سوال بسی ساده و چرت
-
بیراه هم نمیگی 🤨 ۳ هم میشه......
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
میدونم سوالم چرته ولی از اونجایی که خیلی وسواس دارم گفتم بپرسم ببینم از نظر شما هم سوالش دو تا جواب داره ؟!
محمد فواد
واقعا عجیبه !
هم گزینه ۱ و هم گزینه ۳ درستن 😶 -
این پست پاک شده!
-
میدونم سوالم چرته ولی از اونجایی که خیلی وسواس دارم گفتم بپرسم ببینم از نظر شما هم سوالش دو تا جواب داره ؟!
-
-
-
سلام از نظر جواب هم ۱ میشه هم ۳ ولی باید بزرگترین بازه تعریف، رو اعلام کنی مثلا قسمت معادله و نامعادله هم همینجور هست که شما جواب نامعادله رو به دست میاری بازه (۲,۵) حالا این داخل خودش بی شمار بازه داره که زیر مجموعه اش هستند و شما میای بزرگترین رو به انتخاب میکنی
-
محمد فواد
سلام ما حالت معمولشو در نظر بگیریم که یه دایره بزرگ بنامB و داخلش یک دایره کوچیک تر بنامA حالا ازB بیایمA رو کم کنیم و اونو با A اجتماع بگیریم میشه همون قسمت بزرگتر دایره یعنیBپس جواب همون گزینه یکه
-
محمد فواد
سلام
باید گزینه ای رو انتخاب کنید که درست تر هست طبق رابطه داده شده A باید زیر مجموعه B باشه …
حالا این A میتونه مجموعه های مختلفی باشه که زیر مجموعه B هستن همه …
مثلا تهی باشه که زیر مجموعه هر مجموعه ای هستش … -
سلام از نظر جواب هم ۱ میشه هم ۳ ولی باید بزرگترین بازه تعریف، رو اعلام کنی مثلا قسمت معادله و نامعادله هم همینجور هست که شما جواب نامعادله رو به دست میاری بازه (۲,۵) حالا این داخل خودش بی شمار بازه داره که زیر مجموعه اش هستند و شما میای بزرگترین رو به انتخاب میکنی
-
-
@سینا-0 بله ولی طبق گفته دوستان میشه یک ... فکرکنم فصل چهار رو تموم کنم کامل قضیه رو بگیرم
محمد فواد
درسته ، میشه 1
3 مشکلش اینه که قطعی حکم کرده که مجموعه A تهیه درحالی که نمیدونیم ، معلوم نیست؛ شاید A یه زیرمجموعه اعداد باشه از مجموعه بزرگ B یا یه زیرمجموعه حروف باشه از مجموعه بزرگ B یا هرچیزی؛ فقط میدونیم که زیرمجموعه بیه ولی اینکه چه اعضایی داره معلوم نیس ... تنها حکم قطعیمون همون گزینه یکه
. -
محمد فواد
درسته ، میشه 1
3 مشکلش اینه که قطعی حکم کرده که مجموعه A تهیه درحالی که نمیدونیم ، معلوم نیست؛ شاید A یه زیرمجموعه اعداد باشه از مجموعه بزرگ B یا یه زیرمجموعه حروف باشه از مجموعه بزرگ B یا هرچیزی؛ فقط میدونیم که زیرمجموعه بیه ولی اینکه چه اعضایی داره معلوم نیس ... تنها حکم قطعیمون همون گزینه یکه
.