند (البته این موازی بودن مربوط به یک لایه هست و رشته های سلولز لایه های دیگه نسبت به اون لایه زاویه دارن ) -
Michael Vey
نادرست
فقط پسین ها منظم هستند@farzam-yousefi تبارک الله
-
Michael Vey
خیر ،فقط رشته های سلولزی دیواره پسین موازی هم و منظم هستند (البته این موازی بودن مربوط به یک لایه هست و رشته های سلولز لایه های دیگه نسبت به اون لایه زاویه دارن )پرستو بابایی اگزکلی
-
Michael Vey
بله کاملا درستهپرستو بابایی نووو غلطه
ب سیتوکینز نامساوی فک کن.. ایا اون در میانه؟ :>> -
گزاره
ممکن است در یاخته گیاهی دیواره نخستین لیگنینی مشاهده کردMichael Vey اینم ک نگفتین ولی خب درسته. چون کتاب میگه سلئلای بافت پارانشیم دیواره نازک و چوبی نشده دارن. پس ممکنه دیواره نخستینم چوبی یا لیگنینی بشه
-
پرستو بابایی نووو غلطه
ب سیتوکینز نامساوی فک کن.. ایا اون در میانه؟ :>>Michael Vey
بله خیلی ممنون ،پس با این تفسیر این جمله غلط میشه ،ممنونم -
Michael Vey اینم ک نگفتین ولی خب درسته. چون کتاب میگه سلئلای بافت پارانشیم دیواره نازک و چوبی نشده دارن. پس ممکنه دیواره نخستینم چوبی یا لیگنینی بشه
Michael Vey نه ، چوبی شدن و چوب پنبهای شدن فقط برای دیواره ی پسین امکان پذیره.
یعنی چوب(لیگنین) و چوب پنبه میتونن در دیواره پسین رسوب کنند نه نخستین.البته تا جایی که یادمه یه استثنا داشتیم .اون هم نوار کاسپاریه. در اونجا چوب پنبه فکر کنم در دیواره نخستین رسوب کرده.
-
Michael Vey نه ، چوبی شدن و چوب پنبهای شدن فقط برای دیواره ی پسین امکان پذیره.
یعنی چوب(لیگنین) و چوب پنبه میتونن در دیواره پسین رسوب کنند نه نخستین.البته تا جایی که یادمه یه استثنا داشتیم .اون هم نوار کاسپاریه. در اونجا چوب پنبه فکر کنم در دیواره نخستین رسوب کرده.
Farhan Honar ن این تحلیلی که من کردمو دقیقا اقای موقاری تو تورق دهمشون گفتن ک اره بعضی کتابا اینو میگن و تحلیل بدیم نیس