سوال بسی ساده و چرت
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
میدونم سوالم چرته ولی از اونجایی که خیلی وسواس دارم گفتم بپرسم ببینم از نظر شما هم سوالش دو تا جواب داره ؟!
-
سلام از نظر جواب هم ۱ میشه هم ۳ ولی باید بزرگترین بازه تعریف، رو اعلام کنی مثلا قسمت معادله و نامعادله هم همینجور هست که شما جواب نامعادله رو به دست میاری بازه (۲,۵) حالا این داخل خودش بی شمار بازه داره که زیر مجموعه اش هستند و شما میای بزرگترین رو به انتخاب میکنی
-
محمد فواد
سلام ما حالت معمولشو در نظر بگیریم که یه دایره بزرگ بنامB و داخلش یک دایره کوچیک تر بنامA حالا ازB بیایمA رو کم کنیم و اونو با A اجتماع بگیریم میشه همون قسمت بزرگتر دایره یعنیBپس جواب همون گزینه یکه
-
محمد فواد
سلام
باید گزینه ای رو انتخاب کنید که درست تر هست طبق رابطه داده شده A باید زیر مجموعه B باشه …
حالا این A میتونه مجموعه های مختلفی باشه که زیر مجموعه B هستن همه …
مثلا تهی باشه که زیر مجموعه هر مجموعه ای هستش … -
سلام از نظر جواب هم ۱ میشه هم ۳ ولی باید بزرگترین بازه تعریف، رو اعلام کنی مثلا قسمت معادله و نامعادله هم همینجور هست که شما جواب نامعادله رو به دست میاری بازه (۲,۵) حالا این داخل خودش بی شمار بازه داره که زیر مجموعه اش هستند و شما میای بزرگترین رو به انتخاب میکنی
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
میدونم سوالم چرته ولی از اونجایی که خیلی وسواس دارم گفتم بپرسم ببینم از نظر شما هم سوالش دو تا جواب داره ؟!
-
@سینا-0 بله ولی طبق گفته دوستان میشه یک ... فکرکنم فصل چهار رو تموم کنم کامل قضیه رو بگیرم
محمد فواد
درسته ، میشه 1
3 مشکلش اینه که قطعی حکم کرده که مجموعه A تهیه درحالی که نمیدونیم ، معلوم نیست؛ شاید A یه زیرمجموعه اعداد باشه از مجموعه بزرگ B یا یه زیرمجموعه حروف باشه از مجموعه بزرگ B یا هرچیزی؛ فقط میدونیم که زیرمجموعه بیه ولی اینکه چه اعضایی داره معلوم نیس ... تنها حکم قطعیمون همون گزینه یکه
. -
محمد فواد
درسته ، میشه 1
3 مشکلش اینه که قطعی حکم کرده که مجموعه A تهیه درحالی که نمیدونیم ، معلوم نیست؛ شاید A یه زیرمجموعه اعداد باشه از مجموعه بزرگ B یا یه زیرمجموعه حروف باشه از مجموعه بزرگ B یا هرچیزی؛ فقط میدونیم که زیرمجموعه بیه ولی اینکه چه اعضایی داره معلوم نیس ... تنها حکم قطعیمون همون گزینه یکه
.