لایه پیراشامه؟؟؟
-
لایه هست، لایه ی قلب نیس
️
(وقتی میخوای بی ربط هارو بهم ربط بدی بهم
.)Zahra Simaei ممنون دقت نکرده بودم

-
S SARA_ has marked this topic as solved on
-
سلام دوستان
گزینه تست: در قلب انسان لایه درون شامه برخلاف لایه پیراشامه، به ضخیم ترین لایه موجود در دیواره قلب اتصال دارد.
پاسخنامه صحیح گرفته.
گذشته از صحت جمله، مگه پیراشامه جزو لایه های قلبه که بشه لفظ لایه رو براش به کار برد؟؟ طبق کتاب، قلب 3 لایه داره که هر 3 رو معرفی کرده ولی از پیراشامه بعنوان لایه یاد نکرده. تازه توی درسنامه کتاب تست هم گفته پیراشامه لایه نیست.
کجا رو اشتباه کردم؟؟
@sara-83 سلام ببینید جمله هم درسته(۶۰درصد)هم غلطه بستگی داره طراح کدومشو بگیره اینارو با رد گزینه برید توی شمارشی ها هم اصولا جزو لایه در نظر میگیرن
یعنی مستقیما جزو سه لایه نیست ولی خب زیر مجموعه لایه بیرونیه -
@sara-83 سلام ببینید جمله هم درسته(۶۰درصد)هم غلطه بستگی داره طراح کدومشو بگیره اینارو با رد گزینه برید توی شمارشی ها هم اصولا جزو لایه در نظر میگیرن
یعنی مستقیما جزو سه لایه نیست ولی خب زیر مجموعه لایه بیرونیه -
@sara-83 خواهش میکنم
-
سلام . پریکارد یا پیراشامه جزو لایه های دیواره قلب نیست ...
اما جزو لایه های قلب طبقه بندی میشه.یه سایت خیلی قشنگ گفته بود که اگه قلب رو پرتقال در نظر بگیریم پیراشامه پوستش هست..
-
@sara-83 nدوست عزیز حدودا 7 الی 9 سوال کنکور همین جوریه بدبختانه یعنی جمله دو پهلو میدن به دانش اموز
@helen-owl سوالاشون درس خوندن نمیخواد، آدم رِند میخواد

. -
سلام . پریکارد یا پیراشامه جزو لایه های دیواره قلب نیست ...
اما جزو لایه های قلب طبقه بندی میشه.یه سایت خیلی قشنگ گفته بود که اگه قلب رو پرتقال در نظر بگیریم پیراشامه پوستش هست..
@erfan-f چه جالب نمیدونستم اسمش پریکارد هم هست!
-
@helen-owl سوالاشون درس خوندن نمیخواد، آدم رِند میخواد

.Zahra Simaei رنده رنده هم بکنی خودتو بازم شاید دو سه تاشو بزنی بقیش بزنی درستاتم رو هواس

-
Zahra Simaei رنده رنده هم بکنی خودتو بازم شاید دو سه تاشو بزنی بقیش بزنی درستاتم رو هواس

@helen-owl
🤌