تنبلی
-
سلام منم سال دهمم از اول سال با برنامه درس خوندم هر روز حدود ۸ ساعت درس میخوندم. الان موقع امتحانات دیگه برنامه ریزی ندارم و حس میکنم یکم بی انگیزه شدم یجورایی خستم اخه اصلا استراحتی برای خودم در نظر نگرفته بودم از یه طرفم پیشرفتی نداشتم ...چیکار کنم دوباره سرحال شم میخوام دوباره شروع کنم با تلاش بیشتر
-
سلام منم سال دهمم از اول سال با برنامه درس خوندم هر روز حدود ۸ ساعت درس میخوندم. الان موقع امتحانات دیگه برنامه ریزی ندارم و حس میکنم یکم بی انگیزه شدم یجورایی خستم اخه اصلا استراحتی برای خودم در نظر نگرفته بودم از یه طرفم پیشرفتی نداشتم ...چیکار کنم دوباره سرحال شم میخوام دوباره شروع کنم با تلاش بیشتر
یسنا حسینی نه اینکه هدفی نداشته باشم
فقط خسته شدم هم جسمی هم روحی
به نظر شما چه مدت استراحت کنم و چه کارایی انجام بدم؟ -
به نظر شما چه مدت استراحت کنم و چه کارایی انجام بدم؟یسنا حسینی
سلام .
من واقعا چیزی در این باره نمیدونم اینکه چقد باید استراحت کنی تا دوباره مثل سابق بشید من خودمم مثل شما محصلم به نظرم شما با یه مشاور هماهنگ کن این انگیزتونم بازم برمیگرده به همون داشتن هدف و اعتماد به نفستون قرار نیست یه دفه اوج بگیریم همه ی اون افرادی که رشد کردن از جای من و شما شروع کردن از صفر شروع کردن اینکه سعی میکنید روزی ۸ ساعت درس بخونید خودش یه موفقیت بزرگه
اگرم که مثل آقای باقری فکر میکنید تنبلی میکنیدکه باید با خودت کنار بیای و ببینی چند چندی
-
به نظر شما چه مدت استراحت کنم و چه کارایی انجام بدم؟یسنا حسینی همه خسته شدند به خاطر قرنطینه کروناست
من الان استرس و نگرانی درباره کنکور ندارم ولی خب دلم گرفته و همش حوصله ام سر میره.
بهمن دانشگاهم شروع میشه -
به نظر شما چه مدت استراحت کنم و چه کارایی انجام بدم؟یسنا حسینی سلام، آیا با مشاور خاصی مطالعه داشتین که به این ساعت مطالعه رسیدین؟
-
سلام
بچه ها من یازدهم ریاضی ام ولی خیلی تنبلی می کنم نه اینکه کلا درس نخونم ولی خیلی کم کار می کنم و به برنامه هام نمیرسم اصلا
راهکاری دارید؟
ترازم هم 5000 کانونهاین پست پاک شده! -
Soniya AZ
تاپیک س سال پیشو چرا جواب میدی فرزندم
️
-
@soniaaa الان باید عمو مهدی صداش کنیم
-
-
-